3 trucuri ca să nu fii balonată după mesele de sărbători, oferite de nutriționistul Kimberly Snyder

Balonarea este o problemă cu care ne confruntăm cu toții, mai ales în perioada sărbătorilor, care este presărată cu numeroase mese festive.
Nici macar puloverele supradimensionate care sunt in trend sezonul acesta nu reusesc sa ascunda abdomenul umflat precum un balon… Dar ca sa nu te confrunti cu aceasta problema care iti poate strica tot cheful de petrecere, exista trucuri usor de pus in practica.

Kimberly Snyder, un nutritionist celebru care are printre clientii sai vedete de la Hollywood, are cateva astfel de remedii simple si eficiente impotriva balonarii. „Sarbatorile sunt o perioada a anului in care cu totii avem tendinta de a devia de la alimentatia noastra obisnuita.
Intervine si stresul cumparaturilor, traficul, intalnirea cu rudele pe care nu le vedem prea des, tot felul de situatii tensionate in familie si multe altele de acest tip”, spune nutritionistul.

Cu alte cuvinte, ai multe de digerat, la propriu si la figurat. Din fericire, exista si solutii.

Iata ce sa faci ca sa nu te confrunti cu balonarea dupa mesele de sarbatori, potrivit nutritionistului:


Include in mod strategic ingrediente benefice pentru sistemul digestiv

Te poti bucura de toate preparatele traditionale pe care le iubesti si care iti dau un sentiment de nostalgie, dar secretul este sa strecori printre ele cateva ingrediente sanatoase precum ghimbirul.

„Ghimbirul stimuleaza metabolismul si digestia, ajutand alimentele sa treaca mai repede prin tractul digestiv.
Incearca sa adaugi cate o bucatica de aproximativ 2,5 cm de ghimbir feliat in apa cu lamaie pe care o bei dimineata sau in preparate precum supe sau tocanite”, recomanda nutritionista celebritatilor, Kimberly Snyder. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod