cannelloni

3 rețete delicioase de cannelloni

Un preparat clasic italian, pe care merită să-l încerci. Îl poți găti într-un weekend în care îți dorești să miroasă bine în bucătăria ta și să ai ceva grozav în farfurie.

Dacă ai mai gătit vreodată lasagna, atunci cannelloni nu va fi o rețetă grea pentru tine. Pentru că asta este: Cannelloni sunt un tip cilindric de lasagna gătit la cuptor cu umplutură și acoperit de un sos din bucătăria italiană. Umpluturile populare includ spanac și ricotta sau carne tocată de vită. Cojile sunt apoi de obicei acoperite cu sos de roșii și Béchamel pentru a acoperi partea de sus. Iată trei rețete delicioase de cannelloni!


Cannelloni cu pui și sos de roșii


Aprinzi cuptorul, să fie încins când bagi tava cu cannelloni înăuntru.

Se pune uleiul într-o tigaie și se călește ceapa, ardeiul iute și morcovul. Se adaugă roșiile, frunzele de pătrunjel și vinul sau supa de pui și un vârf de linguriță de sare, pentru că roșiile să lase sucul. Se lasă pe foc 10 minute. Vezi AICI ce trebuie să faci mai departe!

Cannelloni cu spanac şi gorgonzola


Pentru început pregătim umplutura. Decongelăm spanacul într-o crăticioară cu puţină apă sau la cuptorul cu microunde (dacă folosim congelat) sau îl opărim (dacă folosim proaspăt), după care îl lăsăm să se răcorească.

Când a ajuns la o temperatură decentă să punem mâna pe el, îl stoarcem bine, bine şi apoi îl tăiem grosier. Citește AICI rețeta!

 

Cannelloni cu busuioc și sos de roșii


O rețetă simplă. Iată ingredientele: Pentru Cannelloni - ulei de măsline, 3 foi de lasagna opărite, 150 gr brânză ricotta, 30 gr frunze de busuioc rupte mărunt, un vârf de linguriță nucșoara măcinată, sare și piper negru măcinat. Pentru sosul de roșii: 1 lingură de ulei de măsline, un cățel de usturoi, 300 ml pulpă de roșii pasate, sare și piper negru măcinat.

Descoperă AICI cum faci cannelloni cu busuioc și sos de roșii!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod