Dr. Oz: La ce te ajută sarea amară? 8 întrebuinţări pentru sănătate

4. Îndepărtează mirosul urât al picioarelor


Ţine picioarele în apă caldă cu sare amară pentru a scăpa de mirosul urât, dureri, senzaţia de picioare grele şi călcâie întărite. Lasă să acţioneze 15-20 de minute, deoarece îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, reduce inflamaţiile şi înmoaie pielea.


5. Exfoliant pentru ten


Curăţă tenul în profunzime şi îl lasă curat şi luminos. Amestecă o jumătate de linguriţă cu sare amară în loţiunea pe care o foloseşti pentru curăţarea tenului.
Foloseşte-o în mod normal pentru curăţarea tenului.


6. Exfoliant pentru corp


După ce ai făcut duş, masează pielea cu sare amară folosind mişcări circulare. Textura sa va îndepărta celulele moarte şi lasă pielea catifelată.


7.Te ajută să dormi mai bine


Sarea amară (Epsom) are un rol relaxant pentru corp şi te ajută să dormi mai bine. Dr. Oz recomandă băile cu apă caldă şi sare amară, seara, cu o oră înainte de somn. Ea ajută la creşterea nivelului de magneziu în corp, deoarece în lipsa lui se instalează oboseala, stresul, bolile de inimă şi durerile articulare.
Aşadar, umple cada cu apă caldă şi amestecă în ea o cană cu sare amară şi o cană cu bicarbonat de sodiu.


8.Remediu pentru durerile musculare


Este un remediu excelent pentru tratarea durerilor musculare după un antrenament intens, datorită proprietăţilor sale antiinflamatoare. Când se dizolvă în apă, sarea Epsom eliberează magneziul, acesta este absorbit de celule şi organismul se relaxează, ameliorând foarte mult durerile musculare. Pune puţină sare Epsom în cada plină cu apă călduţă şi relaxează-te câteva minute.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod