Dr. Oz: La ce te ajută sarea amară? 8 întrebuinţări pentru sănătate


O poţi adăuga la o baie fierbinte sau o poţi folosi pentru a conferi mai mult volum părului. Descoperă în ce alte situaţii te poţi baza pe ea!
Sarea amară are proprietăţi şi efecte benefice extraordinare. În farmacii sau magazinele naturiste o găseşti sub denumirea de sulfat de magneziu sau sare Epsom. Potrivit celebrului Dr. Oz, sarea amară este un exfoliant natural eficient şi are un efect antiinflamator puternic, de aceea o poţi folosi la diverse tratamente de înfrumuseţare, dar şi pentru a scăpa de durerile musculare.


Cum să o foloseşti şi la ce te ajută sarea amară?


1. Pentru a conferi volum părului


Acest tratament este recomandat în special persoanelor care au părul gras, deoarece excesul de sebum îngreunează părul şi-l lasă lipit de cap. Potrivit specialistului, sarea amară adăugată în balsamul cu care hidratezi părul te scapă de excesul de sebum, iar părul tău va avea mai mult volum.

Amestecă sare amară în balsamul tău în părţi egale, lasă să acţioneze timp de 20 de minute, după care clăteşte părul cu apă caldă.
Specialistul recomandă tratamentul o dată pe săptămână.


2. Tratează buzele crăpate de vânt


Amestecă puţină sare amară cu vaselină cosmetică şi masează amestecul peste buzele crăpate. Această exfoliere blândă îţi va lăsa buzele fine şi catifelate.


3. Remediu pentru răceală şi gripă


Dr. Oz recomandă o baie fierbinte cu sare amară atunci când simţi că te ia răceala. Aceasta ajută organismul să lupte mai uşor cu infecţia şi să-şi revină mai repede.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod
;