Trucuri culinare geniale: cum să transformi un aliment banal în ceva spectaculos?

Mere umplute cu caramel, banane date prin ciocolată şi congelate sau clătitele care au surpriză în mijloc sunt câteva preparate geniale pe care le poţi face cu alimente banale.

Dacă te-ai plictisit de acelaşi mod în care mănânci ouăle, bananele, merele şi vrei să aduci ceva nou în bucătărie vei fi încântată de aceste modalităţi geniale de a revigora un aliment banal.

Ştiai că bananele congelate şi date prin ciocolată pot să se transforme într-un desert răcoritor şi sănătos? Sau că poţi să umpli jumătăţi de mere cu caramel, iar după ce stau la frigider să obţii un dulce delicios, fără să investeşti mult timp în bucătărie.

Clătitele americane pot să fie duse la un alt nivel, iar pentru iubitorii de bacon această combinaţie va fi una de-a dreptul fascinantă.

Cum ar fi să muşti din clătită şi să ai în mijloc felii crocante de bacon!

O îngheţată pe care o construieşti tu cu multă ciocolată, alune prăjite şi caramel în straturi este ceva ce nu poate să fie descris în cuvinte. Şi da, poţi să faci foarte uşor acest lucru şi să transformi o îngheţată simplă de vanilie într-un desert spectaculos, exact pe gustul tău.

Descoperă câteva idei geniale care pot să transforme total unele alimente pe care le consumi de-o viaţă într-un singur fel!

1 din 9

Ouă în rondele de ardei

Ca să obţii un preparat special care are un alt aspect, foloseşte rondelele de ardei atunci când faci ochiuri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod