Studiul China

Cel mai complet ghid de studiu asupra nutritiei

"Ce stiu 100.000 de cititori, iar tu nu? Oricum, esti foarte aproape sa aflii...

Stiinta este clara. Iar rezultatele sunt verificate. O dieta vegetariana reduce substantial riscul de cancer, diabet, boala coronariana si obezitate."

"Studiul poate fi condiderat Grand-Prix-ul in epidemiologie." (New York Times)

"Scrisa cu candoare, curaj si claritate si cu onestitate intelectuala si profunzime, aceasta carte captivanta este destinata a fi una din cele mai importante carti ale deceniului.

Daca va fi implementat, Studiul China va inaugura o noua era a sanatatii contagioase." (Dr. Hans Diehl)

"Studiul China constituie cea mai convingatoare dovada de pana acum in ceea ce priveste prevenirea bolii de inima, a cancerului si a altor boli vestice prin mijloace dietetice. Este cea mai buna carte atat pentru tarile dezvoltate economic, cat si pentru cele ce trec printr-o tranzitie rapida de schimbari economice si stil de viata." (Dr. Junshi Chen)

"Cartea Studiul China este extraordinar de utila, superb scrisa si extrem de importanta.
Lucrarea Dr. Campbell este revolutionara prin implicatiile ei si senzationala prin claritatea ei. Am invatat o multime de lucruri din aceasta carte curajoasa si inteleapta." (John Robbins)

"Studiul China este prezentarea unui studiu de cercetare inaugural ce ofera raspunsuri mult cautate de catre medici, oameni de stiinta si cititori preocupati de sanatate. Avand la baza investigatii minutioase desfasurate de-a lungul a multi ani, acesta scoate la iveala raspunsuri la cele mai importante intrebari nutritionale ale timpului nostru." (Dr.
Neal Barnard)

"Autoritatea si onestitatea lui Colin Campbell te cuceresc chiar de la inceput. Pe de o parte radiografierea fenomenului nutritional in societatea americana actuala cu desconspirarea jocului de culise, pe de alta parte demersul absolut convingator pentru definirea tipului de alimentatie sanatoasa, cu impactul ei major in mentinerea si refacerea sanatatii, te retin si te atrag de la prima si pana la ultima pagina a cartii. Faptul ca, in plus, cartea are in spate o bibliografie consistenta de prima mana, da siguranta si credibilitate.
Nu este o voce singulara, ci exponentul unui nou trend in definirea nutritiei sanatoase."

 

Poti cumpara cartea "Studiul China" de T. Colin Campbell, aparuta la Editura Advent de pe site-ul www.metropolis.ro la pretul de 35 RON.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod