Solutii pentru o cina saraca in calorii

In cazul in care nu iti place sa gatesti, alege aceste cateva solutii pentru o alimentatie echilibrata si o silueta de admirat!
1. Prepara-ti o pasta din lapte degresat, fructe inghetate si germeni de grau.

2. Alege cel mai mic sandwich de la un fast-food (cu mustar si ketchup, dar fara maioneza), iar acasa mai consuma ca si desert un mar sau un morcov.

3. Unt de arahide cu paine integrala si un pahar cu lapte degresat. Eventual alege si un mar, daca mai persista senzatia de foame.

4. Cumpara un pui la rotisor, asorteaza-l cu legume congelate (dezghetate in prealabil la cuptorul cu microunde) si presara parmezan.

5.
O gustare care consta in salata de legume si un pahar cu lapte degresat.

6. O omleta servita cu sparanghel si paine integrala prajita. Iar daca nivelul de colesterol este normal, poti sa consumi 7 oua pe saptamana.

7. Dezgheata o punga de legume in cuptorul cu microunde si presara parmezan si 2 linguri de alune maruntite.

8. Cumpara o salata de legume si adauga-i o conserva de ton, rosii, branza degresata si un sos dupa preferinta.

9. Prepara-ti rapid un sandwich: felii de paine integrala, bucati de piept de pui, branza degresata, rosii si mustar cu hrean.

10. Consuma cat mai multe supe.

11. Cerealele, fructele si laptele degresat sunt intotdeauna o optiune perfecta.

12.
Prepara o salata de fructe si adauga iaurt peste ele.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • geta pe 23 Oct 2006, 20:27
    siluieta mea

    mananc putin,dar totusi ma ingras

    0
    0

  • alina bente pe 19 Oct 2006, 11:57
    asa si asa

    solutiile sunt bune in afara de cea care se refera la cuptorul cu microunde. Dupa parera mea si cred ca a multora, acest aparat ar trebui scos de pe piata si din bucatariile noaste.

    0
    0

  • iustina pe 15 Iul 2006, 10:59
    nu prea cred

    inteleg ca tehnologia avansata ajuta oamenii mai mult decat si-au imaginat,dar mereu a incalzi,a raci,etc diverse alimente la microunde si mi se pare si nociv

    0
    0

  • CANINUL DE MINTE pe 28 Apr 2006, 19:27
    Traiasca microunda

    Intr-adevar,cuptorul cu microunde este o binecuvantare inimitabila. Bunicii mei au trait aproape 100 de ani(96 respectiv 97) dar au incalzit, racit, congelat, decongelat,numai la microunde. Si daca ar fi avut instalat in casa si curent electric ar fi savurat cu siguranta aceste microundisme la lumina neoanelor...

    0
    0

  • gina pe 23 Ian 2006, 20:53
    interesant

    foarte bune sfaturile, merita sa fie respectate felicitari

    0
    0

  • tanculetzboo pe 23 Ian 2006, 15:55
    solutzii reale

    Din nou un articol interesant si util.Mi-a placut ca este concentrat , la subiect si posibil de aplicat.Voi folosi multe din indrumari!

    0
    0

  • Ligia pe 23 Ian 2006, 02:12

    Cum ramane cu grupelor de mancare pe care ne sfatuiati sa nu le amestecam? Ati spus in acel articol ca amestecarea grupelor de mancare produce balonare, stare de disconfort, grasime acumulata etc...Din cate imi aduc aminte nu trebuia sa amestecam legumele cu fructele, cerelalelor+fructe+lapt, si multe altele. Nici nu stiu ce sa mai crezi cateodata, unii spun intr-un fel, alti spun altfel.....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod