Recapătă-ți silueta cu dieta de primăvară

În sfârșit, vine primăvara! După o iarnă care părea că nu se va mai termina, specialiștii ne asigură că de data aceasta primăvara nu mai pleacă nicăieri.
Ne vom putea bucura de zile insorite si de plimbari in aer liber si vom renunta la hainele groase in care ne-am ascuns timp de cateva luni.

In cazul in care ai acumulat cateva kilograme in plus pe timpul iernii si vrei sa-ti recapeti silueta pana la vara, acesta este momentul ideal pentru a incepe o dieta! Tine cont de faptul ca nu mai e mult pana atunci, cateva saptamani doar, asa ca stabileste-ti un obiectiv care sa poata fi atins. Odata ce ai facut-o, nu renunta! S-ar putea sa fie greu la inceput, mai ales dupa o perioada de inactivitate fizica, dar peste cateva saptamani te vei convinge ca efortul tau a meritat.

Ce inseamna de fapt dieta de primavara?


Dieta de primavara nu este o dieta clasica pentru ca nu exista un plan alimentar strict pe care sa il urmezi.
Dar asta nu inseamna ca nu este eficienta. Din contra, poti slabi destul de mult in aceasta perioada daca reusesti sa iti schimbi putin obiceiurile alimentare. Gandeste-te doar ca, dupa o iarna lunga in care aproape toti am facut excese, organismul tau se va purifica si revigora, la timp pentru sezonul costumelor de baie! Asa ca renunta la comfort si apuca-te de dieta. Acum este momentul! Dieta de primavara inseamna schimbare!  Citeste continuarea pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod