Planul de meniu zilnic cu South Beach

Dupa cum stiti deja, aceasta este faza cea mai stricta a regimului. Ea va dura doar doua saptamani - suficient pentru a combate rezistenta la insulina cauzata de consumul excesiv de carbohidrati "rai" (ultrarafinati). Faza intai nu trebuie sa fie saraca in carbohidrati - cu conditia sa consumati carbohidratii potriviti.

Puteti consuma cantitati ample de proteine, grasimi de calitate si carbohidrati cu cel mai mic indice glicemic, care va potolesc foamea fara sa va dea peste cap nivelul de zahar din sange.
Este vorba despre legumele cu indice glicemic redus, care va ofera deopotriva fibre, substante nutritive importante precum folatii (buni pentru inima), vitamine si minerale. Salatele si legumele pot fi consumate fara nici o restrictie. De asemenea, aveti la dispozitie o gama larga de proteine.

Pana la finalul acestei faze, poftele dumneavoastra nesanatoase, mai ales de dulciuri, mancaruri gatite si fainoase, practic vor fi disparut. Veti vedea ca in fiecare zi de regim aveti sase ocazii de a manca.
Prin urmare, nu ar trebui sa va simtiti niciodata flamand(a), dar daca totusi vi se intampla, e posibil sa fiti prea zgarcit(a) cu portiile. Regimul South Beach nu va impune sa faceti socoteli in grame, calorii sau alte unitati de masura. Portiile trebuie sa fie normale - suficient de mari pentru a va potoli foamea, dar nu mai mult decat atat.

Da click pe fiecare cifra pentru a vedea meniul fiecarei zile.

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • caragea pe 24 Iul 2011, 08:17
    cahhhhhhhhhhh

    kaka bai astia voi nu stunteti in stare sa faceti un lucru pana la capat.

    1
    0

  • Ane pe 22 Ian 2011, 13:01
    Cifre aiurea

    CE site e si acesta daca dai pe cifre te arunca in cu totul alta parte,si vad ca de un an e problema asta

    5
    0

  • andreea pe 3 Sep 2010, 00:00
    regim

    ar fi fost bine ca sa ne si dupa la paginiile cu meniuri..poate faceti ceva pentru a remedia problema si sa putem vedea si noi

    3
    0

  • irina pe 3 Ian 2010, 21:38
    dieta

    nu se deschide nici un meniu daca dam click. este ceva in neregula?

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod