Mentine-te in forma, cu sfaturile starurilor

... Si de la renuntarea la vicii. Potrivit site-ului Shapefit.com, inca din perioada in care se antrena pentru scenele de arte martiale din "Tomb Raider", Angelina Jolie a inteles ca tigarile si cafeaua nu fac casa buna cu alimentia sanatoasa. Astfel, s-a reprofilat pe carne gatita la aburi, legume si lapte de soia. "A fost o schimbare interesanta, deoarece obisnuiam sa fumez si sa beau si saream peste micul dejun, pe care il inlocuiam cu tigari si cafea.", a declarat Angelina, citata de Shapefit.com.

De asemenea, a apelat la kickboxing, vaslit sau yoga, "cochetand" si cu bunjee-jumping-ul sau scrima, pentru a capata dexteritate si a fi in forma in perioada filmarilor.

Astazi, actrita, mama a 6 copii, dintre care trei biologici si trei adoptati, urmeaza aceeasi dieta pentru a-si mentine silueta, renuntand la produsele care contin zahar si petrecand timp serios cu instructorul de fitness, pentru a scapa de kilogramele capatate in timpul sarcinii.

Inconjurata de controverse, Madonna a reusit intotdeauna sa surprinda, devenind o legenda a succesului atat pentru generatia sa, cat si pentru adolescentii de astazi. Mereu afisand o imagine "fresh", moderna, ne intrebam care este secretul unei femei care, la 50 de ani ai sai, a reusit sa-si pastreze nu doar spiritul tanar, ci si trupul, care ar putea "concura" oricand cu cel al unei tinere de 20 de ani.

Este suficient sa-i privim picioarele si abdomenul atat de tonifiate, pentru a ne convinge de faptul ca Madonna pune, intr-adevar, pret pe exercitiul fizic.

Pe langa orele petrecute in sala de fitness impreuna cu instructorul personal, Madonna apeleaza la Ashtanga Yoga, conform Shapefit.com. Dieta sa, cunoscuta sub denumirea de dieta macrobiotica, este compusa in mare parte din produse integrale organice (deci, fara aditivi). O poti tine si tu foarte usor, deoarece nu presupune sa mananci intr-o anumita cantitate sau la anumite ore. Trebuie, in principal, sa incluzi cereale integrale in alimentatia zilnica, apoi legume mai multe si carne mai putina (doar peste sau pui, ocazional), leguminoase si indulcitori naturali (cum este siropul de artar sau cel de orez).

Ingrijorata de efectele trecerii timpului asupra corpului sau, dar si de tendinta de a fi supraponderala, cu care se confrunta de ani buni, Janet Jackson a ajuns in urma cu ceva timp la concluzia ca iti poti pastra silueta si iubitul cu multi ani mai tanar doar cu un program intens de exercitii fizice.

Ambitia de a-si pastra silueta armonioasa a determinat-o astfel pe sora lui Michael sa recurga la sesiuni prelungite de fitness si exercitii cardio, care includ kickboxing, baschet, tenis, baseball sau alergari. Dupa cum specifica site-ul Health-emark.com, Janet a tinut si o dieta saraca in calorii pentru a ajunge la greutatea dorita.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • HAGIU ARSINIA pe 14 Nov 2008, 16:34
    reteta de slabit

    buna-vreau si eu o reteta de slabit ,pastile inafara de ceaiuri nu le pot consuma imi face rau,pastile daca se poate regim alimentar nul pot tine caci lucrez in fiecare zi si nu -l pot respecta multumesc mult

    0
    0

  • vio pe 24 Sep 2008, 19:09
    mentine-te in forma

    asa este---aveti dreptate mai bine dam vine pe oricine si oriceeeeeee--decit sa ne hranim sanatos sau cu atentie-am sa urmez sfaturiiile---multumesc--

    0
    0

  • d.n.i pe 19 Sep 2008, 04:21
    :D

    Vreau sa slabesc.Varog cine stie o dieta care intradevar ajuta varog scrietimi .Adresa mea. albastriiochi@yahoo.com

    0
    0

  • cotiugamaria pe 17 Sep 2008, 22:59
    mentine-te in forma

    Oricum o dieta sanatoasa, ceva exercitii gen Pilates sau o alergare sunt atuuri la toate vedetele. Deci asta ar trebui sa ne spuna ceva nu?

    0
    0

  • marta_antoanella pe 17 Sep 2008, 22:41
    mentine-te in forma

    Sunt sfaturi interesante,dar as vrea sa dati mai multe. Multumesc

    0
    0

  • daniela pe 11 Sep 2008, 09:06
    mentine-te in forma...

    Am sa tin cont de toate sfaturile dv.,sunt bine venite la orice varsta. Va multumesc

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod