Greseli in dieta: motive pentru care nu pierzi in greutate

Desi ai urmat dieta "ca la carte", rezultatele intarzie sa apara. Esecul curelor de slabire este de obicei efectul obiceiurilor alimentare proaste. Din acest motiv, este recomandat ca inainte de a incepe o dieta sa ceri sfatul unui specialist.
Desi ai urmat dieta "ca la carte", rezultatele intarzie sa apara. Esecul curelor de slabire este de obicei efectul obiceiurilor alimentare proaste. Din acest motiv, este recomandat ca inainte de a incepe o dieta sa ceri sfatul unui specialist.

Specialistii de la WebMD enumera cateva obiceiuri alimentare la care trebuie sa renunti pentru a-ti mentine sanatatea si silueta.

Greseli in dieta: Apelezi frecvent la diete drastice

Desi kilogramele nu s-au strans intr-o luna - doua, vrei sa scapi de ele cat mai repede, chiar intr-o saptamana. Si ca sa ajungi la greutatea "ideala" adopti masuri drastice: consumi doar grapfruit sau supa de varza, reduci numarul de calorii consumate zilnic la sub 1.000. Rezultatul? Slabesti, insa consumand un numar foarte mic de calorii iti obisnuiesti metabolismul sa lucreze mai incet.
Asa ca odata ce ai terminat dieta, organismul va arde caloriile mai incet si astfel vei lua in greutate mult mai repede.

Sari peste micul dejun

Desi poate parea o metoda buna de a reduce numarul de calorii, lipsa mesei de dimineata poate avea ca rezultat o crestere a senzatiei de foame pe intreaga durata a zilei. Astfel vei manca mai mult la pranz sau vei lua mai multe gustari. Un mic dejun bogat in proteine si fibre te va ajuta sa reduci senzatia de foame din timpul zilei. Studiile efectuate de specialisti arata ca persoanele care iau micul dejun in fiecare dimineata reusesc sa se mentina la o greutate sanatoasa.

Greseli in dieta: Prea multe gustari

Desi numeri fiecare calorie din timpul meselor, nu dai prea mare importanta gustarilor si cedezi micilor tentatii dulci. Toate aceste "scapari" iti pot sabota dieta.
Un carnetel poate fi folositor daca vrei sa stii exact numarul de calorii consumate.

Ai renuntat la gustari

Alegerea corecta a gustarilor poate fi un ajutor important in mentinerea siluetei. Studiile arata ca persoanele care iau mai multe mese si gustari pe zi, insa in cantitati mici, reusesc sa controleze senzatia de foame si sa-si tina greutatea sub control. Opteaza pentru nuci si alimente bogate in proteine, pentru a-ti mentine metabolismul in forma.

Excese de produse degresate

Desi alimentele degresate joaca un rol important in dieta, nu trebuie sa uiti faptul ca degresat nu inseamna fara calorii. Cea mai buna metoda de a controla consumul de calorii este sa citesti etichetele.

Greseli in dieta: Bauturi bogate in calorii

Cand vine vorba de dieta, tindem sa uitam de caloriile din bauturi.
Este o greseala grava, avand in vedere ca anumite bauturi, cum sunt cele alcoolice, pot contine peste 500 de calorii. Pe langa faptul ca aduc kilograme in plus, caloriile din bauturi nici nu reduc senzatia de foame.  

Consumi cantitati mici de apa

Apa este importanta in procesul de ardere al caloriilor si deshidratarea incetineste metabolismul. Studiile arata ca adultii care consuma 8 sau mai multe pahare de apa pe zi reusesc sa arda mai multe calorii.

Greseli in dieta: Ai renuntat la lactate

Desi sunt considerate "interzise" de catre persoanele la dieta, rezultatele cercetarilor sugereaza ca lactatele nu trebuie sa lipseasca din alimentatie. Studiile arata ca organismul arde mai usor grasimile daca primeste suficient calciu si produce mai multa grasime in lipsa acestuia. Suplimentele de calciu se pare ca nu aduc aceleasi beneficii, potrivit studiilor.
Poti opta pentru produsele lactate degresate.

Nu efectuezi exercitii fizice


In cazul in care nu urmezi un program de exercitii, mentinerea siluetei depinde doar de dieta. Daca devii mai activa, iti poti permite sa mananci mai mult fara a lua in greutate. Tot ce trebuie sa faci e sa gasesti o activitate care sa iti faca placere. Daca aparatele de la sala ti se par plictisitoare, poti incerca alte activitati, precum inot.

Alimentatia sanatoase si evitarea sedentarismului reprezinta factori importanti in prevenirea oricarei afectiuni. Potrivit OMS aproximativ 70% dintre vizitele medicale sunt provocate de alimentatia deficitara.
 

Comentarii (42)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gaia pe 20 Mar 2014, 12:45
    vreau sa slabesc corect

    am 160cm si80kg, am tinut multe diete sinimic as vrea sa ajung la 60 kg macar ajutatima

    4
    3

  • diana pe 22 Ian 2013, 22:16
    dieta

    am ..173 cm si am 66 kg ..vreau sa slabesc mult pana la 60 kg am incercat multe ori sa nu maninc dupa 18, ,fara piine ,sa fac sport dar sincer slabeam ku un kg intr-o luna si dupa aia 2 inapoi...ce puteti sa-mi recomandati dvs ?

    7
    4

  • danaila mihaela pe 4 Sep 2012, 17:09
    dieta cu ceaiuri

    buna!ma numesc mihaela si sant f stresata ca in mai putin de 0 luna trebuie sa fiu la o nunta si vreau sa arat bine si ce ma retine sant kg am 1,77 inaltime si 70 de kg de cand a luat fetita mea vacanta eu nu am mai reusit sa ma duc la alergat in fiecare seara cum faceam de obicei fiindca nu am cu cine o lasa asa ca am inceput o cura de slabire cam drastica dar cu vreo 4 kg de ceaiuri si un mar pe zi si nu i mi e f greu ca la cata apa beau nu am pofta de mancare si sper sa reusesc sa dau ceva jos am cam 3 zile de cand am inceput si sper sa ma mai tin asa macar toata saptamana asta

    5
    0

  • dorina lopataru pe 1 Iun 2012, 19:07
    dieta cu apa calda

    sper sa dea rezultate aceasta dieta cu apa calda,e usor de urmat si nu cere cine stie ce sacrificii,multumesc tuturor care au postat aceasta dieta!!!!

    11
    3

  • diana pe 25 Nov 2011, 16:36
    cum se bea apa fiarta?

    cum se bea apa fiarta?k eu am citit k se bea in prima zi un pahar,a doua zi doua pahare...pana ajungi la 8 pahare si apoi descrescator...dar nu inteleg sa bei 8 pahare pe parcursul intregii zi sau dimineata pe stomacul gol 8 pahare? va rog sa imi raspundeti si mie.

    20
    9

  • alexandra pe 6 Sep 2011, 19:12
    diete

    buna as vrea sami ziceti si mie cum sa slabesc si daka ati putea sami dati toate indicatile pe email va rog mult ID MEU ESTE drac_inger25@yahoo.com

    8
    4

  • Ion pe 15 Aug 2011, 15:55
    apa calda

    Salut tuturor... Am inceput sa tin regim de acum o saptamina,nu maninc fainoase,dar fac undeva vreo 5-6 mese pe zi micutse...maninc de toate (inafara de dulce desigur si de mancaruri cu multe calorii) si plus la asta am inceput sa alerg+sarituri in coarda in fiecare dimineatsa.... Am slait cu 4 kg in in aceasta saptamina.... Am citit aici despre apa calda,ai am asa o intrebare.... in cazul meu sa o beau inainte de alergare sau dupa .... ms anticipat si succese :)

    5
    2

  • Klara pe 17 Mai 2011, 15:53
    Fetelorrrrrrrrrr

    Exercitiile fizice sunt VIATA. Cresc sanii,se pierd kilogramele,trece constipatia,se imbunatateste starea psihica,creste optimismul,somnul este dulce si odihnitor. Lasati dietele si alergati.Prefer sa alerg 30 de minute,si sa mananc tot ce mi place,cand vreau! Nu se depune!

    17
    5

  • MIHAELA pe 12 Apr 2011, 13:36
    IATA LINKUL UNDE SCRIE TOT DESPRE DIETA CU APA CALDA

    http://prodieta.ro/dieta-cu-apa-calda-slabire-cu-apa/ AVETI AICI TOATE DETALIILE PENTRU DIETA CU APA CALDA SUCCES

    61
    10

  • Elena M. pe 22 Feb 2011, 12:58
    Apa calda in cura de slabire

    Multumesc Ioanei pentru felul deschis in care a explicat cum se bea apa calda si modul sincer de a vorbi despre regimurile alimentare, ca nu sunt foarte indicate. Eu sunt gurmanda si atunci cand imi este foame nu mai tin cont sa ma opresc din mancat. Uneori mananc chear daca nu imi este fame, doar de dragul de a manca, nu ma pot plange de kilograme in plus, decat ca s-a format burtica dupa ce am folosit relaxentonul, este ca dupa sala, cand intrerupi se lasa muschii. O sa incep cu apa calda dimineata, sa dau jos sunculita, in 4 iunie sunt soacra mare si am nevoie de putina talie. Multumesc pt. sfat fetelor.

    20
    7

  • leonie pe 7 Feb 2011, 10:48
    running alone

    feteloooor,eu nu pot sa ma ducla fuga solo...am nevoie de inca una,sa "compatimim"impreuna.cu apa fiarta,fierbinte mai exact,e f adevarat,prietena mea a slabit si a scapat si de constipatie.si nu mancati supa cu paine,si nu mancati multa carne,va ajuta iaurt bio amestecat cu nuci sau alune cajun tocate,2-3 smochine tocate si un pumn de boabe de porumb fiert,conservat iarna,fiert de voi vara.cafea cu lapte in loc de zahar iar e buna dimineata.seminte de in sa mai puneti in iaurt.cum intru pe forumul asta?v-am gasit din intamplare.va pot trimite 1000 de retete din viena,voi va alegeti ce va place,ce vi se pare mai simplu de urmat.cred ca daca as sta cu voi de vorba,as fi mai puternic motivata,nu prea am multe prietene aici...3,dar sunt minunate.si ele se plang de shunci...l.avram@gmx.at este adresa mea.acu'iau pastile turbo-slim,nu slabesc deloc,e 35 euro o cutie,zice asa prospectul,sa mananc putin cand le iau si sa fac sport.si acum,ma gandesc eu,la ce naiba mai inghit ca o gasca pastile,ca tot regimul si miscarea te fac supla?nici nu stiu,slabesc dupa aia de la pastile,sau ca fug si fac foamea?concernurile astea farmac.fac bani din prostia mea si a altora,dati-i cu apa fiarta,asta chiar lucreaza.va pup si fug,ca eu sunt in timpul serviciului acu'dar sunt singurica momentan in cancelarie si imi fac de cap cu voi...

    3
    0

  • pisicuta_buna pe 12 Dec 2010, 20:08
    diete, diete

    alimentatia este foarte importanta intr-o dieta; dulciurile sunt devastatoare pentru lupta cu kilogramele in plus! nu mancati dupa ora 18, beti cat mai multa apa, fiti fericite, faceti sex si sigur rezultatele pozitive se vor vedea!

    4
    1

  • simona pe 31 Oct 2010, 07:31
    despre diete

    am 34 de ani si doi copii,ajunsesem la 95 de kg.dar in 9 luni am slabit 22 de kg. iar acum am 73 vreau sa ajung la 65 dar nu ma grabesc.Sa va spun cum am slabit,,am inceout sa nu mai mananc seara decat un fruct ,dimineata cafea cu no felie de chec la pranz mananc doar un singur fel de mancare fara dulciuri fara fructe ,la ora 4 poti manca ceva dulce dar daca ai mancat prea caloric numai mananci nimic seara si totul combinat cu vointa cu fructe de sezon ,salate ulei de masline si multa ,multa miscare caci nu cred ca e nimeni multumit ca slabeste si atarna pielea pe ea.eu beau foarte multa apa ,dimineata merg pe jos 2 km si jumatate sau fac cu cicleta 5km ,dupa acea gasesti pe net exercitii pt. abdomen fese si toate partile care vrei sa le tonifici.totul e sa iti doresti sa fii frumoasa si multumita cand te vezi goala in oglinda

    1
    1

  • diana pe 26 Oct 2010, 14:39
    hey...:)

    Stim cu toate ca ne vrem cel putin perfecte...ce ar fi sa formam..pe bune un grupulet..care sa mearga l sala impreuna.. sa ne alegem diete adecvate fiecaruia..sa fie o competitie..si dc nu o sustinere reciproca..e greu singura..

    7
    2

  • crina pe 9 Oct 2010, 23:26
    diete

    am uitat sa va spun ca beau multa apa 2-3 l pe zi dar cel mai mult m-a ajutat cartea Mihaelei Bilic

    1
    0

  • crina pe 9 Oct 2010, 23:19
    diete

    Eu am 3 saptamani de cand nu mai mananc dupa ora 6-7 cel tarziu . Inainte de aceste 3 saptmani am luat siluet 90 60 90 miau taiat pofta de mancare si mai ales de dulce , acum nu le mai iau pt ca sincer incepusem sa am ameteli si palpitatii. Intre timp am citit pe net cartea ,,traiesc deci ma abtin,, scrisa de nutritionista Milhaela Bilic e fff ffffffff buna ma convins si acum am ajuns sa mananc sanatos CITITI-O . Am slabit in timp de cam 1 luna 4-5 kg , sunt ffff multumita ma simt fff bine, sper sa pot sa pot sa mananc sanatos cat mai mult timp. Am sa incep sa beau si apa calda dimineata

    2
    2

  • anca pe 23 Sep 2010, 09:27
    pentru Allina

    Si eu sufar de constipatie cronica si-ti pot spune direct ce am vazut cu ochii mei ca functioneaza. M-am cam saturat de prafuri cu mirodenii contra constipatiei, iaurturi, ceai antiadipos si alte alea. Cred ca toate stim si efectele si cat ne chinuim. Sper ca poti face si tu efortul pe care-l fac eu- e treptat, dar functioneaza: alerg. Am inceput cu putin, cam 2 ture de stadion ( 800 m), acum am ajuns la 3 km/zi. Nu e necesar sa te chinui ca mine, dar gaseste-ti o ruta sa alergi. - Prin parc, pe un stadion sau ca mine- pe dealuri si vai. Functioneaza. Au fost saptamani cand nu tineam minte sa ma fi dus la toaleta, acum ma duc in fiecare zi.Am slabit asa de la 72 kg la 68 si inca nu cred ca am o luna de zile de alergat zilnic. Bafta

    4
    0

  • nufaralb pe 12 Sep 2010, 22:22
    ce trebuie sa fac sa scap doar de burta?

    ce regim trebuie sa tin pt a scapa de burta?nu prea imi place sa fac miscare

    4
    6

  • Mary pe 2 Aug 2010, 12:12
    ...Apa calda

    ...Referitor la dieta cu apa calda,eu am inceput de o luna,am reusit sa slabesc 8 kg...si am mancat destul de normal,ce-i drept fara paine si dulciuri!Am baut cu sfintenie apa calda dimineata si dupa fiecare masa,respectand cele trei mese pe zi...deci,functioneaza!Incercati ca veti fi multumite,va spun eu sigur intrucat am tinut zeci de cure de slabire ,m-am infometat si dupa am pus la loc mai mult decat am slabit!Nu mi-e greu sa beau apa calda si...sper sa mai slabesc!Ca o concluzie...stiu ce inseamna lupta cu kilogramele si mi se pare una dintre cele mai simple si mai eficiente metode,mai ales ca nu va costa nimic...e si cea mai iefina metoda de a slabi!Incercati si va asigur ca veti reusi!

    3
    0

  • daniela5813 pe 23 Iul 2010, 15:44
    dieta

    Voi incerca si lucrul acesta. La un audit erau prezente mai multe chinezoaice si asta faceau pana la pranz, aveau cate un pahar mare ca cel de bere plin cu ceai de iasomie (cred) cald si tot isi faceau ...

    8
    0

  • andreea pe 19 Iul 2010, 11:57
    rasp la dieta cu apa calda

    am tinuto si io acun 2 ani si am slabit cu ea pana la 20 si cv kg aveam80 si ajunsesem lhiar daca nu este bn sa dai jos asa multe kg dar miam dorit mult si eram in stare sa fac orice ca sa scap de complexula ala cu grasimea. nu mam mai ingrasat de atunca 55 intrun timp cam scur.am incputo din noiembrie si deja in martie eram lemn de slaba.c

    5
    1

  • adriana pe 15 Iul 2010, 12:30
    rasp

    am uitat sa mentionez ca nu ma omor cu exercitii fizice.fetelor datimi si mie un sfat.cam c trebuie sa fac.eu nu am fost la nici un nutritionist.am tinut dieta aia cum am crezut eu ca e bn.ast.pwp

    4
    1

  • adriana pe 15 Iul 2010, 12:27
    rasp la dieta

    am tinut si eu 2 luni o dieta si am slabit dar nu am mai putut sa o tin in continuare.oare dieta cu apa calda este buna?

    0
    0

  • Ema pe 13 Iul 2010, 12:25
    PT SITE

    Deci trebuie sa te trezesti dimineata si sa faci miscare la 6 dimineata VRO 3 km si slabesti .....cel putin asa am facut eu

    0
    1

  • Cris pe 6 Iul 2010, 08:00
    PT CarmenFarkas

    Ai reusit sa ti "dieta cu apa calda"? Ce rezultate ai avut?

    0
    1

  • ioana pe 4 Iul 2010, 10:28
    re:vali

    salut. vali,imi poti da si mie te rog adresa ta de mail ? am unele intrebari,legate de vizita ta la nutritionist.:) mersi anticipat.

    1
    0

  • vali pe 12 Mai 2010, 13:37
    mergeti la nutritionist

    fetelor sunt fff deacord cu apa calda dimineata insa este ff important ce mancam si in cursul zilei , eu am fost de curand la nutritionist si mi-a facut un program de slabit atat de placut cu care chiar reusesc sa slabesc si ma simt si bine, conteaza mult si ce mancam d-na dr la care am fost eu a stat de vorba cu mine, m-a intrebat ce-mi place sa mananc si cam cat mananc deobicei, programul meu de fiecare zi si in urma discutie dansa mi-a creat o dieta personalizata si e super , mananc ce-mi place decat ca dansa a stiut sa-mi spuna si cantitatile si cum sa combin mancarurile , etc. dc sunteti interesate va puteti duce se numeste Dr. Irina Arsene, dansa este si antrenor de fitness insa eu de sport nu prea am timp va poop aaa ... scuze am uitat o puteri gasi la tel: 0724.523.297 mergeti cu incredere este super ok

    0
    0

  • valentina pe 10 Mai 2010, 21:16
    raspuns pentru constipatia cronica

    incearca sa mananci mere sunt cele mai bune in procesul digestiei succes

    2
    0

  • Allina pe 2 Mai 2010, 18:00
    constipatie cronica

    Buna fetelor, Va scriu pt ca nu stiu ce sa mai fac in privinta constipatiei; sufar de constipatie din copilarie si din acest motiv imi e super greu sa slabesc...Nu stiu ce sa mai fac.Sincer nu consum prea multe lichide pt ca nu imi plac. Paine si fainoase deloc, si cu toate astea am 2 scaune pe saptamana sunt termina-ta nu stiu ce sa mai fac. Daca cineva ma poate ajuta va rog sa o faceti. Va pup mult

    1
    1

  • www.google.ro pe 19 Apr 2010, 11:17
    www.google.ro

    www.google.ro sdfsdfsdfsdf

    2
    5

  • maol pe 19 Apr 2010, 11:17
    maol

    maolmaolmaolmaol

    0
    3

  • oli.minai pe 9 Apr 2010, 23:35
    lipsa apei...

    sunt constienta ca nu e ok ceea ce fac insa nu-mi place apa!nu reusesc sa beau mai mult de 1 l pe zii.....conteaza banuiesc ca pe langa asta consum sucuri....ice tea in general..acesta este un motiv pt care nu reusesc sa dau jos nr kg dorite!sunt constienta de asta!

    0
    1

  • coryna_kiss2005 pe 1 Apr 2010, 21:05
    dieta

    interesanta 'dieta'....am sa incerc si eu ..chiar as vrea sa de-a rezultate...multumesc de sfat!

    0
    0

  • CarmenFarkas pe 27 Mar 2010, 19:42
    DIETA:d

    Am uitat sa mentionez ca dimineata mananc cereale cu lapte. Si cand vin de la scoala mananc doar cat sa nu fie nevoie sa mananc seara. Recunosc ca mai mananc si putina ciocolata, daca nu mananc mi se face rau pentru ca sunt predispusa la diabet ( au si bunica si tatal meu). Apropo : seara daca imi este foame imi fac o salata sau mananc kiwi. Sper ca ne va ajuta cu ceva dieta asta. De dimineata incep si eu o tin. Sper sa vad rezultatele intr'o luna sau 2:D. Sper si ca va va ajuta ceea ce am postat si eu pe siteul asta. mult succes tuturor:*

    0
    1

  • CarmenFarkas pe 27 Mar 2010, 19:37
    "dieta" cu apa calda si sportul

    suna destul de interesant: "dieta" cu apa calda. Eu fac foarte mult sport ( sunt sportiva si am antrenamente de 3 ori pe saptamana) si incerc sa slabesc. Acum am 63 de kg dar va marturisesc ca in decembrie aveam 70 de kg. In noiembrie am mers la ginecolog ptr ca aveam dereglari de ciclu menstrual si mi'a recomandat anticonceptionale. Am luat 2 luni Yaz dar am observat ca am slabit si apoi iar m'am ingrasat. Acum iau Diane 35 si ma simt mai bine. Nu mai iau in greutate. E adevarat ca nu mai mananc paine. O luna de zile am alergat in fiecare seara pe scari de la etajul 4 parter ( si invers) si am slabit, desi nu stiu cat. De azi am inceput sa alerg. In seara asta am alergat 2 km. Maine o sa fac 2 jumate. Si nici nu mai mananc seara.

    0
    1

  • CRISTINA pe 21 Mar 2010, 16:52
    cum sa slabesc

    am citit mesajul ioanei cu apa calda,sa inteleg ca pe stomacu gol se bea apa si dupa mananci sau cum? vreau si eu sa slabesc si nu mai stiu cum sa fac asta,dar mi-i frica ca dupa ce incep sa mananc sa nu ma ingras mai tare ,atunci cu siguranta o sa inebunesc

    0
    0

  • ana botan pe 18 Mar 2010, 19:48
    referitor la dieta cu apa

    as vrea sa stiu daca se poate de mincat la micul dejun dupa aceasta cana de apa calduta si la cit timp dupa ea????

    2
    0

  • le-amfacutpetoate pe 15 Mar 2010, 08:57
    inafara de apa calda?

    fetelor,sunt patita si raspatita cu toate dietele.am tinut south beach,a fost extraordinara dar am pus la loc.am tinut dieta danezavara trecuta si in 13 zile am slabit 7 kg dupa care inca 3 ,intr-o luna.Aratam extraordinar dar dupa 4 luni toate kg au revenit.Am tinut dieta dolly parton si mai tare m-am ingrasat.Acum de la 84 am 76 kg si as vrea sa ajung la 65.Nu vreau sa va descurajez,dar cred ca trebuie sa dam si pe la sala,macar sa ne urcam pe stepper 30 min o data la 2 zile minim. De asemeni,as vrea sa stiu.. dupa ce bem apa calda dimineata in restul zilei ce avem voie sa servim???tot dieta? va puuuppp

    5
    0

  • floricica pe 10 Mar 2010, 16:27
    dieta

    va multumesc tare mult fetelor ca sunteti sincere si dati sfatul, si secretul bineinteles dar nustiu daca functioneaza la toaate persoanele!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • simona pe 24 Feb 2010, 10:57
    sfat pentru slabit

    buna,fetele! ma gandeam la cele spuse de ioana...alte efecte mai are aceasta "dieta"? si in cat timp se vad rezultatele? si daca o pot asocia cu o dieta data de nutritionist,faca a o afecta?

    0
    0

  • andreea pe 20 Feb 2010, 18:11
    diete!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ioana mersi pentru sfat! si eu am auzit de "dieta" ta, ba chiar am inceput sa o urmez de vreo cateva zile. doar ca eu am auzit-o de la o prietena care a baut apa calda cu o felie de lamaie si a slabit. bine ca ea tinea si o dieta in adevaratul sens al cuvantului, adica nu consuma paine si fainoase, doar ce era recomandat: fructe, legume s.a.,si mergea si la sala regulat, cateodata si de doua ori pe zi. si sa nu-ti mai zic rezultatul: de la 91kg. a ajuns in ziua de azi sa aiba...........?! 55kg. nici n-o mai recunosc. asa ca daca ai vointa reusesti.deci cred ca tine si de vointa, ca desi incep o dieta care pare promitatoare trebuie si sa o urmezi pana la capat, sa nu te opresti din drum!!!!!!!!!!!asta e tot ce-am vrut sa spun. sper ca fetelor care vor sa slabeasca sa le fie folositoare. bafta tuturor!!!!!

    0
    0

  • ioana pe 20 Feb 2010, 05:02
    Sfat pentru slabit

    Ce-a mai sigura,naturala si usoara cale de a slabi…sunt aici ca sa dau un sfat pt toate mamicile,sau fetele care vor sa piearda din greutate.De 5 ani am prieten chinez si va pot asigura ca ce va voi spune acum este adevarat,sincera sa fiu eu niciodata nu am avut aceasta problema,din contra imi doresc sa ma ingras dar nu pot,in fine sa trecem la subiect…in fiecare dimineata cand va treziti fierbeti apa si beti o cana sau un pahar mai mare cat de calda o puteti suporta,da,nu este o gluma,prima data nu o sa va placa,a doua asa si asa,iar dupa a treia oara o sa va obisnuiti si dupa un timp o sa realizati ca pierdeti din greutate,iar pentru mamici cu atat mai bine deoarece prima data cand incepe sa actioneze este la burtica…incercati,nu aveti ce pierde si sa va dau un sfat:nu tineti niciodata dieta chiar daca este recomandata de medic,ca atunci cand o s-o opriti sau o sa mancati ceva cat de putin,o sa se depuna tot,chiar si apa o sa va ingrase…incercati cu apa fierbinte fara nimic,fara zahar,doar apa si nu o sa va vina sa credeti,o sa slabiti si o sa va curata-ti si organismul in acelasi timp.Mult noroc si dati mai departe sfatul,pupici si sa fiti cum va doriti! P.S mai as avea un sfat nu tine-ti regim,doar ca atunci cand mancati opriti-va inainte sa va simti-ti satui,nici sa va fie foame,doar sa aveti senzatia ca ati mai maca ceva.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod