Dieta trasnet: 7 kilograme jos intr-o luna

Andreea, jumatatea dobrogeana a formatiei "Blondy", are intr-adevaro silueta de invidiat. Cum oare reuseste sa fie mereu in forma? Facesport? Tine o dieta anume? Am abordat-o pentru a afla mai multe despreregimul care face minuni asupra siluetei sale.

Se pare ca nu face sport. Asta nu pentru ca nu si-ar dori, dar nu aretimpul necesar. A tinut in schimb o dieta acum ceva timp care a datrezultatul scontat. A slabit 7 kilograme intr-o luna! Cum?

O dieta bazata pe pui si orez. Iar daca citesti in continuare, vei vedeaca dieta a mai fost bazata si pe multa, multa vointa.

A mancat timp de 1 luna zile, zilnic aceeasi mancare: supa de pui cuporumb si pui cu ardei, ceapa si orez.
Nu au lipsit fructele (oricare,mai putin bananele) si legumele - in special morcovii. Si bineinteles apaplata. Doar un litru pe zi, pentru ca Andreea nu putea mai mult de atat,desi era indicat.

Andrea ne-a sfatuit ca poti slabi daca mananci mai multe zile acelasifel de mancare. De exemplu cand a fost in Italia a mancat timp de 4zile numai paste cu ciuperci si a slabit. Nu ne ramane decat sa-i urmamexemplul si sa asteptam rezultatele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod