De ce este recomandabil micul dejun cu cereale?

Sunt o femeie aflata la inceputurile carierei si, in consecinta, cea mai mare parte a timpului nu-mi apartine, fiind ocupata cu activitatile de ordin profesional. Prin urmare, mi se intampla ca dimineata sa nu am timp sa-mi pregatesc micul dejun, cu toate ca stiu cat este de important pentru a fi energica in fiecare zi. De aceea prefer un bol cu cereale, pe care de obicei le combin cu iaurt si adaug scortisoara sau fructe din compot. Cred ca acest mic dejun detine recordul in viteza de preparare.

Am observat ca, pe langa aportul de energie pe care mi-l asigura acest meniu, nu ma plictisesc niciodata! Exista atat de multe sortimente, atat de multe arome, incat singura dificultate este de a alege.
Si aleg - in fiecare saptamana altceva, testez in permanenta, uneori le combin si niciodata nu sunt dezamagita de rezultat. Este un mic dejun simplu... dar nu toate marile idei sunt caracterizate de simplitate?

In afara de asta, stiu ca cerealele sunt sanatoase, bogate in vitamine si minerale asociate intr-o proportie ideala pentru a fi asimilate de organism. Tinand cont de ritmul trepidant al vietii cotidiene, este esential sa ma alimentez cat mai corect, pentru a fi in forma si a da randament la serviciu. Consumand cereale, reusesc sa imbin utilul cu placutul.


Opinii ale altor consumatori de cereale

In cercul meu de prieteni si colegi sunt multe persoane care agreeaza micul dejun de acest tip. De exemplu, Gabriela spune ca cerealele sunt un aliment ideal pentru ca, desi consistente, sunt usoare. "Dimineata imi este dificil sa mananc ceva greu, iar cerealele constituie un aliment usor care ma ajuta sa imi mentin nivelul energetic pe parcursul intregii zile", spune Gabriela, ale carei cereale preferate sunt cele cu ciocolata si cele obtinute din secara.

Monica, o femeie aflata permanent in criza de timp, consuma cereale pentru ca sunt rapid de preparat.
In aceeasi nota, Dana ne spune ca micul dejun cu cereale este unul dintre preferatele ei, fiindca pregatirea acestuia nu dureaza decat cateva minute.

Cristina face mai mult decat atat: i se intampla sa manance si la cina cereale. "Ajung seara tarziu acasa, dupa o zi absolut epuizanta si simt ca pur si simplu nu mai am putere sa gatesc. Ma instalez la televizor cu un bol mare cu cereale si iaurt si sunt multumita. Nu inseamna ca sunt in contratimp - cerealele sunt energizante, dar in nici un caz nu sufar de insomnie dupa aceea. Si, pentru ca sunt atat de diversificate, nu ma satur de ele si le consum cu placere si dimineata!"

Dupa cum vezi, majoritatea femeilor consuma cereale, mai ales daca sunt ocupate cu serviciul si viata personala.
Usor de preparat, gustos si sanatos... chiar, ce ti-ai mai putea dori? Pofta buna!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod