Cum să-ţi schimbi stilul de viaţă şi să slăbeşti? Interviu exclusiv cu Valentin Vasile



10. Mâncăm sau nu după sală?

Măncăm la o oră după sală, pentru că avem nevoie să refacem organismul, dar nu mâncăm orice și oricât.


Care este rolul unui antrenor personal în procesul de slăbire?

În România nu există încă înțelegerea necesității unui antrenor personal. Încă vedem acest lucru ca pe un moft. Dar antrenorul personal este cel care îți cunoaște istoricul medical, modul de viață, și altfel îți poate personaliza antrenamentele și alimentația. Nu tuturor ni se potrivește același timp de mișcări sau antrenament.
Antrenorul te ajută și îndrumă ce să mănânci, când, cum să te refaci după sport. El este cel mai mare susținător al tău în a reuși să-ți atingi obiectivele propuse.

 

Ce regăsim în cartea Confesiunile unui nutriţionist şi nu găsim în prima carte - Stil de viaţă, nu dietă!?

“Stil de viață, nu dietă!” este un ghid practic de slăbire, care poate fi aplicat prin alimentație și mișcare. Cea de-a doua carte “Confesiunea unui nutriționist. Mecanismele interioare ale slăbitului.”, apărută la Curtea Veche Publishing, pune în discuție comportamentele care ne împiedică să slăbim și să ducem o viață sănătoasă.
În cartea “Confesiunea unui nutriționist” vorbesc despre mecanismele care stau în spatele reușitei sau nereușitei noastre de a ne schimba viața, de a mânca sănatos, de a face sport sau de a începe o dietă.


Dă-ne 10 motive să lucrăm cu tine!

Echipa Revvolution are rezultate de nota 10. Vă dau un singur motiv, care le conține pe toate celelalte, rata noastră de succes este de peste 90%. 9 din 10 oameni care ajung să lucreze cu noi își ating obiectivele de slăbire și remodelare.

Iar acum nici măcar lipsa de timp sau faptul că nu sunt din București nu mai este o scuză, pentru că Revvolution există și în variantă on-line, în aceeași formulă de sport, dietă personalizată și consiliere.

Credit foto: Barna Nemethi pentru Curtea Veche Publishing

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod