2 portii
- Dovlecei rasi - 2 cani (500 ml)
- Stafide - 4 linguri (60 ml)
- Maioneza usoara - 2 linguri (30 ml)
- Apa - 2 lingurite (10 ml)
- Indulcitor hipocaloric - cateva picaturi
- Seminte de telina - 1 varf de cutit
Intr-un vas amestecati dovleceii si stafidele. Intr-un alt vas diluati maioneza cu apa si amestecati. Adaugati cateva picaturi de indulcitor hipocaloric si semintele de telina. Adaugati vinegreta si amestecati.
Continut pe portie:
- Glucide: 25g
- Grasimi: 5g
- Proteine: 4 g
- Calorii: 146
Comentarii (3)
Savuroasa si cu ingrediente accesibile
tocmai am aflat ca sunt insarcinata si vreau sa mananc cat mai sanatos,ma puteti ajuta cu mancaruri si alimente pentru gravide?
si eu am facut astfel de salata si este delicioasa.
Posteaza comentariu