8 invenţii culinare extrem de bizare

Burgerii de un albastru infinit sau deserturile geometrice sunt ceva ce sigur nu ai mai văzut şi nici nu ţi-ai dori să guşti! Descoperă câteva invenţii culinare extrem de bizare!


Industria alimentară s-a schimbat atât de mult pentru că devine din ce în ce mai dificil să satisfacă dorinţa de nou a consumatorilor. Uneori, invenţiile culinare depăşesc imaginaţia noastră, iar când culorile preparatelor cu care suntem obişnuiţi se schimbă, intervine o confuzie şi mai mare. Dar, unele invenţii ajung să facă furori şi să câştige imediat popularitate în întreaga lume.

Poate că nu eşti încă obşnuită cu un burger de un albastru infinit, o ciocolată roz sau un desert geometric, însă ai vrea să le testezi? Iată câteva invenţii culinare extrem de bizare:
1 din 9

1. Deserturile geometrice

Dinara Kasko este arhitectă, însă şi-a descoperit şi pasiunea pentru a face deserturi inedite. Aşa s-a ajuns la aceste deserturi geometrice care au devenit virale pe internet şi i-au adus recunoaştere în întreaga lume. Poţi să găseşti chiar şi forme din silicon pe site-ul ei pe care le poţi folosi ca să-ţi impresionezi cunoscuţii cu deserturile tale.

MAI MULT DESPRE: dieta, bucatarie, inventii culinare
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod