5 activităţi de iarnă care te scapă de calorii

Iarna te poţi bucura de sporturile şi activităţile specifice care, pe lângă faptul că sunt distractive, te pot ajuta să slăbeşti.
Sărbătorile au trecut şi au lăsat în urma lor colăcei şi kilograme în plus. Nu doar abonamentul la sală te poate ajuta să-ţi recapeţi silueta. Iarna te poţi bucura de sporturile şi activităţile specifice care, pe lângă faptul că sunt distractive, te pot ajuta să slăbeşti. Iată 5 dintre cele mai eficiente.

1. Patinajul este un sport la îndemâna oricui. În plus nu este nevoie de o excursie la munte pentru a-l practica.
Ia-ţi prietenii şi fugi la patinoar de fiecare dată când timpul îţi permite. O oră de patinaj te va scăpa de aproximativ 400 de calorii.

2. Schiatul este unul dintre cele mai practicate sporturi de iarnă, dar şi mai solicitant. Acest sport te poate ajuta să arzi peste 500 de calorii, în funcţie de intensitate.

3. Snowboarding-ul este un sport care necesită mult efort şi pasiune. Însă merită. Pune muşchii în mişcare şi topeşte kilogramele.
Dacă vei opta pentru acest sport, vei observa rezultatele în scurt timp. În numai o oră, vei reuşi să scapi de peste 500 de calorii.

4. Dacă nu te consideri suficient de flexibilă pentru aceste sporturi, ia-ţi copiii şi fugi la săniuş. Nu numai că le vei face o bucurie celor mici, dar silueta ta va avea doar de beneficiat.

5. Ninge în continuu şi zăpada a acoperit întreaga curte? Ieşi şi fă curat.
Curăţarea zăpezii te poate ajuta să-ţi recapeţi agilitatea şi silueta.  

În perioada iernii, avem tendinţa de a renunţa la exerciţiile fizice şi din acest motiv luăm în greutate. Acordă minim o jumătate de oră pe zi exerciţiilor fizice sau altor activităţi (urcatul scărilor, plimbări) care te ajută să te păstrezi în formă.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Corina pe 4 Ian 2011, 15:22
    Slabitul

    Acest comentariu este foarte interesant si cred ca ma va ajuta in lupta cu kilogramele pe care le-am pus de sarbatori!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod