18 vedete care mănâncă prostii. Heidi Klum la fast-food, dar tot slabă

Vedeta consumă cu poftă alimente nesănătoase şi a fost adesea surprinsă de paparazzi pe stradă cu o bucată de pizza sau un hamburger.

Heidi Klum face reclamă pentru un lanţ de fast-food
 

Este dificil să rezişti în faţa ispitelor culinare, dar se pare că nici vedetele de la Hollywood nu ocolesc fast-food-ul şi sunt surprinse de paparazzi înfulecand câte un burger sau gustări nesănătoase.

Heidi Klum, una dintre vedetele admirate pentru corpul său perfect este un mare fan al produselor fast-food şi se răsfaţă din când în când cu câte un hamburger, cartofi prăjiţi sau pizza.

Chiar a filmat o reclamă pentru un fast-food celebru, iar imaginile o arată într-o ipostază sexy cu un burger impunător în mână.

Însă, secretul său care o ajută să se menţină în formă este cumpătarea. Vedeta nu-şi refuză uneori poftele culinare, dar are grijă să echilibreze dieta şi să facă mişcare fizică pentru a arde caloriile în plus. Heidi Klum obişnuieşte să includă activităţile fizice în programul ei zilnic, chiar dacă nu are mereu suficient timp pentru gimnastică.
"Dacă sunt cu copiii, ne hârjonim cu câinii prin parc sau sărim în piscină, avem o trambulină imensă în spatele curţii. Alerg periodic pe bandă, dar nu-mi place. Îmi place mai mult în aer liber", a explicat supermodelul.

Top-modelul german are patru copii: Leni, în vârstă de 9 ani - din relaţia cu omul de afaceri italian Flavio Briatore -, Lou, în vârstă de 4 ani, Johan, în vârstă de 6 ani, şi Henry, în vârstă de 8 ani, cu cântăreţul Seal, de care a divorţat în 2012, după şapte ani de căsnicie.


Heidi Klum, devenită celebră şi pentru participarea la reality show-ul "Project Runaway", a obţinut în perioada mai 2011 - mai 2012 venituri de 20 de milioane de dolari. Ea s-a situat vreme de mai mulţi ani în primele cinci locuri din topul Forbes al celor mai bine plătite manechine din lume, notează agenţia Mediafax.

Chiar dacă vedem vedete surprinse cu alimente nesănătoase în mână asta nu înseamnă că în majoritatea timpului ele obişnuiesc să consume produsele respective.
Acesta este şi motivul pentru care top-modelele şi actriţele reuşeşsc să-ţi menţină silueta, dar fără să-şi refuze din când în când anumite alimente la care poftesc.

Iată câteva dintre vedetele care mai mănâncă prostii, dar reuşeşsc să aibă o siluetă impecabilă!

1 din 20

Heidi Klum

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod