Bulion

Cotlete de miel în vin roşu

Cotlete de miel în vin roşu

Este o reteta pe care merita sa o incerci. Pentru o reusita deplina, iti recomandam sa folosesti vin rosu sec.
Macaroane cu ton

Macaroane cu ton

Un preparat care se face foarte repede. In plus este o mancare si ieftina si gustoasa.
Bors de legume

Bors de legume

Aromat si sanatos. O adevarata infuzie de vitamine.
Pizza cu ciuperci

Pizza cu ciuperci

Este minunata, la fel de buna atat in post, cat si in perioadele "de dulce".
Sarmale cu orez si stafide

Sarmale cu orez si stafide

Este imposibil sa nu-ti placa, chiar daca sunt mai dificil de facut.
Pilaf turcesc cu carne de miel si stafide

Pilaf turcesc cu carne de miel si stafide

O reteta cu un aer oriental. Un pliaf cu carne si stafide. Un deliciu!
Chiftelute mexicane

Chiftelute mexicane

Ingrediente si cantitati: 1 kg carne de porc, tocata, 1 ceapa mare, 2 oua, 1 lingura cu bulion, 2 catei de usturoi, 2-3 ardei iuti, 1 morcov potrivit, 1 cartof mic, 1 telina mica, verdeata...
Piept de curcan copt cu rosii cherry

Piept de curcan copt cu rosii cherry

Poti folosi piept de curcan, dar la fel de bine, si piept de pui. Daca vrei ceva cu totul special, incearca preparatul cu piept de gasca. Oricum, tine minte reteta, pentru ca este cu totul deosebita.

Bucate alese, de Paste

Pe langa traditionalele oua rosii si cozonacul care sunt nelipsite de pe masa de Paste, iti oferim si noi cateva retete utile care speram sa te ajute sa ai un Paste cat mai fericit.Salata de ciuperci cu oua si parmezanIngrediente si cantitati:200 g ciuperci4 oua2 linguri de parmezano ceapa1...

Gogosari

Gogosarii sunt apreciati mai mult murati decat proaspeti. Si daca sunt pregatiti dupa o reteta sigura, nimic nu poate da gres. Mierea si otetul se combina minunat atunci cand intra in scena si gogosarul.Gogosari cu miere si otetAlegi 4 kilograme de gogosari mari si frumosi pe care ii tai apoi in...

Iahnie de fasole

Ingrediente si cantitati: 500 g. fasole uscata3 cepe2 linguri ulei1 lingura bulion1 frunza de dafinMod de preparare: Se alege fasolea cu bobul mare. Se tine, inainte de a fi pusa la fiert, doua ore in apa calduta. Se scurge si se pune intr-o oala cu apa rece, care sa o acopere de un deget. Se...