Alimente fermentate

9 alimente fermentate pe care ar trebui să le consumi mai des

9 alimente fermentate pe care ar trebui să le consumi mai des

Fermentația este procesul prin care sunt obținute multe dintre alimentele tale preferate cum ar fi vinul, berea, pâinea, brânza, ciocolata, cafeaua și iaurtul. Descoperă de ce este benefic să consumi alimente fermentate în cadrul unui meniu echilibrat.
4 motive să consumi mai des alimente fermentate

4 motive să consumi mai des alimente fermentate

Alimentele fermentate reprezintă alimentele care au trecut printr-un proces cunoscut sub numele de lacto-fermentație, în care bacteriile naturale se hrănesc cu amidonul și zahărul din alimente și creează acid lactic.
Alimentele fermentate, o nouă tendinţă în nutriţie. La ce te ajută?

Alimentele fermentate, o nouă tendinţă în nutriţie. La ce te ajută?

Varza murată este una dintre cele mai bogate surse de probiotice pe care o avem la îndemână în această perioadă. Consumul zilnic aduce numai beneficii.
Probioticele: La ce te ajută şi în ce alimente le găseşti

Probioticele: La ce te ajută şi în ce alimente le găseşti

Probioticele au efecte benefice asupra procesului de digestie, dar ajută şi la întărirea sistemului imunitar. Află de la Dr. Oz cum te ajută ele şi în ce alimente le găseşti!