Castiga una dintre cele 3 carti pentru copii, oferite de Curtea Veche!

» Vezi castigatorii


 Isadora Moon merge cu cortul  
 
  Mama ei este zână, tatăl este vampir, iar ea este câte puţin din amândouă! Îndrăgeşte noaptea, liliecii şi costumul negru de balet, dar şi soarele strălucitor, bagheta magică şi îl adoră pe Iepuraşul Roz. De la frigerea bezelelor pe un foc de tabără, la împrietenirea cu o sirenă – în preajma Isadorei se petrec lucruri speciale! 
 Autor: Harriet Muncaster;  Colecție: Cărți pentru copii.

 Isadora Moon merge la scoala
 
  Mama ei este zână, tatăl este vampir, iar ea este câte puţin din amândouă! Îndrăgeşte noaptea, liliecii şi costumul negru de balet, dar şi soarele strălucitor, bagheta magică şi îl adoră pe Iepuraşul Roz. Când vine vremea ca Isadora să meargă la şcoală, încă nu ştie ce i se potriveşte.  Să fie şcoala de vampiri sau cea de zâne?
 Autor: Harriet Muncaster; Colecție: Cărți pentru copii

 Isadora Moon merge la balet

Mama ei este zână, tatăl este vampir, iar ea este câte puţin din amândouă! Îndrăgeşte noaptea, liliecii şi costumul negru de balet, dar şi soarele strălucitor, bagheta magică şi îl adoră pe Iepuraşul Roz. Dar, la ridicarea cortinei… unde-i Iepuraşul Roz?
 Autor: Harriet Muncaster; Colecție: Cărți pentru copii
 
 
Participa la concurs in perioada 13-30 martie 2018, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga una dintre cele 3 carti pentru copii, oferite de Curtea Veche! 

 

Raspunde la urmatoarea intrebare:
Cine este autoarea cele 3 carti pentru copii?

Da, sunt de acord cu termenii si conditiile
;