Castiga o invitatie dubla la concertul de la Sala Radio ”CORURI CELEBRE DIN OPERE”!

» Vezi castigatorii

CORURI CELEBRE DIN OPERE la SALA RADIO
Joi, 31 octombrie 2019, ora 19.00
CONCERT CORAL A CAPPELLA
CORUL ACADEMIC RADIO
Dirijor: CIPRIAN ŢUŢU
În program: coruri celebre din opere

Opera este un întreg univers. Creațiile scrise de cei mai mari compozitori (Verdi, Puccini, Wagner, Donizetti, Mozart, Rossini, Bizet ș.a.), scena socială creată de genul liric secole de-a rândul și, nu în ultimul rând, clădirile teatrelor de operă care sunt, peste tot în lume, niște ”bijuterii” în sine creează o lume cel puțin fascinantă. Voci impresionante, costume flamboaiante, decoruri grandioase, o muzică plină de emoție și o poveste bazată pe dragoste/crime/trădări - toate acestea compun ”universul” OPEREI.
După 4 evoluții apreciate pe scenele Festivalului Internațional ”George Enescu”, joi, 31 octombrie, Corul Academic Radio, sub bagheta dirijorului său, Ciprian Țuțu, prezintă la Sala Radio ”CORURI CELEBRE DIN OPERE”. Concertul este o ocazie de a asculta cele mai cunoscute partituri corale din Nabucco, Aida, La Traviata – Verdi, Tosca și Turandot – Puccini, Cneazul Igor – Borodin, Don Pasquale și Lucia di Lammemoor – Donizetti, Lohengrin – Wagner, Faust – Gounod. În 2020, Corul Academic Radio împlinește 80 de ani de când dă viață pe scenă și în programele Radio România unor frumoase partituri corale.
 
Participa la concurs in perioada 10-28 octombrie 2019 și poți câștiga o invitatie dubla la concert ”CORURI CELEBRE DIN OPERE” – la Sala Radio!

Raspunde la urmatoarea intrebare:
Ce varsta implineste Corul Academic Radio de când da viata pe scena si în programele Radio România unor frumoase partituri corale?

Da, sunt de acord cu termenii si conditiile
;