Ce isi doresc barbatii?

Daca cineva ne intreaba ce ne dorim de la partenerul de viata, cu siguranta fiecare dintre noi poate enumera cel putin cinci lucruri. Te-ai gandit insa vreodata ce isi doreste, cu adevarat, un barbat?
Daca cineva ne intreaba ce ne dorim de la partenerul de viata, cu siguranta fiecare dintre noi poate enumera cel putin cinci lucruri. Te-ai gandit insa vreodata ce isi doreste, cu adevarat, un barbat? Iata o intrebare la care cu greu gasim un raspuns. Barbatii isi doresc multe lucruri si, de cele mai multe ori, nu vorbesc despre asta. Vor sa fie lasati liberi, dar nu foarte liberi si, daca s-ar putea ca tu sa intuiesti ce isi doresc, ar fi mai mult decat perfect.

Femeile nu stiu, cu certitudine, ce isi doreste un barbat. Multi refuza sa explice ce vor si de ce, iar in final ajung sa renunte la partenera de cuplu. Unele femei au renuntat si ele sa gaseasca un raspuns la intrebarea "Ce isi doresc barbatii?" si, atat timp cat le doresc pe ele, este suficient.

Am putea spune ca este si nu este adevarat. Barbatul contemporan incearca in continuare sa isi caute locul in lume. Barbatii evolueaza de la o zi la alta si, tot de la o zi la alta, isi dau seama ca rolul lor nu mai seamana cu cel de ieri.
Iata cateva dintre cele mai importante lucruri dorite, pe care unii dintre barbati au avut curajul sa le recunoasca.

  •  O companie placuta - exista multe lucruri pe care un barbat vrea sa le discute cu o femeie. Desi uneori nu pare, si pentru ei comunicarea este la fel de importanta. Activitatile comune sunt foarte insemnate si ajuta la consolidarea relatiei.

  •  Afectiune - desi poate suna ciudat, asa stau lucrurile: barbatii sunt avizi dupa afectiune. Nu doar noi cautam barbatul perfect, ci si ei cauta femeia perfecta. Barbatilor le place sa fie ocrotiti, ii linisteste siguranta, le place sa iubeasca, dar mai ales sa fie iubiti.

  •  Sex - in general, barbatii vor lucruri total opuse fata cele pe care si le doresc femeile. Mai delicate din fire, femeile au nevoie de pasiune, isi doresc un preludiu mai lung, in timp ce barbatii vor ca actul sexual sa aiba loc cat mai repede. De foarte multe ori, pentru ei nu exista notiunea de migrene sau expresia "Nu am chef azi".

  •  Barbatii cauta femei care se simt atrase de ei - desi am fi tentate sa credem contrariul, majoritatea barbatilor nu cauta femei care defileaza pe podium si care au dimensiuni standard, 90-60-90.
    Barbatii vor o femeie de care sa fie mandri, care sa frapeze prin aparitie.

  •  Sprijin si incredere - in general, nu exista femeie care sa nu isi inteleaga partenerul. Barbatii vor insa mai mult decat atat. Vor sa intuim momentul cand simt nevoia sa isi spuna oful. Vor sa fie intrebati despre munca, dar atat cat este necesar. Femeile de langa ei trebuie sa le sustina ideile, sa ii inteleaga si, mai ales, sa ii admire pentru ceea ce fac. Un barbat nu ar ierta niciodata o femeie care il minte si, in mod special, in care nu are incredere.

  •  O femeie de casa - majoritatea barbatilor isi doresc o femeie in adevaratul sens al cuvantului. O femeie cu o cariera, dar care, in acelasi timp, sa nu isi neglijeze casa si familia.

  •  Barbatii vor o femeie care sa emane feminitate - majoritatea barbatilor prefera femeile afectuoase, pentru ca stiu ca acestea vor fi cele mai bune mame.

  •  O femeie cu simtul umorului - poate ti se pare cunoscuta expresia si este cat se poate de adevarata.
    Intre o femeie posomorata si una zambitoare, 99% dintre barbati o vor alege pe cea zambitoare. Orice barbat vrea ca in compania unei femei sa fie relaxat, iar in momentele in care se simte mai trist, femeia de langa el sa stie sa il faca sa zambeasca.

  •  Nu le plac femeile nervoase - majoritatea barbatilor evita sa intre in contact cu femei irascibile. Si in acest caz, comunicarea este cheia.

  •  Provocarea - intr-un cuvant, le plac femeile care ii tin in "priza". Fiind, in general, lenesi intr-o relatie, barbatii au nevoie de un teritoriu sigur. Cand un barbat este provocat, face ceva in aceasta privinta. Barbatii sunt interesati atat timp cat sunt provocati.

  •  Nu le place sa fie criticati - cand vine vorba de cearta, majoritatea femeilor pun in aplicare critica. O greseala frecventa si cruciala, ar spune un barbat. Partea masculina accepta sa fie manipulata intr-o oarecare masura, dar in niciun caz criticata.

  •  O femeie devotata - cand vine vorba de o relatie stabila/casatorie, majoritatea barbatilor sunt foarte stricti.
    99% dintre barbati isi doresc o persoana deschisa, sincera si devotata.

  •  Barbatii nu vor sa fie singuri - iata una dintre cele mai ascunse dorinte ale barbatilor. Fricos din fire, barbatul nu recunoaste un lucru esential: ii este frica de singuratate.

Majoritatea dintre noi am spune ca stim toate acestea si chiar mai mult decat atat. Un lucru este cert: orice barbat are nevoie de o femeie langa el, fie ca recunoaste asta, fie ca nu.
 

Comentarii (18)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • evita pe 25 Iun 2010, 14:55
    de ce barbtii sunt lasi

    nu pot sa inteleg un anumit lukru:voi barbatii kredeti k aveti o multime de kalitati si k sunteti mult superiori femeilor.Dar de ce tunci kand dupa multi ani un barbat vrea sa-si paraseaska femeia nu poate s-o faka k un barbat?sa aiba o diskutie serioasa si sa-i spuna pur si implu k relatia lor nu mai merge si si-a gasit o alta partenera ku kare krede el k va fi fericit?de ce apeleaza la lukruri "murdare",de este las si nu are simtul raspunderii?in contextul in kare ea la inceputul relatiei i-a spus k:primul kare se va pliktisi de celalalt va trebui sa spuna si despartirea sa aiba lok in mod civilizat.

    0
    0

  • Alex pe 26 Mai 2010, 03:12
    Problema este ca

    Femeile nu inteleg termenul acesta "sa se schimbe". Nu se refera la a schimba ceva din garderoba sau culoarea unghiilor. NU. AICI E CHEIA. Schimbarea aceasta TREBUIE SA FIE LOGICA SI NATURALA SI SE REFERA LA EVOLUTIA PSIHICA A FEMEII! DACA FEMEIA SE DESTEAPTA, BARBATUL NU VA FI NICIODATA NEMULTUMIT. Aceasta desteptare nu este nicidecum usoara. Priviti voi femeilor acum impersonal cum vedeti o femeie care se schimba pentru sotul ei "la coafor" sau "la manichiura" si cum s-ar schimba ea daca AR citi niste carti pline de invataturi si pilde ascunse. Nu e vorba neaparat de carti.Daca ea s-ar interesa despre lucrurile care ne inconjoara si ar invata mai multe. Si ne-ar destepta si pe noi in anumite privinte. Cum priviti voi o femeie care ii aduce desfatari barbatului "invatandu-l" fata de una care vrea pentru diversitate sa-i faca sex oral??????? Cam asa vedem si noi. Si nu suntem prosti nici unii nici altii.

    0
    0

  • Alex pe 26 Mai 2010, 02:56
    Corect!

    Nu am gasit nici o dorinta de a barbatilor care sa nu fie adevarata in acest articol. Asta nu inseamna ca aici sunt toate. Nici nu a pretins autoarea lui. Dar adevarul e ca barbatii vor diversitate. NU in coafura sotiei . VOR diversitate in partenera de pat. Daca ea stie sa "se schimbe" barbatii vor fi fericiti. Daca nu, vor cauta diversitatea in alte femei. Femeile isi doresc cel mai bun barbat "dupa parerea lor" iar barbatii isi doresc cat mai multe femei. Iar barbatii spun mereu ce doresc, iar femeile isi doresc ca barbatii lor sa intuiasca. AIci sunt niste diferente majore. Ceea ce spun eu voi cititi in 20 de secunde dar aici este pusa pe masa mentalitatea unui barbat care se gandeste la treburile astea de cel putin 5 ani.

    0
    0

  • larisa pe 14 Ian 2010, 13:59
    daaaa...sigur

    Voi...barbati ,tot timpul aveti ceva de obiectat,tot timpul nu va convine ceva la persoana de langa voi.Aveti idee cate lacrimi varsa femeia care va iubeste atunci cand o inselati,cand o jigniti sau cand o suparati(daca lacrimile s-ar transforma in bani ar fi milionara in EUR), iar voi...ingratilor nu stiti sa apreciati acele femei care chiar va iubesc, va sprijina , va ingrijesc si va ofera totul.Poate ar trebui sa invati intai ce e cu adevarat iubirea.....dar e greu cand iti sta gandul numai la .....altele,si cand pui orice altceva pe primul loc. PS:exixta si exceptii de la regula.daca gasiti vre-o unul tinetil bine ca sunt fffffffffffffoarte rari

    0
    1

  • cris28 pe 3 Sep 2008, 17:13
    ALINA 26

    Alina.. sincer cred ca si tu ai avut o mare parte din vina. I-ai asigurat un climat propice, i-ai aratat ca o sa aiba mereu pe cineva langa si ca acea persoana o sa faca mereu totul pentru el. Intrebarea mea este: Oare voi nu faceti la fel? Of .. doar voi sunteti dezamagite .. doar voi iubiti si sunteti inselate .. bla bla bla

    0
    0

  • yan pe 5 Iul 2008, 21:11
    .

    hai mah.... voi chiar ati crezut ca barbatii au inima de gheata? k nu simt nik? k sunt tari k piatra?(sunt unele unele exceptii k intotdeauna) sa stiti k un invelis tare k piatra nu protejeaza inima din interior ! si asta sper sa v-o amintiti intotdeauna knd ganditi in felul acesta despre un barbat.

    0
    0

  • Laur pe 20 Iun 2008, 18:05
    Refuzul

    La precizarea "Multi refuza sa explice ce vor si de ce, iar in final ajung sa renunte la partenera de cuplu" vreau sa spun doar atit: daca trebuie sa ii explic eu femeii ce doresc, ea nestiind de fapt care este situatia, cum mai fac diferenta intra ea si altele? Oricare dintre ele, odata ce i-ai spus ce vrei, va face acele lucruri si situatia va fi perfecta. Lucrurile nu sunt chiar atit de simple. Ce isi doresc doi parteneri poate rezulta in o relatie solida daca acele lucruri sunt aceleasi inainte ca ei sa se fi intilnit si sa le fi discutat. Daca doar au fost "convenite" dupa discutie, imi miroase a compromis.

    0
    0

  • jessykalba_28 pe 7 Mai 2008, 12:26
    foarte bine spus,Alina

    da are dreptate Alina!degeaba PERFECTA daca el nu vede lucrul asta!

    0
    0

  • ALINA 26 pe 5 Mai 2008, 12:32
    barbatii....sigur

    sa spunem ca eu am fost alaturi de el, i am acordat libertatea de care avea nevoie, l am indrumat sa isi termine studiile si a facut asta, i am oferit dragoste nemarginista si neconditionata,l am ascultat atunci cand era suparat si lumea lui se prabusea, l am ridicat prin indemnuri si dragoste, DAR totusi nu a fost deajuns pentru el. a dorit si compania altor femei si de fiecare data se intorcea la mine, spunandu mi ca nimeni nu este ca mine. mda. poate da, poate nu, tot ce stiu este ca sant o fire roamantica, inteligenta si cu simtul umorului. cand el plangea, eu il faceam sa rada. acum m a pierdut si regreta. acum intr adevar a vazut ce femeie "valoroasa" a scapat o printre degete. deci concluzia mea ar fi: degeaba esti "PERFECTA" daca el nu vede asta.

    1
    0

  • Anaaaa pe 28 Apr 2008, 23:12
    barbati

    e fff adevarat ce zicetzi... da toate acestea au un mare nume imaturitatea...sunt ff imaturi ji mai ales orgoliosi ...nu rec niciodata knd gresesc...nici cu un pistol la kp....!

    0
    0

  • iovita pe 22 Apr 2008, 21:20
    sunt toti la fel

    daca tot ne intelegem, noi femeile,atat de bine,de ce oare nu ne casatorim intre noi si ei intre ei.de fiecare data am senzatia ca m as fi inteles f bine cu o femeie intr o casnicie decat cu un barbat.ia spuneti fetelor,nu-i asa?

    0
    1

  • oanastate pe 16 Apr 2008, 11:33
    Money

    Pentru a face cativa bani pt. cheltuieli nu trebuie decat sa vizitati situri.Vi se va da 0,10$ pt.fiecare site.Castigati ceva bani de buzunar nu va asteptati sa va imbogatiti.Intrati pe http://bux.to/?r=io_yonella,apoi in register pt.a va face cont,va logati cu id-ul vostru,apoi stati cate 30 sec. pt.fiecare site.O Eva binevoitoare.Spor la lucru.

    0
    0

  • vika pe 14 Apr 2008, 12:29
    avante

    Curaj fetelor, haideti sa ne facem barbatii fericiti si impliniti, dar nu ezitati sa cereti dublu in skimb... Orice efort cere recompensa!!! Sa nu ne fie frica sa oferim afectiune celui care merita!!! Eu, sunt preocupata de faptul cum as putea sa fiu si mai super pentru barbatul vietii, nu pentru un badaran care pretinde ca-ti este alaturi, dar cauta cu disperare posibilitati de aventura... Problema e in noi inshine, deoarece acceptam uneori sa ieshim cu cineva desi, stim perfect ca e antrenat intr-o alta relatie...................... Sursa infidelitatii e chiar EA, FEMEIA.

    0
    0

  • ursuletzrosu pe 13 Apr 2008, 20:59
    excelent

    acest articol mi-a deschis ochii in multe privinte ms mult

    1
    0

  • nicu pe 9 Apr 2008, 06:07
    parerea mea

    GURA PACATOSULUI ADEVAR GRAIESTE !!!

    0
    0

  • andreea pe 8 Apr 2008, 17:58
    da... nu ai ce zice

    sunt frumoase cuvintele astea insa nu cred ca sunt ff multe femei carora le place sa ii corcoleasca atat. tre sa ii iubim si atat

    0
    0

  • eniko pe 8 Apr 2008, 09:38
    frumos

    teorie cred ca stim cu toti , practica ne omoara ...indiferent de sex cred ca toti ne dorim fericire

    0
    0

  • evelina pe 8 Apr 2008, 09:29
    super-tare

    f fr articol....si actual as spune eu..intr-adevar putine dintre femei stiu ce-si doreste cu adevarat barbatul de linga ea....chiar o sa pun in practica sfaturile de aici,nu cred ca va dauna..

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod