Ce gen de barbat preferi

Cu sau fara sex appeal, barbatii ne plac oricum. Uneori avem tendinta sa alegem numai dupa aspectul fizic, pentru ca, trebuie sa recunoastem, prima impresie conteaza in 80% dintre cazuri.
Cu sau fara sex appeal, barbatii ne plac oricum. Uneori avem tendinta sa alegem numai dupa aspectul fizic, pentru ca, trebuie sa recunoastem, prima impresie conteaza in 80% dintre cazuri. Destul de pretentioase, femeile se decid cu greu asupra unui anumit gen de barbat. Frumos, destept si cu bani. Oare la asta se gandesc majoritatea femeilor in cautarea barbatului perfect?

Exista o anumita prima categorie de femei, cele cu o cariera, care isi doresc, evident, barbati cu o cariera proprie; o a doua categorie de femei sunt cele care isi doresc un barbat cu o cariera, dar care sa arate si bine, si o a treia categorie de femei, care isi doresc un barbat care doar sa arate bine. Acestor trei tipuri de barbati li se mai adauga alte doua, fiecare cu trasaturi bine conturate.

1. Chipesul cu o cariera


Pe langa faptul ca are sarm, acest tip de barbat se mandreste si cu o cariera de indiviat. Este genul de barbat care face furori oriunde merge, mai ales prin prezenta sa impunatoare si prin atitudine.
Acest tip de barbat este in permanenta degajat. Este aproape perfect din punct de vedere profesional si sta excelent la capitolul comunicare. Munceste pana seara tarziu, dar nu se plange niciodata, pentru ca ii place sa fie admirat de colegi.

Barbatul chipes si cu o cariera se simte foarte bine in pielea lui. Stie ca, pentru a arata intotdeauna impecabil, trebuie sa ai un ceas scump, ochelari de soare trendy si parul perfect aranjat. Stie ca, atunci cand paseste intr-o incapere, toate capetele se intorc in urma sa.

Ii place sa frecventeze locurile unde isi da intalnire lumea buna, pentru ca ii place sa fie admirat. Intr-o relatie cu un astfel de barbat, pericolul este dupa colt.

2. Irezistibilul


Fiecare femeie isi doreste in adancul sufletului sa intalneasca cel putin o data in viata acest tip de barbat. Total insensibil, barbatul irezistibil iubeste o singura persoana: pe sine. Nu are prea multe reguli dupa care sa se ghideze in viata. Isi urmeaza visele si nu lasa pe altii sa decida pentru el.
Nu i-a placut niciodata scoala si a preferat sa se distreze.

Ii place sa riste si face ce ii convine, cand ii convine. Este in permanenta in pas cu moda si refuza sa respecte principiile altor persoane. Stie ca, oricum s-ar imbraca, este irezistibil. Cluburile de noapte sunt in general locurile unde prefera sa se distreze, iar ziua il gasesti la sala de sport. Riscul alaturi de acest barbat este ca niciodata nu stii unde se este, cu cine si de ce. Secretomania este caracteristica de baza a acestui tip de barbat.

3. Atletul


Inalt, bine facut, in permanenta la sala de sport, acest tip de barbat este tot timpul inconjurat de prieteni. Ii place sportul si, oricat ar fi de obosit, nu refuza o partida de fotbal.

Este sufletul oricarei petreceri pentru ca spontaneitatea il caracterizeaza. Pentru acest tip de barbat, aspectul fizic este foarte important, daca nu chiar pe primul loc, si stie ca prin corpul sau impunator poate sa atraga atentia oricui.

De obicei il gasesti pe terenul de fotbal, pe partia de schi, in parc sau pe plaja facand jogging.
Riscul, daca stai alaturi de un astfel de barbat, este ca pentru el timpul liber inseamna numai sport.

4. Timidul


Acest tip de barbat se deosebeste de toate celelalte categorii prin faptul ca este cuminte. Fata de ceilalti, care au preocupari stricte, acest tip de barbat nu iese cu nimic in evidenta.

Este genul care se ingrijoreaza pentru orice lucru, pana ajunge chiar la pesimism. Nu este in niciun caz genul de barbat care sa faca primul pas catre o femeie. Prefera sa stea singur, sa se uite la filme si sa citeasca presa.

Nu este deloc sociabil si uraste cluburile de noapte, fumul de tigara si muzica la volum maxim. Spre deosebire insa de celelalte tipuri, barbatii timizi au o minte sclipitoare care ii ajuta sa creasca in cariera, mult mai repede decat ceillalti. Este genul de barbat care, daca isi propune ceva, cu siguranta reuseste. Nu ii place sa vorbesca despre sine si trebuie sa ai ceva mai multa rabdare cu el, daca chiar iti place si vrei sa il cunosti.

5. Papusa sexy


Acest tip de barbat, asa numit "Papusa Sexy" este genul de barbat care se crede vesnic tanar. Cu un sex appeal iesit din comun, acest tip de barbat emana feromoni la fiecare pas.
Stie ca este frumos si stie ca poate profita cu succes de acest lucru, ca sa poata obtine ceea ce isi doreste. Este genul de barbat care se plicitseste repede intr-o relatie si care isi paraseste partenera fara nicio parere de rau.

Nu stie ce inseamna sa iubesti, pentru ca are impresia ca totul i se cuvine. In general, acest tip de barbat inclina catre actorie. Ii place sa fie tot timpul in centrul atentiei, in lumina reflectoarelor sau pe scena. Nu trebuie sa iti pierzi prea mult timp sa il cauti, pentru ca te va gasi el pe tine.
 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • claudiu pe 20 Iun 2009, 22:46
    Barbatul ideal...

    Pt. foarte multe femei tinere,barbatul ideal este acela frumos destept si cu bani.Cu alte cuvinte el sa detina totul iar ea "sa vina la de-a gata" si sa ofere acelui barbat, doar..... cea ce natura ia oferit.Nu se va ajunge niciodata astfel la o relatie serioasa.Barbatii nu vor doar sex de la posibila partenera de viata,de la "pipite" da!

    0
    0

  • Mikydutsa pe 17 Mar 2009, 18:33
    Papusa sexy

    eu am doar 18 ani..dar am avut o relatie de 4 ani in care am trecut prin multe , neplacute si m-au facut sa ma maturizez..acum sunt intr-o alta relatie cu un baiat care este exact genu acesta:papusa sexy, si inainte de el tot asa am avut...am parte numai de acest gen..fara sa vreau...si culmea....aveti dreptate..asa este el

    0
    0

  • mister_ion2000 pe 12 Nov 2008, 10:28
    femeia ideala,barbatul ideal

    nu exista asa ceva,nici barbatul ideal si nici femeia ideala, fiecare om indiferent de sex are secretul lui ascuns pe care nu-l stie decat el, cu presupusul isi da toata lumea ,dar nici unul nu spune secretul lui chiar,daca este insurat,maritata sau singur. sa dezvolti un subiect il dezvolti si se poate discuta la nesfarsit pe tema asta. sant femei cu cariera care sant curve si sant maritate,ba chiar au si copii. eu cred ca barbatul oricat ar fi el de infidel este mai sincer in dragoste. femeia este ca,pisica si punct poate pe o data urmatoare sa mai fac un comentariu chiar daca nu le am cu asa ceva,numi prea place sa las coment. asa ca o zi cat mai placuta si mai frumoasa la toata lumea indiferent de sex.

    0
    0

  • blackk_widow pe 23 Oct 2008, 16:44
    despre barbatul ideal

    Mai fetelor,nu stiu ce sa va zic.....Io de ex. am avut un barbat cu tot ce puteam sa-mi doresc : bani,casa,masina f scumpa,job prestigios,arata bestial tipul,dar s-a imbatat o data si m-a inselat....,si io nu am putul sa-l iert,asa k ne-am despartit. Concluzie:Cred k toate avem nevoie de un barbat care sa nu ne insele,sau dk se intimpla sa nu aflam niciodata... (nici banii si restul nu sint excluse :)) )

    0
    0

  • Mia pe 24 Mai 2008, 17:12
    Bai cumvreaueu, mai ho!!!!

    Sigur ca ne plac banii tuturor, si barbatilor, si femeilor. Tu ai fi cu una care nu face nimic, n-are o cariera si vrea sa platesti tu pentru tot? Eu am o cariera (pe bune, nu aia cea mai veche :)) si sigur ca vreau un barbat care sa aiba si el una. Nu vreau sa ma intretina barbatul, dar nici sa-l intretin eu pe el!

    0
    0

  • cumvreaueu pe 21 Mai 2008, 15:11
    femeia ideala

    adevarul e ca degeaba vb voi despre barbatul ideal ca voi nu sunteti decat niste panarame de femei!!!!la toate va place p..a dar mai putine dintre voi recunosteti ca de fapt sunteti niste curve mascate prin aburelile scornite de voi ca nu va plac banii...dar......mai bine sa aiba!!!daca a-ti sti voi cum se fac banii in afara de meseria antica a femeilor care voi toate o stiti,atunci ar trebui sa mai vorbiti!!!!SUNTETI NISTE INTRETINUTE PTR CA TOATE VA BAZATI PE BARBAT....SA AIBA MASHINA BUNA CASA UN JOB BUN........DAR VOI CE SA AVETI???O GAURA IN PLUS????SUNTETI DE TOT CACATUL!!!JAVRELOR

    0
    0

  • catalina pe 17 Mai 2008, 10:33
    barabatul ideal

    'Barbatul ideai"....hmm..nush daca chiar exista...pentru k asa e firea omului...nimeni nu e perfect si daca am fis perfecti de unde am mai invata?Pt mine ideea de barbat ideal nu ma incanta cu nimic...din potriva poate mi-ar placea sa ma greseasca sa se mai dea cu capul de pereti in unele situatii sa-l vad ca e om si k il preocupa grijile si nevoile de a 2 zi. Fetelor cel mai bun sfat il puteti afla chiar de la mamele voastre daca aveti o rel buna cu ele...ele stiu cel mai bine pt k au trecut prin aceesi chestii ca si voi si intrebati-le pe ce principii au mers cand s-au maritat sau pe ce principii ar fi vrut sa mearga. Acuma depinde si de cat de independete vreti sa fiti si de cat de mult veti vrea sa scoateti de la cealalta parte.

    0
    0

  • Mia pe 17 Mai 2008, 04:36
    Idealuri..si realitati

    mda, e frumos sa spui ca aspectul fizic nu conteaza, ca nu conteaza casa si masina (sau ma rog, serviciul lui). In realitate insa o relatie solida, desi se bazeaza pe afectiune, intelegere si respect, trebuie sa recunoastem ca trebuie sa contina atractie fizica si confort material (nu ma refer la vila si limuzina, ci la lucruri mai simple). Eu m-am despartit de fostul prieten (printre altele) pentru ca nu avea nici un plan de viitor si isi cheltuia toti banii pe prostii sau cu prietenii prin cluburi. Cum sa ai incredere in asa un barbat, chiar daca e bun, iubitor si pasional?

    0
    0

  • Dumitru Ana pe 14 Mai 2008, 14:27
    barbatul ideal

    dragostea e oarba si cel mai slut mascul poate parea un print daca este o regasire karmica si il intalnesti cand venus e bine aspectat in casa a saptea ne indragostim de imaginea pe care ne-o facem despre acea entitae masculina ...daca imaginea noastra e departe de realitate ...realizam ca nimic nu este vesnic..nici iubirea nici banii, nici limuzina si vila pe care ne-o ofera si nici tineretea si frumusetea traieste clipa si nu visa prea mult ca viata si ea nu e vesnica si trece pe langa tine... id meu ing.dumitruana...printul e doar in poveste....viata e mai dura...

    1
    0

  • laura_angel pe 14 Mai 2008, 11:15
    barbatul perfect

    barbatul pefect pt mine.....nu trebuie sa aiba nici bani nici masina trebuie in pimul rand sa stie sa iubeasca sa iubeasca animalele si sa ma iubeasca pe mine si tot ce insemn eu cu bune si cu rele sa nu fie langa mine doar ca sunt frumoasa sau ca se mandreste cu mine...inainte de toate pt mine conteaza f mult sufletul lui apoi restul

    0
    0

  • claudia i pe 14 Mai 2008, 09:38
    baiatul visat

    pai sa incep cu inceputul in primul rand mi-as dori un baiat frumusel, de statura medie, cu simtul umorului, saten, sa fie slab in nici un caz gras, sa aiba o masina draguta, sa stie sa ma faca fericita si sa aiba un job f bun. Cam asa as vrea sa arate si cred ca l-am gasit !

    0
    0

  • Diana pe 13 Mai 2008, 19:42
    Baiatul ideal

    Pentru mn baiatul ideal ar trebui sa fie blond, cu ochi albastrii sau verzi, statura medie,corp de fotbalist, cu un super abdomen si picioare lucrate si soooper pectorali sa fie bogat ( e destul de important:P), sa fie cult,citit, inteligent, cu un Mercedes daca se poate, sa fie cat mai natural si firesc, sa ma protejeze si sa fie in acelasi timp si sensibil, si romantic ca Richie de la US5 cam genul lui as vrea...Cam imposibil dar macar merita sa visezi!!!!pooop fetelor si pe voi baietilor:*:*:*...va astept pe ID-ul meu diana_ms_09

    0
    0

  • ana pop maria-zalau.sc nr.5 pe 13 Mai 2008, 13:03
    sa ma f*** bine

    pai...eu as prefera un baiat chipes..mai slabut, in orice caz nu gras... cu bani ... cu masina.. cu casa.. si ..cel mai important lucru "sa ma faca fericita."..

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod