Un „must have” pentru garderoba ta: noile fiare şi staţii de călcat Philips PerfectCare

Helănci oversized din mohair, cape de stofă, pantaloni din mătase, bluze din dantelă transparentă, fuste creion slim din velur, toate acestea sunt piesele de rezistenţă ale sezonului, care nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă. Trendurile noului sezon aduc în prim plan materiale preţioase şi pretenţioase în acelaşi timp. Pentru a fi sigură că arăţi impecabil mereu, Philips îţi oferă must-have-ul pentru garderoba ta: noile fiare şi staţii de călcat Philips PerfectCare.

Pentru că gama PerfectCare de la Philips schimbă definitiv modul în care îţi calci hainele, te provocăm să descoperi asta chiar pe masa ta de călcat. Astfel, te invităm la concurs, în cadrul căruia poti câştiga un produs din gama PerfectCare.

Noile produse din gama Perfect Care sunt special create pentru a călca rapid şi sigur, indiferent de material şi fără a ajusta temperatura sau cantitatea de abur, datorită tehnologiei OptimalTemp. Aceasta te va face să uiţi de setările complicate ale fiarelor sau staţiilor de călcat, de timpul petrecut pentru citit etichete sau sortat haine in functie de material.

Gama PerfectCare oferă combinaţia perfectă de temperatură şi abur indiferent că vrei să netezeşti cutele de pe mătase, caşmir, lână sau poliester. Datorită procesorului de control inteligent şi avansat şi compartimentului centrifugal pentru abur, calci articolele unele după altele, în orice ordine îţi doreşti, fără a ajusta temperatura.

În plus, Tehnologia OptimalTemp te asigură că nu îţi vei arde hainelele atunci când te grăbeşti înainte de o întâlnire sau un eveniment important. Talpa nu va fi niciodată prea fierbinte sau prea rece întrucât procesorul de control inteligent o păstrează la o temperatură constantă, perfectă pentru orice tip de material. Mai mult, fiarele sau staţiile de călcat din gama Perfect Care au oprire automată de siguranţă astfel încât să nu îţi faci griji dacă o uiţi nesupravegheată.

Talpa T-ionic Glide alunecă extrem de uşor pe orice tip de material, este extrem de rezistentă la zgârieturi şi astfel călcatul este mult mai eficient şi mai rapid.

Cât despre petele inestetice de calcar, le poţi spune adio! Noile produse Philips PerfectCare îţi garantează că piesele vestimentare în care te simţi atât de bine nu vor fi niciodată pătate din cauza staţiei de călcat, datorită sistemului inteligent anti-calcar.
Cartuşul anticalcar al staţiei de călcat filtrează particulele de calcar provenite chiar şi din apa de la robinet.

Iar dacă îţi doreşti cea mai rapidă şi uşoară staţie de călcat din lume, Philips îţi recomandă modelul PerfectCare Pure, creat special pentru a te ajuta să calci de două ori mai repede. Cu talpă revoluţionară T-ionicGLIDE care alunecă extrem de uşor, staţia de călcat se integrează în orice locuinţă indiferent de mărimea spaţiilor de depozitare, fiind cea mai compactă din gama Philips.

Încearcă orice produs din gama Philips PerfectCare până pe 31 decembrie, și dacă nu eşti mulţumită, ai garanţia returnării banilor în 60 de zile.



Dar înainte să cauți produsele in magazin, te invităm la concurs! Poti castiga unul din cele doua fiare de calcat PerfectCare Azur oferite de Philips. Pentru haine in trend, impecabile mereu.

Cele doua castigatoare ale concursului nostru au testat fierul Philips PerfectCare Azur si ne-au impartasit experienta lor:

 

 “Imi place fierul de calcat Philips PerfectCare Azur pentru ca nu trebuie sa reglez temperatura sau sa fac alte setari cand calc.

Aceste lucruri imi usureaza munca si timpul petrecut pentru aceasta activitate casnica. Faptul ca se opreste automat daca este lasat nesupraveheat face ca fierul de calcat sa fie ideal pentru siguranta familiei mele.”- Elena Coman, castigatoare concurs Philips PerfectCare.

 "Imi place sa cred ca sunt o gospodina desavarsita, dar cand vine vorba de calcatul rufelor, incep sa am dubii! Calc toate hainele, dar nu imediat dupa ce la spal, desigur din motive de timp. Si cred ca mai degraba intru in panica atunci cand vad cosul plin cu rufe pentru calcat. Majoritatea hainelor pe care le avem necesita calcare. Avem din toate soiurile de materiale, de la lana la materiale sintetice. Recunosc ca pana acum nu am stricat nicio haina in timpul calcatului, poate doar un tricou al sotului, care are urma unui fier de calcat pe spate si asta pentru ca ma uitam si la televizor in acelasi timp. Norocul meu a fost ca era un tricou de casa! Si nu de putine ori a trebuit sa reintroduc hainele la spalat pentru ca aveau urme de calcar. Am facut testul cu Philips PerfectCare Azur si nu doar ca in nici 2 minute a fost gata, dar am lasat fierul timp de 5 minute pe camasa mea preferata si surpriza, nu s-a ars! A fost ceva de necrezut.

Pe langa acest aspect deosebit de important cel mai mult imi place la nou meu prieten faptul ca nu trebuie sa mai fac nicio ajustare de temperatura si ca se opreste automat atunci cand plec de langa el! Philips PerfectCare Azur este de astazi cel mai bun prieten al meu! " - Georgeta Voicu, castigatoare concurs Philips PerfectCare.

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod