Noul site Carrefour cu multe avantaje si oferte speciale

Incepand cu 1 septembrie, Carrefour propune clientilor sai site-ul www.carrefour.ro, intr-o noua infatisare, mult mai atractiva si cu foarte multe oferte speciale si avantaje noi!

Incepand cu 1 septembrie, Carrefour propune clientilor sai site-ul www.carrefour.ro, intr-o noua infatisare, mult mai atractiva si cu foarte multe oferte speciale si avantaje noi!


Incepand cu 1 septembrie, clientii Carrefour si utilizatorii site-ului www.carrefour.ro pot descoperi noile avantaje si noua imagine a paginii de internet Carrefour.

Pentru a veni in ajutorul clientilor, Carrefour Romania a creat o noua interfata a site-ului institutional cu aplicatii si pagini personalizate care sa usureze accesul la informatie intr-un ton interactiv care sa imbine utilul cu placutul.

 

 

Noile avantaje:

  • pentru a face economii, utilizatorii online au la dispozitie de acum E-cupoanele, cu reduceri consistente la articole din toata gama de produse Carrefour
  • in plus, promotiile si tombolele Carrefour sunt mult mai vizibile si usor de identificat
  • posibilitatea crearii unei liste de cumparaturi online, pentru a cunoaste in avans bugetul necesar. Cu ajutorul unei aplicatii speciale utilizatorul isi poate calcula cheltuielile si poate printa lista pentru a o folosi la sesiunea de shopping in magazin.
  • pentru cei interesati de gatit, noul site Carrefour a pregatit o sectiune dedicata cu zeci de idei si retete delicioase.
  • si pentru ca site-ul sa corespunda tuturor preferintelor si obiceiurilor, de acum utilizatorii isi pot personaliza pagina si pot adauga filtre pentru a afisa exact informatiile de care au nevoie.

Unele dintre cele mai atractive noutati puse exclusiv la dispozitia utilizatorilor site-ului Carrefour sunt E-cupoanele de reduceri, valabile pentru anumite produse.
Clientul printeaza E-cuponul si plateste in magazin beneficiind de reducerea la pretul afisat la raft. Utilizatorii E-cupoanelor isi pot cumpara cate produse doresc folosind cate un E-cupon per produs.

Noul site Carrefour (www.carrefour.ro) este in continua evolutie, iar utilizatorii au ocazia sa-si exprime dorintele referitor la ceea ce-i intereseaza sau ce doresc sa imbunatateasca folosind formularul de feedback.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cristiana_tica pe 12 Sep 2011, 07:11
    site carrefour

    Mult mai atractiv

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod