Voi fi favorizata de soarta

De cand am venit de la spital nu ma pot trezi. Nu, nu din betie... ci din somn. Ma trezesc numai cand imi e foame, am tot ce se poate in jurul patului (apa, lapte, suc, fructe, mancare, prajituri ...

De cand am venit de la spital nu ma pot trezi. Nu, nu din betie... ci din somn. Ma trezesc numai cand imi e foame, am tot ce se poate in jurul patului (apa, lapte, suc, fructe, mancare, prajituri), imi fac plinul si pana sa pornesc televizorul sunt deja adormita. Nu stiu daca asa este sau e doar o impresie dar nici nu mai pot sta in picioare. In pat abia imi mai gasesc pozitia... Am auzit ca atunci cand eu dorm, bebe se ingrasa. Daca ar fi adevarat, la cat dorm si la cat mananc eu, Matei ar trebui sa se nasca obez.

Si daca ar fi sa calculez dupa cum spun doctorii (ca bebelusul in ultima luna de sarcina ia in greutate 1 kg) Matei ar avea acum aproximativ 3, 5 kg.

Noaptea aceasta am avut ceva dureri, credeam ca sunt gata. Dar, ca de obicei, am reusit sa nu nasc. Dimineata m-am pus la curent cu ce spune horoscopul. Nu stiu daca am facut asta de 3 ori in viata pana acum, dar pe nu stiu ce post tv am picat la tanc. Si imi zicea domnul acela ca voi fi favorizata de soarta in acest week-end. Daca nu plec la mare (ca asta mi-as dori din toti rarunchii), atunci nasc.

Si daca nu am parte de una din variantele de mai sus nu stiu ce sa mai cred... Ori soarta e parsiva cu mine, ori horoscopul e o mare prostie (cum deja cred, dar o sa ma conving si mai mult).

In fine, sa trec la lucruri mai serioase. Ieri mi-a trecut prin cap o idee care mi-a cam facut ochii sa sara din orbite. Imi trebuie termometru! Si am inceput sa gugalesc (verbul a gugali vine de la google). Ce am gasit? Nu imi trebuie un termometru... ci 3 (trei): unul pediatric, unul de camera si unul de baie.

Am cautat si varianta ca samponul, dar nu am gasit termomentru 3 in 1. O sa investesc in jur de doua milioane de lei vechi in termometre, trebuie. Ca tot sunt la capitolul financiar, taticul lui Matei nu stiu cum de a reusit sa imi smulga promisiunea de a-l lasa sa cheltuie cat vrea el pentru carucior. Of... ce presimtiri am! Dar sunt convinsa ca va fi un carucior frumos si ma voi mandri cu el, doar ca eu n-as fi capabila sa il cumpar fara sa ma uit la bani!

 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Violeta pe 7 Iun 2008, 18:18
    plan ?

    hmmm... nu prea am plan b, ma gandeam sa mut mobila prin casa, de asta cu trasul de sfarcuri nu auzisem... rad in hohote acum, poate mai iau contractiile, doamne ajuta!:))) eu zic sa mai stai ca esti abia in 38, mai lasa-l acolo ca dupa aia nu mai ai cum sa-l bagi inapoi, odihneste-te in astea 2 saptamani! eu dorm nonstop:)) ca deh, daca de nascut n-am nici un gand, macar sa dorm:))

    0
    0

  • Raluca pe 7 Iun 2008, 18:14
    sa grabim sau nu?

    Salutare! eu sunt in sapt.38, si ma gandesc ca daca in 2 sptamani inca zac prin casa, voi apela la metode de grabire a lucrurilor, gen urcat scari si din nou, si iarasi , ca ar ajuta la ceva, zice-se. Sau faza cu sexul...?? declanseaza ocitocina etc..ma amuza teoria cu trasul de sfarcuri, ca ar fi de asemeni declansatoare de ocitocina, si, respectiv contractii...hmm...ce zici..tu ai un plan B?

    0
    0

  • Violeta pe 7 Iun 2008, 13:27
    pt Tanike

    care 7??? ca parca vad ca trece si azi (7) si eu tot nu fac nimic:))... Mersi pentru incurajare! Va tin la curent pe mai departe!

    0
    0

  • Violeta pe 7 Iun 2008, 13:24
    pt georgiana

    de voi imi pare rau sa aud ca sunteti la spital, e ceva grav? eu parca as vrea sa inceapa durerile si sa ma duc sa nasc. si dupa ce o sa nasc o sa ma plang de cat de terorist o sa fie Matei cu mine:))! da, mi-a zis Andreia de lucrusoare:) sarumana mult ca te-ai gandit la noi! pup si sa auzim de bine:)

    0
    0

  • Tanike pe 7 Iun 2008, 09:29
    Nastere usoara!!!

    Cu siguranta va veni curand pe lume Matei; curaj si nu uita ca daca vine pe 7, e zi privilegiata de Dzeu! Intr-un fel sau altul, traim alaturi de tine asteptarea si emotiile, prin relatarile tale scrise. Chiar de nu primesti multe comentarii, fii sigura ca evele ìti tin pumnii si-ti sunt aproape! Doamne ajuta !

    0
    0

  • georgiana pe 7 Iun 2008, 08:02
    buna

    Ce faci mamico? Stai calma, o sa iasa si Matei si atunci sa te tii!!:))Eu sunt cu David (cel mare)in spital , suntem binisor dar cred ca avem de stat.Ti-a zis Andreia ceva de lucrusoare? Hai, te pup si nastere usoara!!Cum gasesc "utile", n-am reusit pana acum!!:(

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod