Şi bărbaţii au suflet. Emoţiile lui, o garanţie a iubirii de succes

Există situaţii în care un bărbat ar vrea să fie bun, dar nu ştie cum, iar incapacitatea lui de a comunica poţi s-o interpretezi greşit.

Te-ai gândit vreodată de ce unele cupluri rezistă şi altele nu? Cred că această călătorie are legătură cu ce e dispus să facă fiecare pentru a merge mai departe.

Sunt un bărbat care crede în dragoste, în forţa ei şi văd dragostea nu ca pe un dar care mi se cuvine. O văd ca pe ceva ce trebuie oferit. E foarte uşor să pierzi. Poate părea banal, dar e foarte greu să păstrezi ceva - sănătatea, slujba, familia, abilităţile. Tot timpul trebuie să investeşti în ele, iar în momentul în care ai obosit, totul se destramă în jurul tău.
Cred că în acelaşi fel e şi cu dragostea. Eşti cu o persoană atâta vreme cât crezi că merită să-i oferi ceva. Dacă în acest schimb de emoţii, primeşti şi tu ceva cu atât mai bine.

paul-teodorescu
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Maia pe 21 Apr 2015, 11:55
    Dragoste

    Imi place articolul dvs. Inseamna ca sunt o norocoasa. Am lana mine un barbat sensibil care nu imi face declaratii infocate dar imi arata constant prin zeci de fapte cat de mult ma iubeste si apreciaza. O sa ii raspund afectiunii lui mereu cu aceeasi dragoste. Felicitari pentru sinceritate!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod