Şi bărbaţii au suflet! Ai încredere, s-ar putea să-i placă

Bănuiesc că vrei să ştii totul despre viaţa iubitului tău, dar e oare sănătoasă o astfel de curiozitate? Dacă o să ştii totul, va fi mai bine sau mai rău pentru tine?
În viaţă e mai înţelept să nu-ţi doreşti să îmbunăteţeşti ceva ce merge. Dacă vorbeşte cu tine, dacă te face să râzi, dacă e prezent în relaţie, atunci merită să ştii tot?
Pe de altă parte şi reciproca e adevărată.  
Cred că într-o relaţie în care vrem să fim, trebuie să-i lăsăm celuilalt o zonă a lui, una în care să nu fim prezenţi. Fotbalul de marţi seara, partida de pescuit de sâmbăta, meciul, alergatul, reparatul motoarelor vechi. E bine ca fiecare bărbat să aibă o pasiune, un teritoriu al lui în care poate fi singur cu propriile gânduri.
E valabil şi pentru tine.
Şi tu ai nevoie de ieşirile cu prietenele tale, de cumpărături, de clipele când mergi la coafor, de orele în care vrei să citeşti sau să priveşti lumea de pe o bancă din parc.
Viaţa în doi nu trebuie să distrugă viaţa fiecăruia, ci s-o îmbogăţească. Dacă îi cauţi prin buzunare, dacă vrei să-i afli parola de la telefon sau computer, dacă tragi cu urechea când vorbeşte la mobil sau vrei să vezi cui dă un sms, atunci înseamnă că n-ai încredere în el şi asta înseamnă că n-ai încredere nici în relaţia dintre voi.
paul-teodorescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod