Secrete Feng Shui: 10 elemente care îţi aduc noroc în dragoste

Nu stai tocmai pe roze la capitolul dragoste? Cere ajutorul practicii orientale Feng Shui, care îţi va permite să elimini energiile negative şi să atragi energia pozitivă, numită Chi. Iată ce poţi face pentru a avea o viaţă amoroasă împlinită:
Nu stai tocmai pe roze la capitolul dragoste? Cere ajutorul practicii orientale Feng Shui, care îţi va permite să elimini energiile negative şi să atragi energia pozitivă, numită Chi. Iată ce poţi face pentru a avea o viaţă amoroasă împlinită:

1. Fă-ţi curăţenie în dormitor

Dacă în dormitorul tău este dezordine, fluxurile de energie vor fi lente şi slabe. Prin urmare, trebuie să pui totul în ordine ca să permiţi energiei să circule fără piedici şi să îţi aducă tot ce este mai bun în viaţa amoroasă. Foloseşte un clopoţel sau bate din palme pentru a elimina energia blocată şi a face loc alteia noi, după ce ai terminat.

2. Eliberează spaţiul

Dacă vrei să îţi găseşti jumătatea sau vrei ca relaţia actuală să devină mai serioasă şi mai aproape de căsătorie, fă loc pentru o nouă persoană în dormitorul tău. Aruncă-ţi un ochi în rafturi şi dulap, în special în dormitor, iar dacă sunt pline la maximum cu lucrurile tale, fă-ţi un obiectiv din a elibera câteva.
Când ai reuşit, admiră-le goale şi imaginează-ţi lucrurile persoanei iubite aşezate acolo.

3. Nu face exerciţii în dormitor

Nu te antrena şi nu îţi depozita echipamentele sportive în dormitor. Efortul pe care îl depui atunci când faci exerciţii va fi transpus vieţii tale amoroase. Şi cu siguranţă nu vrei ca relaţia ta să fie ca un efort susţinut.

4. Nu păstra obiecte care îţi amintesc de relaţiile eşuate

Elimină din casa ta, în special din dormitor, orice obiect care a aparţinut unui fost iubit. De asemenea, scrisorile, fotografiile sau orice amintire fizică a unei relaţii care s-a terminat prost nu au ce căuta în casa ta, indiferent cât de romatică sau nostalgică eşti.

5. Îndepărtează reprezentările negative

Imaginile şi obiectele care te înconjoară îţi afectează viaţa mai mult decât ţi-ai fi imaginat. Renunţă la tablourile, sculpturile, fotografiile care reprezintă situaţii negative, singurătate, tristeţe, război, luptă etc.
Vor atrage energiile negative asupra ta şi îţi vor crea o situaţie tensionată în viaţa amoroasă.


6. Fii deschisă către iubire

Asigură-te că atât uşa de la intrare, cât şi uşa de la dormitor se deschid uşor şi complet, fără să scârţâie sau să se blocheze în lucrurile care se află în spatele lor. În acest fel laşi energia să circule şi să îţi potenţeze viaţa sentimentală.

7. Eliberează calea pentru energia Chi

Mergi încet de la uşa de intrare în casa ta până la dormitor, imaginându-ţi că eşti un râu de energie Chi. Urmăreşte cu privirea traseul şi observă orice obiect sau piesă de mobilier care ar putea să împiedice libera circulaţie a energiei chi şi îndepărteaz-o. De asemenea, asigură-te că toate elementele de iluminat de pe acest traseu funcţionează şi că nu există locuri întunecate.

8. Mută-ţi patul

Dacă una dintre lateralele patului este lipită de un perete, persoana care doarme lângă perete se poate simţi lipsită de libertate, constrânsă sau blocată în relaţie. Mută-ţi patul, dacă este posibil, astfel încât ambele laterale să fie la o distanţă egală de pereţi. Poziţia ideală pentru pat este în partea opusă a uşii, dar nu în linie cu aceasta.
Dacă nu poţi vedea uşa din pat, aşază o oglindă pe perete care să te ajute să ai vizibilitate către intrarea în cameră.

9. Adu romatismul în dormitorul tău

Aşază pe peretele din faţa patului şi în zona pe care o vezi imediat ce intri în dormitor, imagini romantice, desene, sculpturi sau obiecte decorative pereche. O oglindă rotundă este de asemenea perfectă pentru dormitor pentru că reprezintă unitatea.

10. Clarifică-ţi intenţiile

Realizează un colaj din imagini care reprezintă ideea ta de romantism şi armonie. Plasează-l într-un loc în care îl poţi vedea zilnic. Dacă eşti deja într-o relaţie, roagă-ţi iubitul să te ajute la realizarea colajului, ceea ce va reprezenta intenţia ta de a construi un viitor luminos şi fericit împreună.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • george pe 3 Oct 2012, 14:25
    prost articol

    un articol prost,oglinda reprezinta o a 3 personaa,daca reflecta patul sigur va fi divort,prin urmare razu

    0
    1

  • doina marginean pe 8 Sep 2011, 20:55
    secrete feng shui

    multumescpt articol:placut,util,real.va mai asteptam cu drag!

    3
    0

  • Valentina pe 6 Sep 2011, 21:12
    Foarte bun articolul!

    In sfarsit un articol cu informatii corecte, utile si scris foarte bine. Felicitari autorului!

    6
    0

  • Nereida pe 6 Sep 2011, 12:45
    Feng shui

    In sfarsit un articol bun; recunosc in el chestii adevarate, situatii care le intalnesc si la mine acasa si care explica multe. O sa ma pun pe facut schimbari si-asa ma apucasem sa redecorez acasa inclusiv sa zugravesc nitel. Felicitari autorului, nu-l vad mentionat!

    6
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod