Poveste adevărată. M-am hotărât să mă mărit, deci trebuie să par proastă!

V-am spus, tot ce respectaţi, tot ce credeţi că lumea apreciază la voi, nu va fi luat în seamă de bărbaţii cu care ieşiţi. E exact pe dos

Gata, a venit vremea să mă mărit. Mai am puţin până la treizeci de ani şi am încercat tot ce se putea încerca. Am ajuns de mult la concluzia că bărbaţii sunt proşti, slabi şi nerecunoscători, pe termen lung. Pe termen scurt, se întâmplă să fii mândră de ei. Dar după aia ţi se taie.
Aşa că vreau să fiu mamă şi dacă tot trebuie să găsesc un fraier, măcar să fie unul cu bani. Nici n-o să vă treacă prin cap, dar cu cât faci lucrurile mai aiurea din punctul de vedere al femeilor, cu atât eşti mai apreciată de bărbaţi.

Nu trebuie să aveţi nuanţe, doar să pară că sânii sunt mari, fusta scurtă şi buzele, da, buzele, colorate.
Era să uit, trebuie să păreţi cât mai sărite de pe fix. Aşa, nebune, distrate. Să daţi tot timpul senzaţia că aveţi nevoie de un far călăuzitor. Şi să păreţi mereu recunoscătoare. Deja, am băgat doi în agenda de pe mobil, dar nu ştiu care are mai mulţi bani. Trebuie să stau în seara asta pe net şi să fac nişte săpături. Nu vreau să mă trezesc lângă Făt-Frumos cel Falit.
Valentina
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • aha pe 14 Mai 2016, 11:18
    niet

    Ce barbat ar vrea sa se insoare cu o femeie proasta? nu inseamna ca daca are masterande, automat e si inteligenta, poate e doar o tocilara care nu are un dram de minte. Probabil ca barbatii se feresesc de femeile inteligente pentru nu sunt loiale. Oricand un lucru inteligent ar fi cand ii lasa scula sa se duca la altul sau in cazul cand devine lefter inteligent ar fi sa mearga la altul mai prosper.

    0
    0

  • xyz pe 13 Mar 2016, 23:18
    Unde

    @Undercover - esti tare, m-ai spart! Ortografia ta tocmai a dovedit contrariul.

    3
    0

  • Valy pe 13 Mar 2016, 19:41
    O parere...:P

    In opinia mea, domnisoara care a scris acest articol a avut parte de o serie de experiente neplacute. Sfatul meu este sa treaca peste resemnare si sa nu mai generalizeze. Daca ai intalnit 2,3...20 de baieti care nu te-au multumit, nu inseamna ca toti suntem niste imaturi. O femeie puternica se manifesta prin inteligenta, nu prin dorinta de dominare cu orice pret. Succes!

    1
    2

  • Undercover pe 13 Mar 2016, 16:58
    Adevar

    As putea zice k... este c-am cum se scrie. Intr-adevar pe barbati ai sperie femeile puternice si care stiu sa gindesca, pt k acele femei sunt periculoase, iar barbatilor nu le place sa se stie in pericol, intr-unul cauzat de o femeie. Ha ha ha! Deja imi vine sa rad. O zic din experienta proprie. Sunt de 11 ani impreuna cu al meu iubit si ink se teme de mine, zice k sunt rea si k dak eu vreau pot face rau si pot fi periculoasa. Va dati seama, dak un barbat cu functie si masterat zice asta, apoi ce sa mai zic? Si va spun eu k asa este, o femeie poate fi periculoasa nu facind uz de forta ci uz de inteligenta.

    0
    3

  • xyz pe 13 Mar 2016, 13:16
    PE

    @qxyz- Util pentru cine?

    1
    0

  • qxyz pe 13 Mar 2016, 12:12
    foarte util

    foarte util acest articol

    0
    1

  • xyz pe 12 Mar 2016, 23:36
    CA

    Tragic daca pentru majoritatea viata, scopul vietii se reduce la saiba si plozi. Cit despre "povestile adevarate" de pe saitul asta, sa fim seriosi.... Sint la fel de adevarate ca si "Ochii din umbra" ai lui Ernest....

    6
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod