Poveste adevărată. M-am hotărât să mă mărit, deci trebuie să par proastă!


Vedeţi că bărbaţii fug ca dracu' de tămâie de femeile puternice, de cele cu personalitate, de cele inteligente. Aşa că dacă aveţi vreun master sau doctorat, uitaţi să aduceţi vorba despre aşa ceva la prima întâlnire. V-am spus, tot ce respectaţi, tot ce credeţi că lumea apreciază la voi, nu va fi luat în seamă de bărbaţii cu care ieşiţi. E exact pe dos.
Acum, că mi-am propus să mă mărit, trebuie să mă gândesc unde voi face luna de miere. A, era să uit, până la urmă, trebuie să decid şi cu cine. Vă pup! Pa! Şi nu uitaţi, ei gândesc invers.

Valentina
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • aha pe 14 Mai 2016, 11:18
  niet

  Ce barbat ar vrea sa se insoare cu o femeie proasta? nu inseamna ca daca are masterande, automat e si inteligenta, poate e doar o tocilara care nu are un dram de minte. Probabil ca barbatii se feresesc de femeile inteligente pentru nu sunt loiale. Oricand un lucru inteligent ar fi cand ii lasa scula sa se duca la altul sau in cazul cand devine lefter inteligent ar fi sa mearga la altul mai prosper.

  0
  0

 • xyz pe 13 Mar 2016, 23:18
  Unde

  @Undercover - esti tare, m-ai spart! Ortografia ta tocmai a dovedit contrariul.

  3
  0

 • Valy pe 13 Mar 2016, 19:41
  O parere...:P

  In opinia mea, domnisoara care a scris acest articol a avut parte de o serie de experiente neplacute. Sfatul meu este sa treaca peste resemnare si sa nu mai generalizeze. Daca ai intalnit 2,3...20 de baieti care nu te-au multumit, nu inseamna ca toti suntem niste imaturi. O femeie puternica se manifesta prin inteligenta, nu prin dorinta de dominare cu orice pret. Succes!

  1
  2

 • Undercover pe 13 Mar 2016, 16:58
  Adevar

  As putea zice k... este c-am cum se scrie. Intr-adevar pe barbati ai sperie femeile puternice si care stiu sa gindesca, pt k acele femei sunt periculoase, iar barbatilor nu le place sa se stie in pericol, intr-unul cauzat de o femeie. Ha ha ha! Deja imi vine sa rad. O zic din experienta proprie. Sunt de 11 ani impreuna cu al meu iubit si ink se teme de mine, zice k sunt rea si k dak eu vreau pot face rau si pot fi periculoasa. Va dati seama, dak un barbat cu functie si masterat zice asta, apoi ce sa mai zic? Si va spun eu k asa este, o femeie poate fi periculoasa nu facind uz de forta ci uz de inteligenta.

  0
  3

 • xyz pe 13 Mar 2016, 13:16
  PE

  @qxyz- Util pentru cine?

  1
  0

 • qxyz pe 13 Mar 2016, 12:12
  foarte util

  foarte util acest articol

  0
  1

 • xyz pe 12 Mar 2016, 23:36
  CA

  Tragic daca pentru majoritatea viata, scopul vietii se reduce la saiba si plozi. Cit despre "povestile adevarate" de pe saitul asta, sa fim seriosi.... Sint la fel de adevarate ca si "Ochii din umbra" ai lui Ernest....

  6
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod