Poveste adevărată. Cât sex trebuie să fac cu el ca să nu plece la alta?

Am o problemă, îmi place să fac dragoste, dar, uneori, sunt obosită, iar prietenul meu trage de mine. Nu prea îmi vine să-l refuz, dar nici entuziasm nu am

Lucrez până la ora patru, ajung acasă, mă opresc la supermarket, strâng haine prin casă, fac ceva de mâncare. Şi când mă pregătesc să mă aşez în fotoliu, să mă uit la un film, hop, prin faţa mea se bălăngăne un penis erect.
Cum să-l refuz? Suntem împreună de cinci ani. Vrea să mă ceară de soţie, cel puţin aşa îmi zice o dată pe săptămână. Şi uite aşa, renunţ la serial. Într-un fel mă simt flatată că sunt atât de dorită. Nu-mi spune nimic dacă mai spun nu uneori, dar simt că se supără. Dacă-l întreb, îmi zice că n-are nimic. Fuge la frigider şi-şi ia o bere, apoi, încă una. Nu se îmbată, dar e posomorât.

Valentina
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • aha pe 14 Mai 2016, 11:04
    niet

    Ai grija ce iti doresti. Si eu care credeam ca toate femeile sunt nesatule de sex. I-as da-o pe prietena mea, s-ar potrivi de minune Trebuie doar putin desteptat prietenul tau despre dezavantajele sexului. Trimite-l la sala sa isi consume energia acolo.

    0
    0

  • xyz pe 21 Mar 2016, 16:00
    haide

    Lasati vrajeala, comunicarea rezolva o multime de probleme.

    0
    0

  • xyz pe 21 Mar 2016, 15:56
    Mai bine

    @Undercover - Mai bine invata tu sa scrii corect, vai de mama ta! Trist e ca astia ca tine au drept de vot si se-mpuiaza, tragic de-a dreptul.

    0
    0

  • Undercover pe 20 Mar 2016, 16:47
    obsedat

    dak e vreun obsedat kre numai stie nimic altceva in afara de sex, fugi cit poti. am trecut prin asa ceva si e oribil. acesti oamnei numai au alte preocupari si alte ginduri decit sex non-stop si la un moment dat devin periculosi. mai bine kuta-ti unul normal.

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod