Goana după cadoul perfect

În fiecare an de Crăciun, ne confruntăm cu o mare dilemă: care este cel mai potrivit cadou pentru iubiții noștri? Pur și simplu, vrei să-i cumperi cadoul perfect, nu-i așa? Am vrut să aflăm, de la gând și până la goana prin magazine, cum facem alegerea perfectă sau, mai bine zis, cadoul perfect bărbătesc.
Luna decembrie e cea mai aglomerată din an. Am fost atât de ocupată, încât am lăsat cadoul lui de Crăciun ultimul pe listă. Ce mă fac? E deja o cursă contra cronometru. Va trebui să umblu prin toate magazinele. Vreau să-i iau ceva cool cu care să se laude. Să spună: „Nu-i așa că iubita mea e cea mai tare?”. Dar ce? Îl cunosc la fel de bine cum mă cunosc pe mine, dar în fiecare an mă gândesc la atâtea variante, încât la final mă încurc în ele și nu mă mai pot hotărî.

Bun.
Voi lua fiecare variantă pe rând. Un pulover. Nu – toată lumea cumpără pulovere de Crăciun. Niște bilete la meci? Dar nu s-ar duce singur, și-ar lua și prietenii.  Să mergem la film? Prea plictisitor. Putem vedea filme acasă și e mult mai comod.
Ah, uite-l pe James Bond! James Bond e modelul oricărui bărbat. Mi-ar plăcea să-i iau ceva în stilul James Bond, mai ales că i se potrivește. Fiecare bărbat are ceva din James Bond. Iubitul meu, de exemplu, îmi acordă  atât mie, cât și jobului său foarte multă atenție.
Le împacă pe cele două la fel de bine precum James Bond. Doamne, uită-te la Daniel Craig. E perfect. Costumul acesta negru cambrat, tunsoarea impecabilă și tenul bărbierit perfect; sigur folosește un aparat de bărbierit performant, un gadget!

E cadoul perfect!

Imediat caut pe net ce se găsește pe piață. Mă știți cum sunt, dacă nu are un review bun, nu cumpăr. Și iată că-l găsesc: Gillette Fusion ProGlide FlexBall™. Ediția SPECTRE. Nu doar un simplu aparat de bărbierit, ci un adevărat gadget demn de James Bond-ul meu! Și acolo scrie că această tehnologie FlexBall™ permite lamelor o oscilație 3D asupra contururilor feței, astfel încât barbieritul este unul precis asupra zonelor greu accesibile ale feței.
Lamele cu tăiere joasă, aproape de piele, au o bandă lubrifiată care este impregnată cu uleiuri minerale și polimeri lubrifianți care permit lamelor o alunecare fină pe piele.

E perfect. E cool. E folositor. E inovator. E unul dintre gadgeturile lui James Bond. L-am luat.


Oare ce îi trece unui bărbat prin minte atunci când vrea să cumpere un cadou iubitei sale?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod