8 tipuri de sărut de care orice bărbat are nevoie într-o relaţie

Te-ai întrebat vreodată de ce damele de companie nu-şi sărută clienţii? Motivul este uşor de intuit: un sărut poate fi mult mai intim decât o partidă de sex! Într-o relaţie, e important să-i oferi iubitului tău săruturi pline de fantezie.
Te-ai întrebat vreodată de ce damele de companie nu-şi sărută clienţii? Motivul este uşor de intuit: un sărut poate fi mult mai intim decât o partidă de sex! Într-o relaţie, e important să-i oferi iubitului tău săruturi pline de fantezie, căci ele îi hrăneac dragostea, aşa cum o noapte de amor pasional nu o va face niciodată.

Descoperă 8 tipuri de sărut îndrăzneţe şi inedite după care tânjesc bărbaţii. Fă-l să plutească în extaz când îl atingi cu buzele!

1. Sărutul care mimează sexul oral


Sărutul franţuzesc poate fi şi mai erotic dacă îl laşi doar pe iubitul tău să-şi folosească limba, iar tu i-o cuprinzi cu buzele, ca şi cum i-ai face sex oral. Îi vei da o mie de fiori!

2. Sărutul frenetic din timpul sexului


Aţi ales o poziţie de sex în care staţi faţă în faţă şi buzele voastre aproape că se ating? Nu-i oferi tocmai acum un sărut franţuzesc ca la carte. Încearcă mai bine un sărut răvăşit şi pasional, în care îţi lipeşti buzele de ale lui şi le mişti uşor, dându-i senzaţia că îl mângâi. La fel de incitant pentru el este să-i atingi obrazul cu buzele şi să-i sufli aer cald pe piele, în timp ce te mişti uşor şi simţi că te apropii de orgasm.

3. Sărutul care face cât o mie de cuvinte


Când are o problemă şi-l vezi că se retrage tăcut într-un colţ, n-are sens să-l tragi de limbă ca să-ţi spună pe loc ce-a păţit, nici să-l asalţi cu sfaturi practice. Un gest vindecător, care valorează cât o mie de cuvinte, este să-i cuprinzi obrajii între mâini şi să-l săruţi tandru pe arcade, o zonă extrem de sensibilă!

4. Sărutul de bună dimineaţa


Ziua bună se cunoaşte de dimineaţa, deci orice bărbat îşi doreşte să primească un mic răsfăţ în zorii zilei. Oferă-i un sărut fin pe pleoape înainte să deschidă ochii, iar mai apoi lasă-l pe el să facă următoarea mişcare.

5. Sărutul de la sud


Desigur, îl poţi trezi dimineaţa şi într-un mod mai erotic, cu cel mai intim sărut pe care ţi-l poţi imagina... De multe ori, femeile transformă sexul oral într-un act mecanic şi pierd astfel din respectul partenerului de viaţă. Dacă ai decis că vrei să-i împlineşti iubitului tău această fantezie, fă-o într-un mod tandru! Transformă sexul oral într-un sărut intim, folosind gesturi tandre şi creative, nu mecanice.

6. Sărutul agresiv


Ocazional, merită să provoci o furtună într-un pahar cu apă. Surprinde-l pe iubitul tău cu un sărut pasional, dur, pătrunzător! Nu ezita să-i muşti uşor buzele sau să-l invadezi cu limba. Poţi da astfel startul unei partide senzaţionale de sex.

7. Sărutul sub apă


Fie că prindeţi o ploaie torenţială şi vă sărutaţi sub picurii de ploaie, fie că îl inviţi pe iubitul tău sub duş, merită să vă uniţi buzele într-un context atât de umed şi palpitant.

8. Sărutul fluture


Un sărut foarte popular şi, totodată, inedit, este cel în care nu-ţi foloseşti buzele, ci genele, ca să-ţi atingi iubitul. Merită să-l încerci şi tu cu iubitul şi să vezi ce reacţii vă trezeşte!
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vio pe 11 Feb 2013, 16:39
    sarutul agresi

    ft bn sfaturile

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod