7 semne că urmează să te părăsească

Fiecare relaţie întâmpină dificultăţi la un moment dat, dar dacă ambii parteneri lucrează pentru a le depăşi totul se termină cu bine. Dar când partenerul tău a luat deja decizia de a renunţa, ar fi indicat să observi semnalele. Este posibil să nu aibă curajul să ţi-o spună, de aceea trebuie să ştii care sunt "simptomele".
Fiecare relaţie întâmpină dificultăţi la un moment dat, dar dacă ambii parteneri lucrează pentru a le depăşi totul se termină cu bine.

Dar când partenerul tău a luat deja decizia de a renunţa, ar fi indicat să observi semnalele. Este posibil să nu aibă curajul să ţi-o spună, de aceea trebuie să ştii care sunt "simptomele".

Iată şapte semne că urmează să te părăsească în viitorul apropiat:

Nu pare să îi pese unde eşti şi ce faci

Dacă nu este deloc interesat cu cine eşti sau ce faci, ar trebui să te îngrijoreze. Nu te sună şi dacă îi spui tu unde vrei să mergi, îi este de-a dreptul indiferent.

Nu vorbeşte despre viitor

Planurile lui de viitor nu te includ sau nu te mai includ. Dacă vorbeşte despre vacanţa "lui" în Europa trebuie să te gândeşti că ar putea fi un semn că vrea să meargă singur.
Sau cu altcineva...

Nu îi pasă pe ce îţi cheltui banii

Dacă cu ceva timp în urmă îţi dădea sfaturi referitoare la bani sau îţi spunea că nu este tocmai OK să îţi cheltui toţi banii pe haine sau cosmetice, iar în prezent nici nu vrea să ştie ce faci tu cu banii tăi, este un alt motiv de îngrijorare.

De peste o săptămână nu a iniţiat nicio o partidă de sex

Când vă întâlniţi nu este dispus să faceţi sex şi nu pare deloc interesat să facă el primul pas. Nu înseamnă că nu mai eşti atrăgătoare, ci că pur şi simplu nu te mai vrea.

Amână tot mai mult întâlnirile cu tine

Dacă nu locuiţi împreună, întâlnirile amânate la nesfârşit trebuie să fie un semnal de alarmă. Un bărbat îndrăgostit, care te vrea lângă el, va face tot posibilul să fie alături de tine cât mai des.
Iar când asta nu se întâmplă, probabil că îşi doreşte sfârşitul relaţiei.

Nu aţi mai luat masa sau nu aţi petrecut ceva timp împreună de peste o săptămână

Chiar şi în cazul în care locuiţi împreună pot exista astfel de situaţii. Te evită pur şi simplu sau nu este dispus să discute sau să petreacă timp alături de tine. Fie spune că este că este ocupat, fie pleacă să se întâlnească cu prietenii, fără să te invite şi pe tine în oraş.

Începe certuri din orice

Nimic nu-i place, este nervos şi izbucnesc certuri din orice, dar iniţiate de cele mai multe ori de el. Orice ai face pare să găsească motive de supărare, iar reproşurile curg continuu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod