Top 5 cele mai bune uleiuri naturale pentru pielea bebelusului tau

Uleiurile pentru bebelusi sunt produsele cosmetice preferate ale tuturor mamicilor. Acestea pot fi folosite pentru a calma pielea iritata din zona scutecului, pentru a calma iritatiile sau pe întregul corp, pentru a hidrata pielea si pentru a-i conferi suplete si catifelare.
Unii parinti prefera însa uleiurile naturale în detrimentul celor cosmetice, sau aleg variante   realizate din amestecuri de uleiuri minerale, asa cum este uleiul pentru bebelusi de la Johnson's baby. Iata care sunt cele mai bune cinci uleiuri naturale pentru pielea micutului tau: 

Uleiul de bergamota 

Efectul relaxant si racoritor pe care-l confera acest ulei îl transforma în produsul ideal pentru sezonul cald. Acesta poate fi folosit pentru masarea pielii bebelusului si are un efect terapeutic calmant.
În plus, miroase minunat si se absoarbe rapid în pielea bebelusilor. 

Uleiul de levantica 

Un alt ulei cu miros superb, desprins din Sudul Frantei, este cel de levantica. Pe lânga o hidratare intensa si profunda, acesta mai ofera pielii si alte beneficii; dintre ele, cel mai important este acela ca are efect cicatrizant si ca poate fi folosit pentru ameliorarea leziunilor superficiale ale pielii. În plus, mirosul sau are un efect calmant, linistitor, atât pentru bebelusi, cât si pentru adulti. 

Uleiul de musetel 

Minunat pentru masarea pielii bebelusilor, uleiul de musetel are o multime de beneficii: este extrem de hranitor pentru piele si ajuta în ameliorarea unor probleme de ordin dermatologic precum sunt dermatitele atopice sau de contact si calmeaza cu usurinta durerea, contribuind si la cicatrizarea rapida a ranilor. În plus, mirosul sau are efect calmant. 

Uleiul de rozmarin 

Uleiul de rozmarin miroase îmbietor si are un efect calmant recunoscut atât pentru copii, cât si pentru adulti. Acesta calmeaza colicile, asadar beneficiile sale nu se limiteaza numai la hidratarea optima a pielii bebelusului. 

Uleiul de menta 

Folosit adesea pentru calmarea pruritului cauzat de iritatii sau de bolile copilariei, uleiul de menta reduce pruritul si ajuta la vindecarea rapida a pielii. Acesta poate fi folosit individual sau în amestec cu alte uleiuri benefice hidratante. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod