Părinţi extremi: copii injectaţi cu botox, culturişti şi uitaţi în maşină

La câte cazuri şocante am văzut în ultimul timp, parcă nimic nu ne mai miră. Sunt tot mai dese momentele în care ne întrebăm ce fel de inimă au aceşti părinţi care îşi chinuie sau îşi omoară copiii. Iată câteva exemple.  
1 din 6

Culturist la vârsta de 5 ani

Românul Giuliano Stroe are la 5 ani titlul, înregistrat în Guiness Book, de Cel mai mic culturist din lume. Copilul locuieşte cu familia sa în Italia şi a început să se antreneze de la vârsta de doi ani. A participat la o emisiune din Italia şi a uimit juriul executând un exerciţiu fizic impresionat - a mers cel mai rapid în mâini cu o minge ţinută între picioare, pe o distanţă de 10 metri. Tatăl său, Iulian Stroe, în vărstă de 33 de ani, spune: "Merge cu mine la sala de antrenamente încă de mic. Niciodată nu a lipsit de lângă mine. Nu l-aş pune niciodată în pericol sau să execute mişcări care nu se potrivesc vârstei sale şi a dezvoltării sale fizice. Când oboseşte, se opreşte şi se joacă".


MAI MULT DESPRE: copil, parinti, caz, ucidere, şocant
 

Comentarii (39)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • roli pe 7 Iun 2013, 12:00
    INCOMPETENTA

    Vad ca tatal copiilor s-a perfectionat si stie cum sa actioneze daca tol il sfidati. Va angaja avocati si sunt destui in Franta, si va da orice persoana si institutie in judecata, iar cu jumatate din babii obtinuti va trai toata viata liber si nescuipat de ura si incompetenta nimanui. De ce zic incompetenta ? Tatal copiilor intr-adevar a hranit necorespunzator copii, insa si bunica m-a hranit pe mine necorespunzator cu suzeta de mamaliga si alcool si care e problema? ati ras(raget) de ati zguduit drumurile? nu! pentru ca nu eram mai tare decat voi, nu aveam mai multi bani ca voi si nu aveam un viitor mai mare decat voi. Din acest punct de vedere ati tacut. Acuma daca vedeti ca,, castiga bani, are renume, nu va da impozite, ragaliti pe toate drumurile si tare ar fi bine sa va dea in judecata pe fiecare. Iar zic incompetenta, pentru ce? pentru ca nu se gaseste in tara consiliere sportiva nu consiliere de vandut copii. Baietii trebuie sustinuti de Romania cu bani (burse), inscrisi la cele mai celebre scoli, gradinite sportive de performanta, asistati corespunzator unor sportivi de performanta sa se hraneasca. Atunci tatal lor va fi mandru de tara lui care are grija de performanta copiilor lui. Dar ei au grija de protectia cainilor si ii lasa sa te muste in plina strada, au grija de protectia consumatorului si rafturile sunt invadate de mere capsuni fara gust din alte tari care sigur sunt modificate si contin pesticide- nu fac analize decat cu interes ordonat la nivel inalt. Ei au grija de protectia cui ? Protejati acesti copii cu burse, cursuri sponsorizate, implicati nutritionisti, promovati parintii acestor copii care fac ceva pentru Romania, si ei o sa inteleaga ca nu e atat de bine sa bagi botox in ei, ca nu e atat de bine sa bagi energizante etc. Dar voi va aratati neutri de ura ca cineva se ridica ba mai mult cica iubiti acum copii si nu sunteti in comun acord cu programele lor de antrenament. PROMOVATII pe ei si pe tatal lor oferiti asistenta sportiva de performanta 24 din 24 ore si nu cred ca vor creea probleme nici unuia.

    1
    0

  • anonim pe 1 Feb 2013, 13:03
    un tata pervers si nesimtit

    cum este posibil ca un tata.. ca daca iti iubesti copilul ... sa iti bati joc de corpu lui ...casa nu mai creasca si sa ramana cat o gantera ....la 18 ani ....Asta este o scoala de buftea prin care taticu sa ceara mila prin copii lui pe la emisiuni si in diverse apariti pe net ....sa scoata bani si ajutoare ....astai scopu defapt...asa ce va nu se face ..asta inseamna ati manipula propii copiii care nu au incotro si trebuie sa iti ordone ordinele de la 3 4 ani .......ei nu sunt de vina...dar deja... is gata copiii asa raman.....pe viata ...pt ..un ..pic de fibra si de ...muschi.... sai fie rusine...tatalui lor pt ca lea luat copilaria de alti copii....si o facut legiune cu ei....antrenamente de oameni...adulti...fff..grav...deja copiii nu se simt bine ..au fost aratati la tv si tatal are nevoie de oameni milosi care sa le trimita baniuna alta pt copiii.......cred....posibil sa fie tras la raspundere.......pt armata facuta cu propi copilasi.......

    1
    0

  • Albert pe 14 Ian 2013, 18:12
    Este un geniu

    Giuliano Stroe este un copil foarte energic este un geniu inloc sa il felicitati pentru ce face il judecati vai de voi

    0
    1

  • xyz pe 4 Dec 2011, 02:16
    "Doua lucruri sunt infinite:universul si prostia umana si nu sunt convins de primul"A.E.

    Nu ma poate convinge nimeni ca unui copil de 5 ani ii plac mai mult exercitiile si efortul fizic decat joaca si timpul petrecut cu prietenii de varsta lui.Parinti nebuni care-i distrug copilaria convinsi ca o fac spre binele lui.

    2
    1

  • ioana pe 10 Nov 2011, 22:37
    eu sunt de acord cu parintii

    eu pe giuliano stroe il felicit foarte mult pentru ceea ce face, este un copil fortos si in acelasi timp si talenta nu-l mai criticati voi repede, precum ca tatal lui este un animal, daca giuliano face sportul din placere? ati fost voi acasa si l-ati intrebat? nu asa ca nu i-ati mai critica pe parinti si bunici? giuliano este un copil indamanatic la acest sport, daca ii placa lasati-l sa isi indeplineasca dorinta si daca il va asculta pe tatal sau va ajunje un erou, el face ceea ce ii place.

    1
    2

  • Alexandru pe 26 Sep 2011, 06:30
    Giuliano

    Nu se paote vorbii de culturism in ceia ce face Giuliano:)) e ridicol....stiti macar ce e culturismul? ''Bdaybuilding'' deci cei care isi modeleaza corpul folosint to felul de tehnici de la dieta foarte stricta la sport intens....supraomenesc....Halterofilismul consta in ridicarea de creutati ....Ce face Giuleano e gimnastica....pur si simplu gimnastica si ai mei m-au dat la gimnastica la varsta de 4 anisori...si in ziua de azi inca mai practic acest sport....din motive financiare nu am putut face performanta....dar Giuliano are toate sansele...asa ca lasati-l sa devina un om ''mare'' ! P.S nici eu la varsta de 4 ani nu stiam ce e aia gimnastica..de multe ori n uvroiam sa merg dar nu pentru ca n uimi placea..cinestie poate ma jucam cu masinutele si n uaveam kef de gimnastica...dar acum post sa spun ca e viat mea si le multumesc parintilor pentru ca au facut aceasta alegere!!!!

    1
    1

  • Alexandru pe 26 Sep 2011, 06:16
    Giuliano

    Cum puteti sa spuneti ca un copil de 5 ani ia steroizi...sunteti jalnici daca habar n uaveti despre sport si despre culturism in general v-as ruga sa va abtineti de la comentarii....e incredibil ce va paote capul!

    2
    1

  • Alexandru pe 26 Sep 2011, 06:13
    Giuliano

    Chiar n uai dreptate in ceia ce il priveste pe Giuliano''culturustil'' el face sport sub atentia tatalui sau...nu filoseste greutati doar ''se joaca'' cu propiul sau corp....la fel cum alti fac de foarte mici gimnastica..ei bine ce face el e asemanator cu gimnastica...nu mai induce lumea in eroare ...sper sa fi dat in judecata de tatal copilului care n ua vrut decat sa ii ofere o viata sanatoasa copilului sau....se ocupa foarte mult si de alimentatie cat si miscarea care trebuie sa o faca copilul....acel copil e pe maini foarte bune!!!!

    0
    3

  • andy pe 13 Sep 2011, 20:22
    cool juliano

    eu sunt iaras am citit comentariul al doilea si akolo zice ca acest copil nu este multumit de ceea ce face pai atunci dc draku ar mai face acel sport de exemplu si tata ma pune sa fac fotbal i eu vreau hambal dar nu ma duc daka nu imi place ii zic ca nu suport si asta este frate cum sa te oblige in halu asta

    1
    0

  • andy pe 13 Sep 2011, 20:17
    cool juliano

    ba astia care cred ca juliano stroe ia steroizi sau ce draku ia is niste mincinosi ca imi vine sa zic injuraturi juliano cand a fost la marutza in direcd nu credeti ca a dat niste teste inainte sa doboare niste rekorduri akuma sincer doar parerea mea pace

    2
    0

  • Niky pe 12 Sep 2011, 15:20
    Giuliano

    Cred ca nu aveti minte ,Giuliano este doar un copil care saracutul nu stie bine sa vorbeasca si nici macar sa mimeze un zambet ,in toate inregistrarile spuneti-ti voi unde il vede-ti ca radiaza de fericire ? unde se vede acel zambet nevinot de copil ? si voi vorbiti da placere sportului zici ca vb de caramele....... un copil de varsta lui nu stie bine nici ce este aceea durere........in putine cuv . este un copil traumatizat de tata care nu stie sa ii ofere bucuria copilariei .

    2
    2

  • Sorin pe 8 Sep 2011, 01:31
    GIULIANO

    Toata lumea isi da cu parerea, dar nici uni nici altii nu stiu exact cum si in ce masura tatal isi antreneaza copilu. Eu unul cand eram mic faceam 40 de flotari si nu eram obosit, si prietenul meu din copilarie facea cate 2 3 sute de flotari pe zii si nimic altceva si arata foarte definit pentru varsta lui. Atata timp cat nu ridica greutati deasupra capului si isi foloseste doar greutatea corpului, copilul nu are nimic, corpul uman e conceput sa se adapteze si sa se dezvolte. Acum nu pot sa fac mai mult de 15 20 de flotari si am 23 de ani. Pun pariu ca si copilului ii place sa fie adorat de atata lume. Un exemplu mai indepartat ar fi ca oamenii de la tara care muncesc (deci nu chiar un sport, miscare) si manaca ce este, traiesc mai mult decat cei care traiesc in orase la bloc si manaca toate prostiile, si singurul sport pe care il fac e mersul pe jos sau nici atat.

    1
    4

  • Marian pe 24 Aug 2011, 19:31
    NESTIUTORILOR

    sunteti toti o gramada de prostime......copilul face un sport extrem si gata va ingrijorati voi ma mir cum de nu ati sunat la protectia copilului acel copil nu e injectat cu nimic si in loc sa va bucurati ca este un copil minune si ca face cinste Romaniei criticati voi repede.....

    7
    4

  • Silviu pe 24 Aug 2011, 13:50
    Giuliano Stroe

    Am observat ca exita multe opinii legate de Giuliano. Am numarat mai multe opinii "cons" decat "pros". Oare cei care sunt "cons" sunt supraponderati sau nu? notite... Legat de copilarie - care dintre noi nu se lauda cu talentele lui fizice? Legat de liceu - care dintre noi nu a fost scutit de educatia fizica (ceva tipic la PARINTI romani)? Legat de viata de zi cu zi - tocmai am auzit ca Romania e pe locul 3 in topul celor "bine facuti" http://www.ziare.com/articole/top+tari+obezitate Concluzia: E rau sau e bine? vom vedea ... poate peste cativa ani ne vom mandri cu Giuliano :) Timpul le rezolva pe toate ... cum zicea bunicul...

    6
    4

  • pasztai pe 17 Aug 2011, 10:57
    Toxina botulinica , miscarea si parintii !

    Da , asa este unde nu e cap vai de restul corpului sau a intregului ca si copiii ! Acest caz este doar un caz cu un copil care este pus sa faca sport la puterea maxima la o varsta cand organismul inca Nu necesita . Dar mai avem si inversul monedei adica parinti cu copii cu sechele dupa encefalopatii sau disabilitati , disfunctii neuromotorii dupa nastere . Acest copii insa in loc sa fie pusi sa se miste sa execute terapii prin miscare kinetoterapie specifica fiecarui caz in parte sunt trimis de colegii medici sa fie injectati cu Toxina botulinica , doara doara o sa se miste mai bine !! Deci avem doua capete a vietii cu parinti si cu asa zisi neprofesionisti care fac rau organismului copilului in crestere si mai ales in dezvoltare . Conf univ dr Zoltan Pasztai Expert in kinetoterapie si motricitate speciala .

    1
    0

  • Anonim pe 12 Aug 2011, 16:54
    In plus....

    Copilul asta nu se va mai dezvolta normal din pricina efortului la care e supus. Oricum e atat de mic incat nu isi da seama ce e bine si ce e rau pentru el, tocmai d-aia face ce ii dicteaza animalul ala de taica-su, ca nu merita numit tata.

    7
    3

  • Anonim pe 12 Aug 2011, 16:48
    Realitatea este ca baiatul asta e maltratat.

    Mai oameni buni, cei care spuneti ca Giuliano face asta din placere si ca tatal sau e extraordinar....unde va e capul????sau sunteti si voi la fel de batuti in cap precum acest tata denaturat?!!!!La varsta de 5 ani un copil nici nu trebuie sa simta durere, ca sa nu mai vorbim de joaca sau de vreo grija, copilasul asta putea face un sport potrivit varstei si daca isi dorea mai tarziu putea face asta. Pentru cei care nu stiu culturismul presupune multe riscuri pe langa rezultatele pe care le poti obtine doar o perioada de timp si in niciun caz nu se practica la varsta de 5 ani. Reveniti-va tembelilor care sustineti magaria asta!!!!

    9
    1

  • eu pe 2 Aug 2011, 22:52
    giuliano

    Nu inteleg de ce l-ati pus pe Giuliano in aceasta stire. In primul rand as vrea sa va spun ca tot ce face, face din placere. Niciodata nu l-a obligat cineva sa faca sport. Cautati pe youtube Giuliano Stroe si o sa gasiti multe filmulete cu el acasa, facand sport sau pur si simplu jucandu-se. Romanii nu stiu sa aprecieze adevaratele talente. Acum cateva zile a fost la o emisiune in Japoniaa. Oamenii de acolo il iubesc, nu ca romanii care il cred ciudat

    5
    6

  • cristina pe 22 Iul 2011, 12:48
    adevar sau minciuna

    eu daca nu stiu 10% din adevar nu pot sa imi exprim parerea

    8
    4

  • maria pe 20 Iul 2011, 11:56
    saracul copil

    de ce il injecteaza de la 2 ani nici odata nu a fost fericit

    6
    5

  • vanessa pe 17 Iul 2011, 15:01
    nebuni de parinti

    Pai cum sa isi injecteze copilul pentru a face toate asthea , moarte curata ati vazut ce fel sa uitat la tatal lui cu frika!!

    7
    5

  • ANdy pe 16 Iul 2011, 02:02
    SARACU COPIL!!!!!!

    Cand a terminat si a zis ca e obosit,s-a intors spre taica-su cu , capul si se uita cu teama

    9
    5

  • iulia pe 15 Iul 2011, 13:59
    Lipsit de copilarie

    Taica`su e dement!!! Nu am vazut nici o clipa ca copilul asta sa schiteze macar un zambet, sa arate ca el este fericit de ceea ce face si astia de la Happy hour il si incurajeaza pe dementul ala sa faca din copil un robot! :|

    11
    5

  • alina pe 6 Iul 2011, 19:44
    de ce ne desconsideram

    Vream sa scriu NU vorbeste despre romani, scuzati greseala

    3
    2

  • alina pe 6 Iul 2011, 19:43
    de ce ne desconsideram?

    articolul ne vorbeste despre romani. de ce trebuie sa ne desconsideram pe noi ca si popor cand vedem foarte bine ca nu doar la noi se poate intampla. cazul cu microundele a fost in Sua, cel cu masina in italia...etc.

    2
    3

  • marya pe 5 Iul 2011, 15:53
    vai de capul vostru

    Traim intr o Romanie plina de nebuni si de inconstienti/e...cum oare poti ca parinte sa faci asa ceva? nu te gandesti mai tarziu ce efecte va avea asupra copilului tau? sunteti niste descreierate/i...halal halal...vai de voi...

    9
    3

  • kitto4ka pe 3 Iul 2011, 13:09
    ingrozitor!

    cum pot sa procedeze asa ...ar trebui lipsitzi de drepturile parintesti:o

    13
    2

  • mcconstanta10 pe 2 Iul 2011, 23:47
    asa ceva numai in romania poti sa vezi!!!!!

    in loc sa fiti mandri de acest copil care este un adevart erou si stiti de ce???pentru ca intr-o romanie in care Bianca Dragusanu si Daniela Crudu sunt vedete el este un copil care munceste in sala si nu o face fiind obligat o face din placere.........preferati sa ii condamnati pe parinti lui si pe el sa il faceti ciudat in loc sa va uitati in jurul dumneavoastra........daca va uitati in jur stiti ce vedeti???va spun eu fete care raman insarcinate la 12 ani,tineri care se drogheaza,prostituate ce se cred vedete,pedeofili,emo,satanisti si totusi dintre atatea lucruri urate voi il vedeti pe el vel mai rau......ca sa fie bun pentru voi ce ar trebui sa faca?sa se drgheze?sa nu faca nimic?sa fie un terchea-berchea? Romania trezeste-te!!!!

    15
    8

  • lazarescu doina pe 17 Iun 2011, 15:43
    pentru giuliano

    giuliano este un copil extraordinar,il cunosc de cind s-a nascut ,eu fiind bunica lui.nu accept ca nepotul meu sa fie pus alaturi de parintii care injecteaza copii sau sa se discute lucruri care nu sint adevarate.acest copil are inclinatie pentu sport inca de mic ,cind il tineam in brate era ca o plastilina si se modela ca am ramas toti blocati cum putea un copil pina la un an ,singur sa faca niste miscari ,parca nici nu avea oase.este un geniu.Fiul meu iulian a facut sport tot de mic si acum are aproape 2 m.il felicit pentru ca si copii lui ii calca in urma/este un om foarte vrenic gospodar si are grije de familia lui/cinste lui.

    14
    10

  • alina pe 15 Iun 2011, 16:42
    asa e "nu e posibil" si "ce tampenie..."

    ca parinte asta nu exista si pana la urma dau respect la aia profi care au muncit la muschii lor nu care au fost injectati saracu monstrii de parinti of of of ....ce i-as face eu sa sufere pe parinti de 1000.000 de ori mai mult

    6
    2

  • alina pe 15 Iun 2011, 16:38
    saracu cum va arata la 20 de ani

    e o tampenie dar cu tot respectu giuliano e tare dar eu ca parinte nu as face asa cva la un copil de 5-8 ani mai bine sa se apuce de la 16 ani si pana la 20-25 sa arate destul de bine dar nu chiar asa dar totusi e un copil frumos foc respect (palaria jos) dar nici chiar asa eu ca parinte v-am spun pt mn nu exista asa cva la un copilas

    8
    4

  • coca pe 11 Iun 2011, 22:13
    ce tampenie...

    frateeee...asa ceva, sa-ti injectezi copilul cu tot felu de tampenii...e copilul tau, pt. tine e perfect asa cum e!!!!! si sa-til mai si tatuezi..frateeee...aproape nimeni nu-i normal pe lume!

    13
    4

  • ady pe 11 Iun 2011, 18:38
    oau

    foarte tare.guliano este campionul Romanie

    3
    8

  • mcconstanta10 pe 27 Mai 2011, 19:23
    RESPECT GIULIANO!!!!

    ok....nu inteleg de ce tatal lui giuliano ii considerat un parinte extrem:O si gimnastii incep cam pe la acesi varsta.............. ca sa faci sport de performanta trebuie sa incepi de mic nu la 20 de ani atunci nu isi mai are rost..........si stiu ce spun practic sport........copilul e extrordinar si se bucura ca face ceea ce ii place atunci ce ce tatal lui e un parinte extrem..........voi credeti ca daca era obligat ajungea la performantele acestea??????dhoamne restu cazurilor is ingrozitoare dar totusi l-ati pus pe acesta primul.........sunteti extraordinari...........RESPECT PENTRU GIULIANO!!!!!!! viata de sportiv nu e usoara dar sigur e frumoasa:X!!!

    12
    13

  • grim pe 26 Mai 2011, 21:29
    nu e posibil

    dintre toate cel mai tare m-a infiorat aia care si-a prajoc copilul...cum e posibil,la o luna,saracul copil sa arda de viu.Femeia aia e o animala,merita sa moara in chinurile cele mai groaznice,daca as avea posibilitatea i-as face acelasi lucru,numai ca de 10 ori mai lend si de 100 de ori mai dureros,totul inmultiti cu varsta ei. SI totusi n-ar fi suficient.Fiica a dracului.

    22
    2

  • roxana pe 25 Mai 2011, 22:25
    mda

    Unii nu isi merita numele de oameni, sunt monstrii!

    16
    3

  • evaa2010 pe 25 Mai 2011, 13:10
    Ma apuca groaza

    Ma apuca groaza cand vad ca exista asemenea cazuri... Si ala care arestat pt ebrietate si a uitat sa mentioneze ca are copilul in masina, ce cauta beat la volan cu copilul???

    11
    1

  • nadya_dark pe 25 Mai 2011, 12:07
    OFFF

    Unii nu-si merita titlul de parinti , am un copil de aproape 3 ani si inca sunt in dubii daca sa faca un sport acum sau sa-l las sa creasca mai mare

    11
    1

  • dora pe 25 Mai 2011, 08:36
    inconstienta

    am 3 copii si sunt o persoana ffff ocupata. dar nu mi s-a intamplat niciodata sa uit copilul de luat de la gradinita, darmite din masina. poate daca americanii si-ar lua masini mai mici i-ar vedea mai bine!?!?! oricum, multi parinti nu-si merita aceasta @functie@. si aici ma refer si la cei care nu stiu sa le dea o educatie - morala, comportamentala, personala, etc. Oricum, dupa ce vedem de pe la stirile de la americani ne dam seama ca nu numai noi, romanii, suntem cei mai rai parinti - asa cum suntem catalogati. oi negre sunt peste tot in lumea asta.

    18
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod