Daruri de la Iepuras pentru copilul tau!

Este o sarbatoare care pentru prichindei echivaleaza cu sosirea Iepurasului, personajul care le aduce cadouri si le indeplineste dorinte.De ce de data aceasta sa nu ii daruiesti copilului ...

Este o sarbatoare a daruirii, in care incercam sa fim mai buni si mult mai aproape de toti cei dragi, pe care in cursul anului ii neglijam mai mult decat ne-am dori...

Este o sarbatoare care pentru prichindei echivaleaza cu sosirea Iepurasului, personajul care le aduce cadouri si le indeplineste dorinte.

De ce de data aceasta sa nu ii daruiesti copilului tau un obiect de care se va folosi de acum inainte mai mult timp? Astfel de daruri sunt potrivite pentru stimularea creativitatii si a imaginatiei sale si, cu ajutorul lor, veti putea intreprinde impreuna activitati distractive si relaxante.

Un aparat foto si un mic album de fotografii vor reprezenta atat o bucurie si un mod de a-si organiza amintirile, cat si o sansa de a explora minunata lume a fotografiei. Sugereaza-i micutului sa fotografieze membrii familiei, camera sa, curtea din spatele casei, scoala, colegii si prietenii de joaca si sa creeze un album foto cu toate aceste instantanee.



Un set alcatuit dintr-o carte de bucate, un mic aragaz de campanie, un cuptor in miniatura si forme pentru prajituri reprezinta un cadou adecvat, care ii va oferi oportunitatea sa prepare el insusi diferite sortimente de dulciuri.

Probabil ca nu ii vor iesi prea grozave si ca nici nu se va atinge de cuptor pentru ca nu prea se pricepe la astfel de lucruri si stie ca nu este foarte indicat "sa se joace cu focul", dar macar va incerca sa isi foloseasca imaginatia si in acest domeniu.

Orice ar face, asigura-te ca micutul se afla intotdeauna sub supravegherea ta. Lasa-l pe el sa decida ce fel de retete pregateste si sa se ocupe el insusi in cea mai mare parte de prepararea acestora, pentru a-i acorda un simt al implinirii si al utilitatii.

Seminte de flori si ghivece cu pamant de flori in care sa le sadeasca.

Este un dar perfect pentru o mica gradina sau pentru amenajarea unui coltisor verde in camera lui sau pe balcon.

Permite-i celui mic sa planteze singur semintele si sa se ocupe el insusi de ingrijirea florilor. Ghivecele pastrate chiar la fereastra dormitorului sau il vor face sa simta ca se ocupa de ceva interesant si frumos, iar faptul ca plantutele vor creste ingrijite de el il va face sa inteleaga mai bine conceptul de responsabilitate.

Experienta lucrului de care are grija singur ii intareste increderea in sine si il ajuta sa fie mai sensibil la natura si mediul inconjurator.

O cutie cu unelte si consumabile pentru tamplarie sau orice altceva de genul acesta, cum ar fi abtibilduri, hartie cartonata, vopsea, markere, carioci, lipici etc.

Il vei tine ceva timp ocupat, mai ales ca este un cadou ale carui posibilitati de utilizare sunt infinite - imaginatia ii va fi pusa in miscare si va putea sa puna in practica toate fanteziile sale de mic constructor, inventator, desenator, pictor etc.

Incurajeaza-ti copilul sa deseneze si sa realizeze tablouri si felicitari pe care sa le atarne in camera sa, sa le lipeasca pe frigider sau sa le daruiasca familiei.

Navomodelismul este intotdeauna un hobby foarte interesant si provocator - de ce sa nu ii faci cadou o ambarcatiune sau o masina pe care sa o asambleze singur?

Este o ocazie minunata de a petrece in mod calitativ timpul si ii va oferi amintiri de neuitat. Faptul ca realizeaza si construieste el singur un model anume, o macheta de orice fel, il ajuta sa aiba satisfactia lucrului implinit. In plus, va avea de acum o jucarie noua, creata de el insusi si de care se va bucura ani buni de acum incolo.

Anul acesta, concentreaza-ti atentia nu asupra dulciurilor pe care oricum prichindelul le primeste si le savureaza cu foarte mare placere, ci asupra unor daruri simple, amuzante si de-a dreptul utile.

Impartaseste impreuna cu cel mic bucuria sarbatorii Pastelui si ajuta-l sa isi foloseasca talentele in mod constructiv, precum si sa invete unele lucruri noi, care s-ar putea sa ajunga sa il pasioneze intreaga viata.

Fii alaturi el la fiecare pas, jucati-va impreuna si aminteste-ti ce inseamna sa fii copil. De Paste, cu totii avem nevoie de liniste si relaxare, de momente minunate petrecute alaturi de toti cei dragi. Sarbatori fericite!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod