Ce înseamnă să fii mamă de băiat: 30 de imagini care te fac să râzi cu lacrimi

Mașinuțe, mingi, mult noroi și haos general. Cam astfel poate fi descrisă în câteva cuvinte viața unei mame de băiat.
Este cunoscut faptul că băieții au obiceiul de a face tot felul de năzdrăvănii, motiv pentru care părinții trebuie să fie mereu în alertă. Nu înseamnă neapărat că fetele sunt mult mai cuminți, doar că baieții au o predispoziție pentru tot felul de trăsnăi amuzante.

Unii părinți care și-au surprins băieții în ipostaze de tot râsul au fost suficient de inspirați încât să-i fotografieze și să posteze imaginile pe rețelele de socializare. Evident, fotografiile au devenit virale și circulă fără oprire pe Internet. 

Până la urmă, cine nu s-ar amuza să vadă doi băieți care se oferă să-i facă mamei plinul la mașină, cu furtunul de apă? Sau cine poate sta serios la vederea unei băi "pictate" cu markerului sau a unei bucătării pline de vopsea? 

Aceste fotografii le reamintesc părinților cât de amuzant poate fi să crești un băiat, chiar dacă pe moment trăsnăile nu par deloc amuzante.

Descoperă 30 de imagini de tot râsul care demonstrează perfect ce înseamnă să fii părinte de băiat.Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod