idei de cadouri pentru femeile care spun ca nu isi doresc nimic

Idei de cadouri pentru femeile care spun că nu își doresc nimic

Se întâmplă uneori ca persoanele cărora vrei să le oferi un cadou de ziua de naștere sau cu altă ocazie să spună că nu își doresc nimic. Cu toate acestea, vrei să alegi cadoul potrivit. Care este soluția?
Există câteva idei de cadouri chiar și pentru femeile care spun că nu își doresc nimic. În această situație, cadourile simbolice, cele cu valoare sentimentală sau cadourile care pot face fericită orice femeie sunt o alegere bună.

Iată câteva idei de cadouri pentru femeile care spun că nu își doresc nimic:


Idei de cadouri pentru femeile care spun că nu își doresc nimic: Bijuterii


Bijuteriile sunt întotdeauna un cadou potrivit pentru cele mai multe femei. Iar ca să te asiguri că faci cea mai bună alegere, optează pentru bijuterii clasice, delicate, care pot fi purtate cu orice ocazie. Nu vei da greș dacă alegi cercei, pandantive sau brățări cu modele feminine și elemente clasice, așa cum sunt perlele sau diamantele.
Evită bijuteriile masive, cele cu inițiale, zodii sau diferite simboluri pe care nu le cunoști sau care ar putea fi nepotrivite, precum logouri sau simboluri religioase. De asemenea, nu oferi cadou un inel pentru că este dificil să alegi mărimea potrivită.


Idei de cadouri pentru femeile care spun că nu își doresc nimic: Parfum


Parfumul este o alegere potrivită numai dacă știi care sunt preferințele celei căreia i-l vei oferi. În cazul în care este o persoană apropiată pe care o cunoști bine, îți va fi mai ușor să descoperi care este parfumul său preferat sau ce tip de arome îi plac cel mai mult.
Chiar și femeile care spun că nu își doresc nimic vor aprecia un parfum de calitate.

Idei de cadouri pentru femeile care spun că nu își doresc nimic: Card cadou


„Nu îmi doresc nimic” poate avea mai multe înțelesuri. De obicei, acest răspuns vine atunci când o persoană nu are nevoie de ceva anume în acel moment, însă acest lucru se poate schimba în viitor. De aceea, voucherele pot fi o variantă bună de cadou atunci când o femeie spune că nu își dorește nimic. Îi poți oferi un card cadou la magazinul preferat, iar dacă nu știi care este acesta, poți alege cardurile cadou valabile în orice magazin dintr-un complex comercial sau valabile într-un magazin online cu o varietate largă de produse. 

Oferă o experiență


Un cadou bun nu trebuie neapărat să fie un obiect.
Poți oferi cadou o experiență de neuitat. Astfel de cadouri sunt potrivite în special pentru persoanele apropiate, pe care le cunoști bine. Trebuie să ții cont de personalitatea, preferințele și pasiunile celei căreia îi faci un astfel de cadou. Câteva exemple de experiențe pe care le poți oferi cadou sunt un zbor cu balonul cu aer cald, un salt cu parașuta pentru cei care iubesc adrenalina, o excursie sau o vacanță, o cină romantică într-un loc deosebit, un bilet la un concert sau spectacol etc.

Cadouri cu valoare sentimentală 


O altă opțiune pentru femeile care spun că nu își doresc nimic sunt cadourile cu valoare sentimentală.
De exemplu, poți oferi un album foto personalizat, cu fotografii care să pună în valoare relația voastră, fie că este una de rudenie, de prietenie sau una romantică. De asemenea, poți alege o carte cu semnificație deosebită pentru persoana căreia i-o oferi. O altă idee este un film realizat de un profesionist, în care să incluzi momentele pline de emoție pe care le-ați trăit împreună. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod