Crăciun: 10 idei de cadouri pentru mame şi soacre

Ai început să numeri zilele rămase până la Crăciun, însă ai un mic stres care nu-ţi dă pace! Veşnica dilemă legată de cadourile pentru mama ta şi pentru soacra ta. Iată câteva sugestii rapide şi utile!

 Ai început să numeri zilele rămase până la Crăciun, însă ai un mic stres care nu-ţi dă pace? Veşnica dilemă legată de cadourile pentru mama ta şi pentru soacra ta.

Iată câteva sugestii rapide şi utile!

Preţuri mai mici de 100 de lei!

 

 

Set cadou Mango


Preţ: 81 lei.
Conţine balsam de buze 3.9 grame, cremă de mâini 50 mililitri şi unt de corp 100 mililitri cu extracte de mango. Comandă-l de pe magazinul online Eva.shop.ro

 

 

Set cadou Revitalift L'Oreal


Preţ: 46,87 lei.
Conţine: cremă de faţă şi cremă pentru conturul ochilor. Îl găseşti în hypermerketurile Carrefour.


 

 Set Chanson D'Eau


Preţ: 31,59 lei.
Conţine: apă de toaletă 50 mililitri şi deo spray 75 mililitri. Îl găseşti în hypermerketurile Real.

 

Coş surpriză cu bunătăţi


Preţ: 100 lei
Conţine: cozonac 500 grame, vin roşu Merlot 750 mililitri, turtă dulce învelită în ciocolată, ciocolată amăruie Ritter, decor Crăciun şi coş răchită. Comandă-l de pe www.charitygift.ro 

 

 

Set cafea Tchibo


Preţ: 38,63 lei.
Conţine: cafea boabe espresso 1 kilogram şi cafea espresso Milano 500 grame. Le găseşti în hypermerketurile Carrefour.

 

 

Pachet sănătate Well


Preţ: 99,90 lei.
Conţine: cântar electronic pentru măsurarea greutăţii corporale, aparat digital de măsurare a tensiunii arteriale şi un termometru digital. Îl găseşti în hypermerketurile Cora.

 

Diverse forme de copt


Preţ: de la 6,99 lei.
Conţine: forme cozonac satinate şi teflonate, forme rotunde tort 26 centimetri, forme pentru brioşe, tarte, fursecuri, set inel pentru tort şi cuţit. Le găseşti în hypermarketurile Real.

 

Set Garnier


Preţ: 18,49 lei.
Conţine: şampon, balsam, deo roll-on. Îl găseşti în Metro.

 

 

Set vase termorezistente


Preţ: 79,99 lei.
Conţine: 8 piese. Îl găseşti în hypermerketurile Cora.

 

 

Set cuvertură pat cu 2 perne


Preţ: 99,99 lei.
Conţine: cuvertură 200x220 cemtimetri şi două perne 40x40 centimetri, pe diverse culori. Îl găseşti în hypermarketurile Real.

 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Madalina pe 13 Nov 2012, 10:08
    cadouri de craciun frumoase

    ideile de mai sus mi se par prea banale eu de ceva timp cumpar cadourile pentru ocazii speciale de pe www.cutiuta-muzicala.ro chiar daca nu sunt foarte accesibile ca pret merita fiecare banut. Primul produs achizitionat de mine de pe acest site a fost un glob cu un ingeras pentru bunica mea, pe care sincer am impresionat-o cu cadoul meu :)

    3
    0

  • Adelin Popa pe 26 Oct 2012, 13:04
    Sa le oferim amintiri de neuitat

    Cadourile le facem pentru a-i bucura pe cei din jurul nostru. Cred ca fiecare dintre noi are o activitate care i-ar placea sa o desfasoare sau s-a simtit provocat (a) de ceva . De exemplu sotia mea a primit de la mine un voucher pentru un Survol cu avionul. I-a placut foarte mult aceasta experienta. Cred ca ar trebui ca atunci cand vorbim despre cadouri sa ne gandim ca avem acum posibilitatea de a oferi cadou si activitati care ii bucura pe cei dragi. Amintirile nu au termen de garantie , nu se strica, nu uite de ele intr-un colt al podului. O plimabare cu masina de epoca sau o cina la palat si limuzina suna bine pentru un cadou de neuitat.

    7
    0

  • dny pe 4 Ian 2011, 23:32
    ce cadou

    loving2008 ai dreptate in privinta asta ca trebuie sa dai cadoul din suflet dar cum tu nu stii ce are soacra ta in casa?tu nu te ai dus pe la ea sa stii ce folosestesau ce are si ce nu?doar ai zis ca e ca o a 2a mama pentru tine.de ex eu despre soacra mea stiu multe.

    6
    1

  • loving2008 pe 19 Dec 2010, 21:57
    Important e sa dai un cadou din suflet!

    Eu i-am luat soacrei mele un blender pentru ca nu stiu ce cosmetice foloseste!De ce am ales acest cadou?Pentru ca sincer,nu stiu daca are sau nu dar chiar daca are....unul in plus nu strica! Eu i l-am dat din suflet.Pentru mine e ca o a 2a mama.

    4
    2

  • loving2008 pe 19 Dec 2010, 21:54
    Fite de 2 Lei!

    In primul rand nu conteaza ce cadou primesti ci daca e dat din suflet!Asta ar trebui sa stie fiecare om civilizat cu cei 7 ani de acasa! Daca esti o persoana parvenita si plina de figuri e normal sa ai replici gen ''m-as simti putin jignita daca as primi cadou crema antirid''. Cand faci un cadou cuiva te gandesti in primul rand sa il foloseasca!Deci daca esti o persoana cu riduri pe fata ar trebui sa te bucuri!

    5
    0

  • LdyLvndr pe 9 Dec 2010, 19:14
    Fiecare cu parerea lui!

    In definitiv depinde de relatia pe care o ai cu mama/soacra. Dar eu asa am invatat ca nu se daruiesc obiecte de igiena (deodorant, sapun, pasta de dinti). Parerea mea e ca daca daruiesti ceva, o faci pentru ca persoana respectiva sa se bucure si sa se rasfete. de aceea nu sunt de acord sa daruiesc cratite, aspirator sau sampon. Si sincer, eu m-as simti putin jignita daca as primi cadou crema antirid.

    4
    1

  • KocTaiL pe 9 Dec 2010, 17:34
    http://fashionville.eva.ro/orasul-lui-Aida18

    http://fashionville.eva.ro/orasul-lui-Aida18

    3
    0

  • Briji pe 8 Dec 2010, 22:06
    nu neaparat

    cosul surpriza sau cafeaua nu sunt rele.Cu parfumul nu sunt de acord deoarece nu prea poti sti ce gusturi are.In rest...e ok,pe mama de exemplu...la urma urmei de ce sa nu ii faci un cadou mai personal sa zic asa mamei tale?daca nu ei cui?

    3
    0

  • eu pe 8 Dec 2010, 19:06
    nu inteleg

    dar voi ce cadori faceti dragele mele? ce are o crema antirid daca aia ti se potriveste si poate chiar din aceea ai vazut ca foloseste? si ce are sa faci cadou un deodorant fireste impreuna cu altceva?? ce daca oferi un parfum inseamna ca respectiva persoana miroase urat?? asa si cu deodorantul.

    3
    0

  • LdyLvndr pe 8 Dec 2010, 16:10
    Cred ca nu!

    Cum sa-i fac cadou soacra-mii crema antirid, cratite sau cantar? Asta-i ca si cum i-as spune: Stii ce: esti grasa si batrana si locul tau e in bucatarie! Sau si mai rau, deodorant!!

    4
    0

  • alexandra pe 8 Dec 2010, 11:07
    cadouri???

    astea nu-s idei de cadouri, sunt porcarii! nu le-as face cadou nici la profesoare!

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod