UPDATE: Cum să fii eficient la cumpărături. Sfaturi pentru a ieși pe plus

De câte ori nu ai mers la magazin și la întoarcere ți-ai dat seama că ai uitat să cumperi un produs, ai luat din nou produse pe care le aveai deja acasă sau ai depășit bugetul pe care ți l-ai alocat pentru cumpărături? Vi se întâmplă și vouă asta, nu?
Stabilirea meniurilor, organizarea cumpărăturilor și urmărirea ofertele la produsele de care ai nevoie, înainte de ajunge la magazin, sunt doar câteva etape de care e bine să ții cont, atunci când mergi la cumpărături, pentru a ieși mereu pe plus.
 

Pasul 1. Stabilește meniul pentru toată săptămâna

 
Verifică atent ce îți lipsește și apoi fă o listă cu toate produsele de care ai nevoie pentru tot ce ai stabilit să gătești în timpul săptămânii. Începe cu alimentele perisabile, care rezistă doar câteva zile și uită-te atent la ce cantități ai, care dintre ele sunt aproape de termenul de valabilitate și ce produse îți lipsesc. Organizează meniul pornind de la produsele perisabile și adaugă-le în rețetele de la începutul săptămânii. Apoi, vezi dacă ai nevoie să cumperi și alimente de bază, precum făină, ulei, paste, orez.  
 

Pasul 2: Verifică produsele care sunt la ofertă și include-le în meniul săptămânal

 
Urmărește ofertele magazinului tău preferat. S-ar putea ca meniul săptămânal să fie mai ușor de făcut, mai ieftin și mai practic dacă alegi să te inspiri din produsele aflate în ofertă. Pentru magazinele Lidl există aplicația Lidl Plus, care îți oferă extra beneficii la cumpărături. 
 
Aplicația poate fi descărcată gratuit pe smartphone din Google Play sau AppStore.  În centrul acesteia stă cardul de fidelitate digital Lidl Plus, pe care utilizatorii trebuie doar să îl scaneze la casa de marcat pentru a se bucura de beneficiile exclusive oferite de programul de loialitate. Acestea sunt înnoite săptămânal și, de exemplu, prin intermediul cupoanelor, clienții au acces la promoții, la discounturi sau la prețuri speciale aplicate pe cantitatea de produse achiziționate – nu uita că fiecare cupon trebuie activat din meniul aplicației pentru a-l utiliza; sau taloane răzuibile virtuale ce ascund alte premii, precum reduceri cu valabilitate limitată la diverse categorii de produse. 
 
În afară de beneficiile exclusive, aplicația îți oferă acces și la broșurile săptămânale Lidl în variantă digitală, dar și la alte funcționalități utile. De exemplu, aplicația Lidl Plus oferă și acces la istoricul cumpărăturilor, pentru a putea monitoriza eficient bugetul alocat acestora - ai acces la bonurile de cumpărături în format digital, în care sunt afișate toate beneficiile Lidl Plus folosite, astfel încât să poți contoriza economiile realizate folosirea aplicației. 
 
Acum, Lidl aniversează doi ani de Lidl Plus și actualizează această aplicație oferindu-le utilizatorilor activi o secțiune de oferte și reduceri exclusive la o serie de servicii și produse din portofoliul partenerilor colaboratori precum Dr. Max, 7Card, Electric Castle, Regina Maria, Mobexpert, Sanopass, Cărturești, DinoParc. De reținut că ofertele oferite de parteneri sunt în stoc limitat și pe o perioadă limitată de timp. 

Ce îți oferă aplicația Lidl Plus: 


Cardul de fidelitate digital Lidl Plus - care oferă beneficii exclusive tuturor clienților la o simplă scanare la casele de marcat. Ofertele disponibile în aplicație iau forma unor reduceri și promoții pe care le găsești în secțiunea ”Cupoane”. În plus, după fiecare utilizare a cardului primești un talon răzuibil pe care îl poți folosi la următoarea sesiune de cumpărături și cupoane cu premii (produse gratuite), care pot fi accesate după ce clienții depășesc un anumit prag de cumpărături. La finalul cumpărăturilor, vei găsi automat bonul în format digital în aplicație, pe telefonul mobil și poți salva ca favorite bonurile de cumpărături dorite din secțiunea „istoric achiziții”.
Evidența produselor - poți afla care sunt produsele achiziționate în mod frecvent folosind opțiunea de căutare din secțiunea „bonuri digitale”.
Acces rapid la catalogul cu oferte - ai posibilitatea de a răsfoi oricând și oriunde revistele săptămânale, direct din aplicație. Broșurile digitale te ajută să afli în timp real care sunt cele mai noi oferte din magazinele Lidl. 
Informații utile: harta magazinelor, orarul fiecărui magazin Lidl, cele mai bune ore pentru a vizita magazinul, concursurile desfășurare și chiar sugestii de rețete în fiecare săptămână, pentru pentru pregătirea meniurilor săptămânale. 
Oferte la parteneri: odată cu aniversarea de 2 ani, Lidl aduce o noutate în aplicație: simpla accesare a aplicației Lidl Plus îți aduce o serie de promoții către produsele sau serviciile unor parteneri precum: Dr. Max, 7Card, Electric Castle, Regina Maria, Mobexpert, Sanopass, Cărturești, DinoParc. Toate acestea sunt disponibile în aplicație la ”Oferte parteneri”, unde trebuie doar să apeși pe ”Accesează oferta” atunci când descoperi ceva ce îți dorești și vei primi un cod de voucher și trimitere către site-ul partenerului.
 
 

Pasul 3. Încearcă să mergi la cumpărături în momentele în care nu merge toată lumea.

 
Evită zilele de weekend sau orele de seară, când e aglomerat. La cumpărături, suntem influențați și de cei din jur, pe lângă impuls, emoție și obiceiuri. Atunci când e mai liber în magazine, în intervalele orare destinate pentru cumpărături, poți consulta ofertele în detaliu și poți căuta produsele de care ai nevoie, fără a te simți constrâns de timp sau de persoanele in jur.
 

Pasul 4. Mănâncă!

 
Da, chiar așa! Mănâncă înainte să pleci la cumpărături. Te va salva de la multe produse cumpărate doar „de poftă” și nu vei ajunge să ai în frigider un surplus de alimente. 
 

Pasul 5. Fă un kit de cumpărături

 
Când mergi la cumpărături, asigură-te că iei cu tine sacoșe din pânză și săculeți reutilizabili pentru cântărirea fructelor și legumelor. În felul acesta nu mai dai bani pentru pungi de plastic și ajuți la protejarea mediului înconjurător. 
 
Tu ce sfaturi ai da pentru a fi eficient la cumpărături?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod