Letts of London acum si in Romania

La inceputul acestei saptamani, libraria Syntagma din Galeriile Titan a gazduit lansarea celebrelor agende Letts in Romania.
Vedete, jurnalisti, oameni de afaceri au fost prezenti la eveniment si au petrecut o seara speciala de cocktail. Grupul Duo Nuvelle (Georgiana Elena Renciuc - voce si Ionut Pandelescu - pian ) a intretinut atmosfera cu preluari ale unor piese celebre, iar copiii din Cartea Recordurilor - Andra si Razvan Gogan - au facut deliciul publicului cu un moment ingenios de step.

Ana Maria Tatucu ( blogger si purtator de cuvant al firmei Nine to Six Advertising - singur importator al acestor agende in Romania) a vorbit in deschidere despre istoria si caracteristicile jurnalelor Letts.

Printre invitati s-au numarat: Adina Halas, Roxana Iliescu, Gabriel Maga (chitaristul de la VUNK) insotit de iubita lui - creatoarea de moda Anca Melinte, Bobby Stoica (ex Voltaj), Alexandra Usurelu, Alina Laufer impreuna cu fetita ei - Carina, Deea Maxer insotita de fiul ei Andreeas.

Vedetele au acceptat provocarea Letts de a vorbi despre agenda personala si de a o arata.
Roxana Iliescu a povestit pe pagina ei de facebook ca a realizat cat de importanta este agenda dupa ce si-a pierdut tableta in tren.

Adina Halas a marturisit si ea pe pagina de socializare: “Am primit cadou aceasta superba agenda Letts of London din colectia Retro si am avut frumoasa surpriza sa constat ca organizatorii au tinut sa fie in pas cu preocuparile mele si erau la curent cu faptul ca lucrez la un scenariu de film. Multumesc!”.

Cu o traditie de peste 200 de ani, agendele inventate de John Letts au devenit celebre in intreaga lume pentru designul atractiv, pentru varietatea dimensiunilor, pentru ca sunt adaptate diverselor domenii de activitate si, cel mai important - pentru calitatea lor.

Letts of London a raspuns nevoilor clientilor sai în 1812 cand a creat prima Agenda Comerciala din lume.
Astazi, compania produce peste 22 milioane agende si s-a impus ca lider de piata care furnizeaza peste  40 % din toate agendele de marca din Marea Britanie si exporta in peste 75 de tari din intreaga lume.

Majoritatea agendelor sunt realizate din hartie certificata FSC - hartie obtinuta prin tehnologii responsabile din paduri certificate unde pentru fiecare copac taiat, producatorul certificat garanteaza unul plantat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod