Descoperă rafinamentul gustului franțuzesc la Lidl, în Săptămâna Franceză


Din 5 octombrie, în Săptămâna Franceză la Lidl, produsele Duc de Coeur te poartă în lumea gustului rafinat al bucătăriei franceze.
Începe călătoria în lumea rafinamentului culinar cu un mic dejun franțuzesc. Combină aroma gemului de smochine (8.99 de lei) cu untul cu sare de mare (7.99 de lei), pe care le poți savura alături de pâinicile cu lapte (5.99 de lei) în diverse sortimente.

Poți opta să te delectezi cu o selecție de mezeluri franțuzești (13.99 de lei) sau cu mini salamurile franțuzești (7.99 de lei/trei bucăți), pe care le poți servi cu tradiționalul muștar franțuzesc, disponibil în diverse sortimente (2.99 de lei). Oferă o savoare specială preparatelor tale cu un strop de muștar cu busuioc (4.99 de lei).

Rasfață-te cu renumita brânză franțuzească (11.99 de lei) și alcătuiește un platou de brânzeturi din diversele sortimente de specialități de brânzeturi franțuzești (9.99 de lei), cu porții de brânză cremoasă din lapte de capră (9.99 de lei) și cu felii de brânză moale franțuzească (8.99 de lei).
Pentru a le pregăti, folosește la tăiere setul de cuțite pentru brânză (14.99 de lei), cu lame din oțel cu strat antiaderent, disponibil în două modele.

Bucură-te și de aromele produselor de patiserie cu delicioasa tartă Quiche Lorraine (8.99 de lei), pe care o poți savura alături de un pahar de vin roșu sec Château Anglade Bellevue (29.99 de lei). În Săptămâna Franceză, alege desertul preferat dintre tartă cu vișine (16.99 de lei), Crème Brûlée (6.99 de lei), mousse de ciocolată (3.99 de lei) sau mini prăjituri umplute (7.99 de lei), pe care le poți asocia cu cidrul de Normandia brut (9.99 de lei).

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod