Stă în două labe şi supervizează tot ce mişcă! O pisică de tot râsul

George este numele motanului care stă mereu în două labe ca să se uite pe geam şi să vadă tot ce fac stăpânii lui. Privirea lui circumspectă l-au transformat într-un super-motan cu mulţi fani pe internet!
După cum spun stăpânii lui, George a stat în două labe de când era mic. Trebuia să vadă tot ceea ce se întâmplă în casă, cine ce mănâncă sau să supervizeze orice mişcare din curte. De asta a adoptat această poziţie şi cu privirea lui parcă te critică mereu, fără să poţi scăpa de sub ochii lui nicio secundă.

Fie că îşi aşteaptă stăpânii privind pe geam ca un om sau inspectează frigiderul cu o privire dezaprobatoare, fotografiile surprinse de stăpânii lui au devenit virale pe internet şi toată lumea îl iubeşte pe George, motanul care stă mereu în două labe.


Şi când oboseşte se aşază în patul lui, dar tot nu scapă nimic din ochi şi are aceeaşi privire dezaprobatoare indiferent ce ar face stăpânii săi. Te lăsăm să râzi împreună cu George!
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • daniela pe 20 Dec 2016, 14:03
    genial!

    inca o dovada a faptului ca animalele au capacitati cognitive si emotionale nebanuite...george este un deliciu, are o privire inteligenta si vigilenta, de motanel destept si simpatic! multumim pentru frumosul articol, sarbatori fericite si nu uitati sa iubiti si sa ajutati animalele!

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod