Cei mai ascultatori caini

Care sunt cei mai ascultători câini?

Este foarte important să îți dresezi câinele, dar dacă vei cunoaște caracteristicile și abilitățile fiecărei rase înainte să-ți adopți cel mai bun prieten vei putea face alegerea corectă pentru tine și familia ta. Află de la specialiști care sunt cei mai ascultători câini.
Nu toate rasele de câini sunt la fel de receptive la dresaj. Contează foarte mult să conștientizezi de la început că modul în care te vei înțelege cu noul tău prieten poate depinde în mod vital de acest criteriu. Cei mai ascultători câini vor fi flexibili și îi vei putea învăța să se comporte așa cum îți dorești, reducând stresul și situațiile neprevăzute.
Deși poți avea impresia că felul în care interacționezi cu animalul va determina reacțiile lui, să știi că și rasa contează pentru a fi sigur că instrucțiunile tale vor avea un efect rapid și că vei simți că poți comunica eficient.

 
Iată care sunt cei mai ascultători câini, potrivit yummypets.com:

 
1.
Border Collie

Border Collie 

Este cu siguranță una dintre rasele de câini cu care te vei înțelege destul de ușor. Un Border Collie are un nivel ridicat de inteligență și foarte multe persoane au constatat că este prietenul ideal. Trebuie să ții cont, însă, de faptul că are foarte multă energie și va avea nevoie de spațiu pentru a alerga și a face mișcare. De asemenea, trebuie să dresezi un Border Collie de când este mic pentru a-l face foarte ascultător. 

 
2. Pudel

Pudel 

Este o rasă foarte populară, iar motivul este tocmai tendința de a-și asculta stăpânul. Un pudel va fi blând, foarte inteligent și are o abilitate extraordinară de a respecta instrucțiunile pe care le primește.
De asemenea, este recomandat să adopți un pudel în cazul în care suferi de alergii. 
În afară de faptul că vor fi prieteni de nădejde, câinii din rasa pudel sunt ideali și dacă practici des activități sportive. Te vor însoți peste tot cu multă bucurie și vor lua parte la tot ceea ce faci.

 
3. Ciobănesc Australian

Ciobanesc australian 

Și ciobănescul australian ți se va potrivi dacă îți dorești un câine ascultător. Este foarte perspicace și inteligent. Deși în mod tradițional rolul lui era să păzească oile, cu siguranță poate fi dresat pentru a-ți asculta instrucțiunile. Vă veți înțelege de minune!

 
4. Brittany

Brittany 

Iată un alt câine deosebit de ascultător, dar și cu abilități deosebite de vânătoare.
Câinii Brittany învață repede lucruri noi și au multă energie. Totuși, tocmai nivelul ridicat de energie impune dresajul de când sunt foarte mici. În acest mod le vei putea direcționa energia spre activități utile, care nu cauzează haos sau care nu te surprind când ai alte planuri. Se recomandă să alegi un câine Brittany dacă ai avut deja alți câini, dar dacă beneficiezi de sprijin de specialitate precis te vei descurca dacă vrei neapărat să adopți această rasă de câine.

 
5. Bichon

Bichon 

Câinii Bichon sunt îndrăgiți în foarte multe case, în special datorită inteligenței, flexibilității și faptului că sunt ascultători.
Se adaptează rapid într-un apartament, dar ține cont să suferă uneori de anxietate de separare și pot reacționa exagerat dacă se întâlnesc cu un câine mai mare.
 
Nu uita că fiecare rasă îți va oferi avantaje și dezavantaje în ceea ce privește dresajul. Chiar și în cazul raselor menționate nu uita că niciun câine nu se naște dresat și vei avea nevoie de răbdare și afecțiune pentru a te înțelege cu cel mai bun prieten al tău.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod