Tendinte 2009 in decoratiuni interioare

Cum era de asteptat, in 2009, tendintele in decoratiuni sunt "in oglinda" cu cele referitoare la moda. Anul acesta, culorile sunt foarte importante si sunt in concordanta cu marimea pieselor de mobilier. Galben, purpuriu...

Cum era de asteptat, in 2009, tendintele in decoratiuni sunt "in oglinda" cu cele referitoare la moda. Anul acesta, culorile sunt foarte importante si sunt in concordanta cu marimea pieselor de mobilier. Galben, purpuriu, acea culoare a marii de verde albastrui, griurile metalizate si, in general, culorile care dau un suflu optimist incaperii - toate sunt in mare voga anul acesta.

Tonurile stralucitoare si vibrante sunt "calmate" de cele naturale pentru a da un sentiment de liniste, dar, in acelasi timp, si un aer sofisticat.

Blana are un impact covarsitor asupra obiectelor decorative din 2009 si pare sa fie peste tot, potrivit site-lui Squidoo.com.

Perne, cuverturi, scaune, paturi, covorase, carpete fie din blana naturala sau artificiala, realizata din polyester, fibre acrilice sau modacrilice... Pana si scaunele din piele trebuie sa arate putina blana, fie pe spatare sau manere...

Site-ul Eco-luxuryfur.com iti ofera perne si cuvertiri ecologice, confectionate in Noua Zeelanda din blana unui animal numit paihama. Se spune ca blana folosita provine de la animale ucise de mana omului, considerate daunatoare in aceasta tara, deoarece se reproduc foarte repede.

Accentele metalice sunt peste tot - in stofele care ajuta la realizarea decoratiunilor si in accesoriile oricarei camere.
Considerate odata materiale de lux si glam, finisajele metalice au devenit o utilitate in design-ul interior, pentru ca ofera senzatia de luciu, curat si adauga un aer de noutate.

Galbenul este, cu siguranta, culoarea anului 2009, fiind prezenta in toate prezentarile de moda si nu numai.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod