Somon în foitaj cu sos pesto de pătrunjel

Vrei ceva bun și delicios în meniu, dar nu ai prea mult pentru pregătiri? Îți venim în ajutor cu un preparat special, un plus de aromă și savoare!
Dincolo de aromă și savoare, ceea ce vă propunem astăzi este un mod cu totul nou de a prepara somonul. Suntem obișnuiți să-l punem în tavă și să-i acordăm timp la cuptor sau să-l alintăm puțin pe grill, dar în foitaj parcă nu prea ne încumetăm prea des. Marea calitate a acestui preparat este că e complet: 2 în 1, practic. Poate fi servit în orice variantă, atât cald, cât și rece, dar și ”din mers”, ca orice plăcintă sau pe farfurie, cu ajutorul tacâmurilor. 

Nu în ultimul rând, vestea bună în ceea ce privește somonul în foitaj cu sos pesto de pătrujel este că găsești acest produs în toate magazinele Lidl. Caută somonul în foitaj din gama Deluxe și cumpără-l oricând. Fiind un produs congelat, îl poți păstra liniștită la congelator și îl poți prepara oricând ai poftă de ceva special.





Iată de ce ai nevoie pentru somon în foitaj cu sos pesto de pătrunjel


Ingrediente:

Somon în foitaj Deluxe
100 g Parmezan măturat 30 luni Deluxe
2 legături de pătrunjel
4 căței de usturoi
Zeama de la jumătate de lămâie
70 g de nucă
50 ml ulei de măsline extravirgin Deluxe
Rasnita de sare Hymalaya Deluxe
Piper

Cum se prepară somonul în foitaj cu sos pesto de pătrunjel


Desfacem ambalajul și scoatem somonul congelat. Il așezăm într-o tavă, pe hârtie de copt.
Încingem cuptorul la 200 de grade. Somonul în foitaj se pune în tavă și se introduce la cuptor pentru 50 de min.
Într-un robot de bucătărie punem:  2 legături de pătrunjel tocat grosier, usturoiul, cele 70 g de nucă, 100 g parmezan maturat 30 luni Deluxe, zeama de lămâie și uleiul de măsline. Asezonăm generos cu sare de Himalya și piper, apoi procesăm până avem o pastă fină.

Puteți gusta ca să vedeți dacă e suficient de sărat, piperat sau cum vă place vouă, dar dacă e deja perfect la gust, s-ar putea să nu vă mai puteți opri și să serviți somonul în foitaj simplu. Ca idee, când pătrunjelul întâlnește usturoiul, nuca și parmezanul, rezultatul e magnific! Iar în combinație cu somon în foitaj... (am lăsat punctele ca să înțelegeți că e dincolo de cuvinte).
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod