Sarbatori de iarna cu accente de alb si negru

Expertii in design recomanda combinatia alb-negru ca fiind mereu la moda, ei sustinand ca aceasta schema defineste un stil sofisticat, stilat, elegant, clasic sau distins. Cu toate acestea, insa, poate nu ar fi rau sa consulti si alti specialisti.

Iata ca a venit iarna si odata cu ea un alt sfarsit de an... Combinatia alb-negru facea furori in designul de interior inca de pe la inceputul acestui an, iar consumatorii nu par sa-si fi pierdut interesul pentru aceasta solutie cromatica. Este necesar sa abordam foarte serios acest subiect care ia amploare fara a avea o baza estetica solida.
        
"Ce este la moda?" - este o intrebare care macina pe fiecare dintre noi. Ce se poarta, se cumpara, se construieste, ce se citeste, ce se mananca etc.

- toata viata noastra a devenit un trend.

Asadar, sa ne "scuturam" un pic de toate aceste trendurile si sa ne amintim cine suntem si ce ne dorim de fapt.

Este bine sa ne ghidam simturile si dupa sfaturile specialistilor in domeniu, dar nu trebuie sa pierdem din vedere propria personalitate. In fiecare din noi exista un "eu", de care, in ultima vreme, oamenii au cam uitat.

Expertii in design recomanda combinatia alb-negru ca fiind mereu la moda, ei sustinand ca aceasta schema defineste un stil sofisticat, stilat, elegant, clasic sau distins.

Cu toate acestea, insa, poate nu ar fi rau sa consulti si alti specialisti.

In psihologie s-au facut cercetari privind influenta culorilor asupra individului. Printre culorile cu influenta pozitiva nu se regasesc cele doua.

Sa nu uitam nici de feng shui - o stiinta care, din pacate, in zilele noastre este considerata un moft si a devenit un subiect banal pierdut printre barfele de fiecare zi. Nici aceasta categorie de specialisti nu recomanda albul si negrul, in opinia lor aceasta combinatie fiind una dintre cele mai nepotrivite alegeri posibile.
        
Creatia umana are la baza natura.
Omul a observat-o cu atentie si a invatat de la ea toate siretlicurile pentru a iesi din propria ignoranta. In aceeasi situatie ne aflam si in cazul culorilor. In natura nu exista albul imaculat si negrul pur, ci doar variante "colorate" ale acestora - tonalitati subtile calde sau reci imbraca optic cele doua nonculori.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod